Doctorbalu rendelője (Nemi betegségek, nemi szervek elváltozásai)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#81   2007. 08. 04. szombat 11:31
don2255 don2255
Sanyisanyi74, doctorbalu, kösz a választ.Egyenlőre ég egy kicsit a húgycsövem de ez más is lehet.Köszi a választ jó hogy vagytok.Amúcs a csajról biztosan nem tudom de hát elég gyanus. worship wave worship wave
#82   2007. 08. 06. hétfő 16:08
X Törölt felhasználó (86984)
Na dobok egy kérdést én is, mert nem hiszek a nődokiban (asszonyéban)
Állítólag gombás fertőzése van, elég rendesen, ami nála jelentkezik is.
Nekem semmi tünet, sem égés, sem viszketés, sem látható elváltozás.
Asszony kúpot, én krémet kaptam.
Nem lett volna jobb valamilyen gyógyszer, ami kiírtaná az esetlegesen máshol megbújó gombákat is?
#83   2007. 08. 07. kedd 19:17
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Saját részről azt javaslom hogy biz a doktornőben,ő biztos úgy itélte meg hogy elég lesz egyenlőre ez a kezelés is.Amenyiben fentartásod van a kezeléssel vagy kórképel kapcsolatban akkor jogodban áll egy másik szakorvost felkeresni.Bár én nem szeretem az olyan betegeket aki az egyik orvostól jár a másikhoz
#84   2007. 08. 07. kedd 20:42
X Törölt felhasználó (75419)
De,szerintem jobb lett volna! Egy időben én is mindig krémet kaptam,meg kúpot,az elmulasztotta,aztán pár hét múlva tutira visszajött. Aztán egyszer kaptam egy kapszulát(orálisan),s azóta semmi ilyen problémám nem volt!

...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
2007. 08. 06. hétfő 16:08
Na dobok egy kérdést én is, mert nem hiszek a nődokiban (asszonyéban)
Állítólag gombás fertőzése van, elég rendesen, ami nála jelentkezik is.
Nekem semmi tünet, sem égés, sem viszketés, sem látható elváltozás.
Asszony kúpot, én krémet kaptam.
Nem lett volna jobb valamilyen gyógyszer, ami kiírtaná az esetlegesen máshol megbújó gombákat is?
#85   2007. 08. 07. kedd 20:56
Remélem Drsrenkiéknek elég lesz ez a kezelés is.Ha nem akkor természetesen gyógyszert fognak javasolni,minden kezelésnek meg van a saját előirt szabályzata,ezen belül mindig az orvos dönti el hogy mivel és hogy kezdi el a kezelést.Jobbulást smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 08. 07. kedd 20:42
De,szerintem jobb lett volna! Egy időben én is mindig krémet kaptam,meg kúpot,az elmulasztotta,aztán pár hét múlva tutira visszajött. Aztán egyszer kaptam egy kapszulát(orálisan),s azóta semmi ilyen problémám nem volt!

...
#86   2007. 08. 22. szerda 15:26
Üdvözletem és szép napot wave
Az orális szex és a terheség topicban az admin lány egy érdekes cikket irt le:

Mielőtt Boris belépett volna a londoni Metropol Hotel mosóhelyiségébe, oldalán Angela Ermakowa pincérnővel és fotómodellel, elővette a mobilt, és tárcsázott. Adj tanácsot, elnök úr, szólt, s közben megsimogatta a lány arcát, aki profilból a feleségére emlékeztette. Boris, ha lehet mondani, minden cseppért kár, és kérlek, nagyon vigyázz. Tudod, én nagyon rákúrtam. Tudom, elnök úr. Vigyázz, Boris. Bízhatsz bennem, Bill. Katt.
Boris kilenc hónap múlva kapott heveny dührohamot, mert ő úgy tudta, hogy ezzel a módszerrel, mármint hogy ha a női testbe a fölső légutakon keresztül áramlik be a sperma, a gyermekáldás nem lehetséges. Van egy súlyos bejelentésünk. Mindent lopnak. Lopják a spermát!
...
Mégis szeretnénk megvilágítani a helyzetet e különös tolvajlást illetően. Tisztességes és becsületes emberek szerelmi aktus után kérdeznek ezt-azt a kedvesüktől. Ez így szokott lenni Berlinben, amiként Törökszentmiklóson vagy Sopronkőhidán. Általában azt kérdezik: jó volt?
Vagy hogy hovatovább.
Vagy hogy ezen el kell még gondolkodnom.
Esetleg, édesanyád jutott az eszembe közben.
Viszont ha a válasz pusztán egy kurta fejbiccentés, s legfeljebb annyi, ühüm, nos, ha ez a tényállás, szerintem egy tehetősebb férfi, aki nem a nejével torkoskodott a szerelem kamrájában, essen gyanúba. Hever előtte egy félig betakart, aranyos nő, egy órája még nem is volt valóság, most meg enyhén hörcsög pofikákkal néz rá, és a szemében nagyon, nagyon ravasz fény csillog. Tessék észrevenni, ez a nő nem nyelt, tehát hátsó szándékai vannak. A megtermékenyülésre játszik. Ugyanis. Bocsánatot kérek. De ez egy élő probléma. Mert azt írja az újság, hogy egy hölgy tíz percig tarthatja zárt ajkai mögött a férfi magját, e tíz perc időtartama alatt kell egy speciális és testmeleg tartóba helyezni a szent anyagot, majd az első adandó alkalommal a megtermékenyítést önállóan elvégezni.
A gazdag és híres férfiaknak tehát újabb kihívás elé kell nézni. Már nemcsak emberrablás, váltságdíj követelése, zsarolás fenyegeti őket, hanem a spermájuk eltulajdonítása is szerepel az őket megrövidíteni igyekvő egyének repertoárjában. Az egynadrágos férfiaknak ettől se kell félni, a szegény hímeket tehát ne zavarja a magömlés. Jó. De a veszélyeztetetteknek mit lehet tenni? Ősi keleti módszerek segíthetnek. A kínaiak úgy tartják, hogy a férfimag maga az életerő, ezért a lehetőség szerint a legritkább esetekben kell megválni tőle. Így hát megannyi kínai férfiú képes úgy szerelmeskedni, hogy aktus közben bár többször is fölkapaszkodik az Orgazmus nevű, hófödte csúcsra, ám mindeközben a magja egyszer sem csurran el."

Az esély hogy spermát igy lehesen lopni és azt felhasználni?Számomra érdekes téma én 3%esély adtam rá hogy az igy szerzet spermából gyerek legyen,érdekelne a véleményed smile
#87   2007. 08. 22. szerda 18:55
Megkaptuk mi is a kapszulát 2x2 darab+kúp+krém és egy csúnya szó: CANDIDA.
Utánaolvasva minden stimmel. Idegesség, étvágy, fejfájás, folyás, stb.
Most már csak a kitartáson múlik, mert nem könnyű a normális mederbe visszaterelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 20:42

...
#88   2007. 08. 22. szerda 19:50
MmePrune MmePrune VIP Admin
bocs, hogy belepofátlankodok, de én úgy tudom, hogy maga a candida gomba mindenkinek a szervezetében benne lakozik smile

de alá is támasztom az általam hallottakat:

"Candida albicans a széles körben elterjedt "Candida" sarjadzógombák osztályának a leggyakoribb faja. Normál körülmények között is megtalálható a szervezetben, a bél baktériumflórájának kontrollja alatt áll. Különböző változatai ismertek, a candida gombatörzsek nem mind lehetnek jelen testünkben, de akár már születéskor is bekerülhetnek szervezetünkbe (pl. csecsemőkori szájpenész). A bél hasznos baktériumflórája (immunrendszerünk részét is képezi) szabályozza a bélben letelepedett gombák szaporodását, de ha az károsodást szenved, vagy megsemmisül, akkor a bélben lévő élesztőgomba elszaporodik, elözönli a szervezetet (száj, garat, illetve a nemi szervek nyálkahártyája). Normális esetben ezek a jótékony baktériumokkal együtt az említett szervek normál flóráját alkotják, amely elengedhetetlenül szükséges az adott szervrendszer kifogástalan működéséhez....

Kit támadnak a gombák
* immunrendszer gyengesége,
* táplálkozási elégtelenség,
* antibiotikumok gyakori szedése,
* stressz, feszültség,
* fogamzásgátlók, hormonkészítmények és szteroidok szedése,
* cukorbetegség esetén,
* szénhidrátban (édesség) dús táplálkozás és még sok tényező (még a terhesség és a havi ciklus alatt történő hormon-szint ingadozás is) játszik szerepet abban, hogy a gombák ellepjék testünk nyálkahártyáit."

de javíts ki doktorbalu, ha tévednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 22. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 18:55
Most már csak a kitartáson múlik, mert nem könnyű a normális mederbe visszaterelni.
#89   2007. 08. 22. szerda 20:08
Először is mi előbbi jobbulást wink
Kiegészitésként javasolnám a homeopátiás szereket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 22. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 18:55
#90   2007. 08. 22. szerda 20:40
Doctorbalu Doctorbalu
olvastam en is, erdekes megközelites, eselyt latok ra, megsaccolni eleg nehez, sztem ugy 1%. tudomasom szerint ennek nincs Pearl-Indexe nyes .
a hüvelyben a pH 3.5-5.5 között van,az ondo lugos, viszont a hüvely savassaga megöli a spermiumokat, azonban a nyal szinten enyhen lugos, vagyis elmeletileg, ha abbol indulunk ki, h a szajüreg steril, ami ugye butasag, akkor a spermiumok tovabb eletkepesek ott,mint a hüvelyben, viszont a bakteriumok szajüregben spermiumokra törtenö hatasat el sem tudom kepzelni(mennyire lassithatjak a kül.enzimek a spermiumok tovabbhaladasat,esetleg oldott cukrok,zsirok hogyan hathatnak).
a spermiuknak pedig el kell jutniuk a hüvelyböl a mehszajon,a mehen es a petevezetekeken keresztül az eppen megtermekenyittetesre varo petesejtig. az ondovaladekban kb. 300millio(150-500mill) spermium van, aminek kb. 1%-a eri el hüvelyi közösüles folyaman a mehet,ahol szinten gyengen lugos,azaz baratsagos közeg uralkodik,es ha jol emlekszem csak par ezer eri el a petesejtet, majd ezeknek is nagyreszük megsemmisül a petesejt enzim-palastjanak (Enzymmantel der Eizelle- bocs, en nemetül tanultam,sok dolog egyszerübb nemetül) attöresekor, de a mehbe törtenö bejutas is csak az ovulacio ideje alatt lehetseges. a meh az orgazmusnak es görcsszerü kontrakcioinak köszönhetöen megkönnyiti a spermiumok szamara a cervix atlepeset.
összegzeskent: 300millio eletkepes spermiumbol 1idejü ferfi es nöi orgazmust követöen par ezer eri el a petesejtet ugy,h kilövellesük a mehszaj körüli reszre esik,egyedüli tavozasi ut a mehbe lehetseges(az is csak ovulacio alatt), hiszen a hüvelyt betölti a himvesszö. vagyis ha a nö,a 28napos ciklus 14.napjan oralisan kielegit vlkit, majd az ondot taplalofolyadekba (Nährflüssigkeit) köpi, majd 1 fecskendövel egeszen a cervixig lövelli, esetleg a mehszajon keresztül a mehbe elkepezelhetönek tartom a dolgot, de ennek sztem nagyon kicsi a valoszinüsege. tehat hogy ebböl gyerek szülessen erösem ketlen! nekem ugy remlik,h 100megtermekenyitett petesejtböl 30 eletkepes gyerek születik, 70 pedig a terhesseg ideje alatt elvetel.ennek sok oka van,de többek között az is,h a nö szervezete a spermiumokat idegen anyagnak fogja fel, vagyis a többszöri közösüles hatasara csökken az immunkreakcio, megnö a megtermekenyites ill. az eletkepes magzat kihordasanak valoszinüsege.
tehat, ha a müvelet folyaman (orgazmus es hüvelybe törtenö fecskendezes között) a spermiumok 20%-a elpusztul, a fenti aranyokbol indulunk ki,akkor talan kevesebb,mint 1000 spermium eri el a petesejtet, kb. 300kell a megtermekenyiteshez (az enzim-palastnak köszönhetöen), es ha az aranyokat 50-50%-ra vesszük a 30-70 helyett, akkoris min. 2szer kene a nönek ugyanazon ferfitol ilyen modon teherbe esni ahhoz,h gyereket szüljön, azaz sztem egyejszakas kaland utan lehetetlen. ha a ferfi nö partnerek, azaz ismerik egymast, elkepzelhetö, de akkor meg miert pont ezen az uton?!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 15:26
Üdvözletem és szép napot wave
Az orális szex és a terheség topicban az admin lány egy érdekes cikket irt le:

Mielőtt Boris belépett volna a londoni Metropol Hotel mosóhelyiségébe, oldalán Angela Ermakowa pincérnővel és fotómodellel, elővette a mobilt, és tárcsázott. Adj tanácsot, elnök úr, szólt, s közben megsimogatta a lány arcát, aki profilból a feleségére emlékeztette. Boris, ha lehet mondani, minden cseppért kár, és kérlek, nagyon vigyázz. Tudod, én nagyon rákúrtam. Tudom, elnök úr. Vigyázz, Boris. Bízhatsz bennem, Bill. Katt.
Boris kilenc hónap múlva kapott heveny dührohamot, mert ő úgy tudta, hogy ezzel a módszerrel, mármint hogy ha a női testbe a fölső légutakon keresztül áramlik be a sperma, a gyermekáldás nem lehetséges. Van egy súlyos bejelentésünk. Mindent lopnak. Lopják a spermát!
...
Mégis szeretnénk megvilágítani a helyzetet e különös tolvajlást illetően. Tisztességes és becsületes emberek szerelmi aktus után kérdeznek ezt-azt a kedvesüktől. Ez így szokott lenni Berlinben, amiként Törökszentmiklóson vagy Sopronkőhidán. Általában azt kérdezik: jó volt?
Vagy hogy hovatovább.
Vagy hogy ezen el kell még gondolkodnom.
Esetleg, édesanyád jutott az eszembe közben.
Viszont ha a válasz pusztán egy kurta fejbiccentés, s legfeljebb annyi, ühüm, nos, ha ez a tényállás, szerintem egy tehetősebb férfi, aki nem a nejével torkoskodott a szerelem kamrájában, essen gyanúba. Hever előtte egy félig betakart, aranyos nő, egy órája még nem is volt valóság, most meg enyhén hörcsög pofikákkal néz rá, és a szemében nagyon, nagyon ravasz fény csillog. Tessék észrevenni, ez a nő nem nyelt, tehát hátsó szándékai vannak. A megtermékenyülésre játszik. Ugyanis. Bocsánatot kérek. De ez egy élő probléma. Mert azt írja az újság, hogy egy hölgy tíz percig tarthatja zárt ajkai mögött a férfi magját, e tíz perc időtartama alatt kell egy speciális és testmeleg tartóba helyezni a szent anyagot, majd az első adandó alkalommal a megtermékenyítést önállóan elvégezni.
A gazdag és híres férfiaknak tehát újabb kihívás elé kell nézni. Már nemcsak emberrablás, váltságdíj követelése, zsarolás fenyegeti őket, hanem a spermájuk eltulajdonítása is szerepel az őket megrövidíteni igyekvő egyének repertoárjában. Az egynadrágos férfiaknak ettől se kell félni, a szegény hímeket tehát ne zavarja a magömlés. Jó. De a veszélyeztetetteknek mit lehet tenni? Ősi keleti módszerek segíthetnek. A kínaiak úgy tartják, hogy a férfimag maga az életerő, ezért a lehetőség szerint a legritkább esetekben kell megválni tőle. Így hát megannyi kínai férfiú képes úgy szerelmeskedni, hogy aktus közben bár többször is fölkapaszkodik az Orgazmus nevű, hófödte csúcsra, ám mindeközben a magja egyszer sem csurran el."

Az esély hogy spermát igy lehesen lopni és azt felhasználni?Számomra érdekes téma én 3%esély adtam rá hogy az igy szerzet spermából gyerek legyen,érdekelne a véleményed smile
#91   2007. 08. 22. szerda 21:06
Doctorbalu Doctorbalu
inkabb füznek hozza par dolgot, minden igy igaz,ahogy irtad!
a hüvelyben többek között a Döderlein-bakteriumok (Lactobacillusok, L. iners, L. crispatus, L.acidophilus) biztositjak a savas milieut, hiszen tejsavat termelnek. viszont ezek a bakteriumok nagyon erzekenyek, föleg antibiotikumokra (kevesbe a fluorochinolokra v. a nitroimidazolokra), de sztresszre, nem megfelelö taplalkozasra, hormoningadozasokra. ha bakteriumok 1 resze elpusztul, a jelenlevö gombafajok elszaporodhatnak, ez altalaban(es jobb esetben) a C. albicans. es amint mar irtam, a terapia lege artis single shot-therapy (habar en eleg regen tanultam gynekologiat), azaz egyetlen, nagy-dozisu antimykotikum per os.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 22. szerda 19:50
bocs, hogy belepofátlankodok, de én úgy tudom, hogy maga a candida gomba mindenkinek a szervezetében benne lakozik smile

"Candida albicans a széles körben elterjedt "Candida" sarjadzógombák osztályának a leggyakoribb faja. Normál körülmények között is megtalálható a szervezetben, a bél baktériumflórájának kontrollja alatt áll. Különböző változatai ismertek, a candida gombatörzsek nem mind lehetnek jelen testünkben, de akár már születéskor is bekerülhetnek szervezetünkbe (pl. csecsemőkori szájpenész). A bél hasznos baktériumflórája (immunrendszerünk részét is képezi) szabályozza a bélben letelepedett gombák szaporodását, de ha az károsodást szenved, vagy megsemmisül, akkor a bélben lévő élesztőgomba elszaporodik, elözönli a szervezetet (száj, garat, illetve a nemi szervek nyálkahártyája). Normális esetben ezek a jótékony baktériumokkal együtt az említett szervek normál flóráját alkotják, amely elengedhetetlenül szükséges az adott szervrendszer kifogástalan működéséhez....

Kit támadnak a gombák
* stressz, feszültség,
* cukorbetegség esetén,
* szénhidrátban (édesség) dús táplálkozás és még sok tényező (még a terhesség és a havi ciklus alatt történő hormon-szint ingadozás is) játszik szerepet abban, hogy a gombák ellepjék testünk nyálkahártyáit."

#92   2007. 08. 24. péntek 22:53
tom1019 tom1019 VIP Admin
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#93   2007. 08. 24. péntek 23:22
Moncy Moncy
eljen

Bizony bizony... És erre gyógynövények, homeopátiás szerek csodákra képesek...
Volt egy borzalmas candida diétám... De túléltem...

Ja... és doki Balu... ugye a hogy a hpv is mindenki (legyen akár férfi akár nő wink szervezetében bent van...

No... erről van egy jó kis történetem.. ha nem zavarok privin megírom... sniffles wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 22. szerda 19:50

Kit támadnak a gombák
* stressz, feszültség,
* cukorbetegség esetén,

#94   2007. 08. 25. szombat 07:34
Köszönjük.
Egyenlőre javulás van. kopp-kopp-kopp
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 20:08
Először is mi előbbi jobbulást wink
Kiegészitésként javasolnám a homeopátiás szereket.
#95   2007. 08. 25. szombat 13:56
Candida-diétának nem tudom, van-e lényeges haszna...nem diétáztam, csak a kapszulát ettem meg és kész...diéta, meg hasonlók nélkül is minden rendben már ezer éve...Biztos jók ezek a dolgok is, hogy diéta, meg gyógynövények, csak sztem annyira felesleges ezekkel húzni a dolgot, a gyógyulást, mikor a gyógyszer hipphopp rendbe tesz. És ez még csak nem is olyan, hogy sokáig kéne szedni.
#96   2007. 08. 25. szombat 18:04
Moncy Moncy
Hát... végülis...
Én inkább a természetes módot választottam mint szedjem a mérget vagy egyből kés alá feküdjek... wink

Az ütös gyógyszer a bélbolyhokban megbújó és élvezkedő candida gombákat nem takarítja ki... max. időlegesen tünetmentessé tesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 25. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 13:56
Candida-diétának nem tudom, van-e lényeges haszna...nem diétáztam, csak a kapszulát ettem meg és kész...diéta, meg hasonlók nélkül is minden rendben már ezer éve...Biztos jók ezek a dolgok is, hogy diéta, meg gyógynövények, csak sztem annyira felesleges ezekkel húzni a dolgot, a gyógyulást, mikor a gyógyszer hipphopp rendbe tesz. És ez még csak nem is olyan, hogy sokáig kéne szedni.
#97   2007. 08. 25. szombat 19:11
Hát nekem az az "időleges" már több, mint fél éve tart...meg itt tényleg 1-2 db kapszuláról van szó, nem hosszas méregevésről smile Ja, hát az egyből kés alá fekvés...nekem muszáj volt, s még mindig muszáj, csak várom az új citológiát...mindenképp lesz műtét még, csak a citológiától függ, h mekkora...ha megint p3-as lesz, elég egy kis kúpkimetszés. Ha már p4es lesz, akkor kicsit nagyobb beavatkozás kell...majdnem 2 hétig izgulhatok még, akkor lesz meg eredmény. confused
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 25. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 18:04
Hát... végülis...
Én inkább a természetes módot választottam mint szedjem a mérget vagy egyből kés alá feküdjek... wink

Az ütös gyógyszer a bélbolyhokban megbújó és élvezkedő candida gombákat nem takarítja ki... max. időlegesen tünetmentessé tesz...
#98   2007. 08. 25. szombat 19:12
Moncy Moncy
Hát... látod látod...
Amikor írtam h. mit használj...
Már csak p1 v. p2 lennél... ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 25. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 19:11
Hát nekem az az "időleges" már több, mint fél éve tart...meg itt tényleg 1-2 db kapszuláról van szó, nem hosszas méregevésről smile Ja, hát az egyből kés alá fekvés...nekem muszáj volt, s még mindig muszáj, csak várom az új citológiát...mindenképp lesz műtét még, csak a citológiától függ, h mekkora...ha megint p3-as lesz, elég egy kis kúpkimetszés. Ha már p4es lesz, akkor kicsit nagyobb beavatkozás kell...majdnem 2 hétig izgulhatok még, akkor lesz meg eredmény. confused
#99   2007. 08. 25. szombat 19:25
Hogy őszinte legyek, ezt erősen kétlem...már akkor meg kellett volna csinálni ezt a kúpkimetszést, s akkor már minden rendben lenne rég. 5 fajta magas rizikófaktórú HPV...csak épp az eddigi orvosom ezt elfelejtette megnézni. Ezt ki nem irtotta volna semmi belőlem...amúúúgy meg ezüstkolloidot vettem és használom is azóta is! Úgyhogy kicsit hallgattam rád smile crazya
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 25. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 19:12
Hát... látod látod...
Amikor írtam h. mit használj...
Már csak p1 v. p2 lennél... ejnye1
#100   2007. 08. 28. kedd 03:21
Változatos_Péter Változatos_Péter
Kedves Doktor Úr!

A korábban sokat hangoztatott makkon található fehér pöttyök\aprócska kinövések melyek már (nálam urológus által) kiderült hogy természetes dolog roppantul idegesítenek,hiszen első ránézésre valami betegségnek gondolná egy jóképű kisasszony aztán magyaázkodhatok én neki égbe világba hogy ezek csak természetes mirigyek satöbbi.

Kérem segítségét abban hogy ezeket hogyan lehetne eltüntetni.

ÜDvözlettel:

Péter

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 09. 19. kedd
Üzenetek: 363db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 07. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!