Doctorbalu rendelője (Nemi betegségek, nemi szervek elváltozásai)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#183   2008. 02. 10. vasárnap 20:20
Logicel Logicel
üdv
nemrég nagyon csúnyán felfáztam és a veséim is kikészültek, mostanra kezdek jobban lenni, de a hüvelyem nagyon érzékeny lett. A felfázás eredményezheti hogy kiszárad a hüvelyem? mert nagyon kellemetlen mikor a barátommal vagyok együtt, utolsó alkalommal a hüvelyem alsó része kisebesedett.
tami1987@citromail.hu e-mail címre várom válaszát
előre is köszönöm
by by
#182   2008. 02. 06. szerda 14:32
riska riska
Köszi az infot, beszéltem orvossal is lehet ciszta is, de a napokban megnézetem egy urológussal, ha tudok valamit akkor leírom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 05. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2008. 02. 05. kedd 14:44
Nyirokcsomóduzzanat?
Ha az, az pár elég ártalmatlan baktériumfertőzéstől is lehet, amiket könnyű kikezelni-miután ki sikerült mutatni...pl a granulománál írják ezt:Az ágyéki területen megjelenő fájdalmatlan nyirokcsomók mindig felvetik ennek a betegségnek a gyanúját.
Nekem vmi mástól volt ilyen, de már elfelejtettem...mitől, rég volt.
Úgyhogy nem kell a legrosszabbra számítani, bár nem tudom, neked az mi.
Majd megírod, mitől volt?
#181   2008. 02. 05. kedd 14:44
X Törölt felhasználó (75419)
Nyirokcsomóduzzanat?
Ha az, az pár elég ártalmatlan baktériumfertőzéstől is lehet, amiket könnyű kikezelni-miután ki sikerült mutatni...pl a granulománál írják ezt:Az ágyéki területen megjelenő fájdalmatlan nyirokcsomók mindig felvetik ennek a betegségnek a gyanúját.
Nekem vmi mástól volt ilyen, de már elfelejtettem...mitől, rég volt.
Úgyhogy nem kell a legrosszabbra számítani, bár nem tudom, neked az mi.
Majd megírod, mitől volt?
(Ez egy válasz riska üzenetére (2008. 02. 05. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 05. kedd 11:45
Hi egy kérdésem lenne.
A jobb herém felett a vezetéken észrevettem egy kis csomót (nyomásra enyhén kellemetlen), amit a napokban megyek kivizsgáltatni. Számítsak a legrosszabbra vagy lehet más is? confused kerdes
#180   2008. 02. 05. kedd 12:26
tom1019 tom1019 VIP Admin
Ez a póz meggyógyít minden tolulásos betegséget. Vérrel kapcsolatos betegségeken segít, beleértve a vérnyomás zavarait is.
nyes

#179   2008. 02. 05. kedd 11:45
riska riska
Hi egy kérdésem lenne.
A jobb herém felett a vezetéken észrevettem egy kis csomót (nyomásra enyhén kellemetlen), amit a napokban megyek kivizsgáltatni. Számítsak a legrosszabbra vagy lehet más is? confused kerdes
#178   2008. 01. 27. vasárnap 14:11
tom1019 tom1019 VIP Admin
egy szexológus barátom, akivel időnként elbeszélgetek, mesélte:
a legkritikussabb időaszak egy pár életében 50-év körüli időszak, mert a nők ilyenkor veszettűl kívánják a szeretkezést, a férfi meg tétlen,
férfiassága szegycsontja belső részén is sérül/het...
erről jut eszembe, valahol a neten olvastam, hogy a pénisz a szív antennája.
lehet esetleg szívproblémára is gondolni , ha beáll az impotencia.
olykor annyira sérűl lelkileg a férfi ember, hogy már el sem megy orvoshoz, és ezért élete évekig tartó nemi nyomor kisérheti sorsát.
nos, ilyenkor lép félre a férfi, keres magának egy másik partnert, aki az újdonság erejével hat, és bízik abban, hogy hátha megtörténik a csoda, de közben az asszony sem tétlen...
buck

#177   2008. 01. 16. szerda 18:05
RT56 RT56
Hali !

Lehet valaki alergiás gumira ?? olyan mintha alergiás lennék egy lifestylra. sárga színű folyás tapasztaltam utána és rossz érzés volt wc re menni is. valaki halott már ilyenről ?
#176   2008. 01. 15. kedd 21:17
X Törölt felhasználó (75419)
Szerintem igen, bőr- és nemibeteggondozóba ugorj be ezzel. Minnél hamarabb...és ha tudod már, hogy mi ez, nem ártana a lánynak is szólni...
Különben viszketni se viszket?
Elég, ha a puninedve az ő kezéről, vagy tiedről érintkezett veled...tényleg nem kell konkrét aktus, hogy elkapj valamit.
De ne pánikolj, biztos, hogy nem komoly, a komolyabb betegségeknek nem másnapra jönnek ki a tünetei, azok általában alattomosabbak.
wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (183659)
2008. 01. 14. hétfő 20:56
hát öszintén... akor meglehet h mégis egymáshoz értünk olyan téren. nemtom nagyon be voltunk indulva félrecsúszott vagy foggalmam sincsen... nemhiszem h feltétlen kell aktus az ilyenhez... szal akkor vegyük ugy h egymáshoz értünk és igy lettek azok a kis pontok foltok....
mégis???? börgyógyászhoz menjek vagy hova????????
áááááá
nemhiszemel............:S:S
#175   2008. 01. 15. kedd 20:44
Husilány00 Husilány00
Szia doki!
Érdekelne hogy vajon mitől van az h egyes nőknek nagyobb a nagyszeméremajkuk és az hogy a punci és a popsiluk körül elbarnul a bőr?
#174   2008. 01. 14. hétfő 21:28
Joel_Fleischman Joel_Fleischman
Basszus! Ezért ki fognak herélni! eplus2
Különösen, ha a doki lányán feküdtél... mf2
Azért ha gatya volt rajtad, még mindíg lehet gáz, ha egymás nacijában turkáltatok. Át lehet vinni dolgokat így is és az benne az igazi szívás, hogy még csak nem is élvezhettétek igazán... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 14:11
Üdv.!
Lenne egy olyan problémám h voltam egy csajjal, de végül idő szűkében (hosszú sztori) nem jött össze a dolog...
namost másnap felkeltem és a fitymámon pici foltok jelentek meg nem fáj, nem szúr...
Ebben azt nem értem h nem is 'érintkeztünk' max feküdtünk egymáson alsóneműben...:S
légyszi segíts!!! Kihez forduljak???????
Adja az Isten h nem komoly. :S
#173   2008. 01. 14. hétfő 21:21
MmePrune MmePrune VIP Admin
hogy lehet az, hogy nem tudod, hogy mi volt? szedd már össze magadat, és gondolod végig, hogy történt-e valamilyen érintkezés köztetek vagy sem...vagy részeg voltál?

(huh ez tök izgi...olyan, mint a dr.house hehe rejtélyes jelekből megpróbáljuk kitalálni, hogy mi lehet a bajod...így neten keresztül vigyor5 )
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 20:56
hát öszintén... akor meglehet h mégis egymáshoz értünk olyan téren. nemtom nagyon be voltunk indulva félrecsúszott vagy foggalmam sincsen... nemhiszem h feltétlen kell aktus az ilyenhez... szal akkor vegyük ugy h egymáshoz értünk és igy lettek azok a kis pontok foltok....
áááááá
#172   2008. 01. 14. hétfő 20:56
X Törölt felhasználó (183659)
áááááá
#171   2008. 01. 13. vasárnap 17:50
MmePrune MmePrune VIP Admin
kérdezd meg a csajt, hogy milyen öblítőt használ hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 14:11
Üdv.!
Lenne egy olyan problémám h voltam egy csajjal, de végül idő szűkében (hosszú sztori) nem jött össze a dolog...
namost másnap felkeltem és a fitymámon pici foltok jelentek meg nem fáj, nem szúr...
Ebben azt nem értem h nem is 'érintkeztünk' max feküdtünk egymáson alsóneműben...:S
#170   2008. 01. 13. vasárnap 17:27
xidar xidar
Mondd azt, hogy őzikemintás és ne foglalkozz vele! Tényleg nem problémás!
(Ez egy válasz monkbalázs üzenetére (2008. 01. 09. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 10:11
Szia Doctorbalu!
Az lenne a kérdésem ,illetve a problémám hogy a péniszem bőrfelületén (nem a makk alatt)elszorva elég sok piciny pattanás szerü dudorocska található.Nem fáj illetve nem zavar csak esztétikai szempontbol nem tul szép,és néha ciki is elmagyarázni partnereimnek mi is az!Börgyógyászom tanácsa szerint ne foglakozzak vele, evvel nem lehet kezdeni semmit mert ez faggyúmirigy túltermeltség és tényleg nem lehet vele kezdeni semmit.Elfogadtam ezt a választ ideig óráig de azt szeretném kérdezni tőlled mi a vélemyényed illetve forduljak -e más orvoshoz?Megjegyzésben annyit az orvosnőről ,hogy az országban elég nagy szaktekintély és Úgy gondolom hogy nagyon jó orvos ,de általában szeretek több oldalról vélemyént kapni!Segítségedet előre is nagyon köszönöm és várom válaszod!!!!
#169   2008. 01. 13. vasárnap 14:11
X Törölt felhasználó (183659)
Üdv.!
#168   2008. 01. 09. szerda 11:09
X Törölt felhasználó (21812) VIP
Wikipedián találtam:

Bár az orális szexet túlnyomórészt jóval biztonságosabbnak tartják, mint a vaginális, illetve az anális szexet, ilyen úton is el lehet kapni számos nemi úton terjedő betegséget, mint például a chlamydiát, a humán papillomavírust, a trippert, a herpeszt és másokat, esetleg a HIV vírust is. Érdemes kiemelni, hogy a HIV-vel (az AIDS betegséget okozó vírussal) fertőzött ember szexuális testnedveivel ajánlatos mindennemű érintkezést kerülni.

Az orális szexet érdemes olyankor is kerülni, ha az aktív fél szájában seb, sérülés van vagy vérzik az ínye, ha fogat mosott, fogselymet használt vagy fogorvosi kezelésen vett részt, vagy ha ropogós ételt evett (például hasábburgonyát), mert ezek mindegyike kis karcolásokat okozhat a száj belső felületén. Ezek a sérülések, még ha mikroszkopikus méretűek is, növelhetik a nemi úton terjedő betegségek fertőzésének esélyét, amelyek ilyenkor a száj sebein át következhetnek be. Ez a fajta kontaktus szokványosabb fertőzéseket is okozhat a nemi szervekben vagy azok körül lévő, illetve azok által kiválasztott, köznapi baktériumok és vírusok révén. Ezek miatt sok orvos javasolja az óvszer használatát fellatio esetére (ilyen célra ízesített óvszerek is kaphatók), cunnilingushoz pedig műanyag vagy latexlapot (például dental damet vagy közönséges fóliát).

cikk - katt ide

(válasz futballnak)
#167   2008. 01. 09. szerda 10:56
futball futball
Sziasztok
lehet ha hulye vagyok de nem tudom hogy ha egy no oralisan leapol esetleg kaphatoke el fertozest
ha valaki tudja VALASZOLJON LEGYEN SZIVES
#166   2008. 01. 09. szerda 10:11
monkbalázs monkbalázs
Szia Doctorbalu!
Az lenne a kérdésem ,illetve a problémám hogy a péniszem bőrfelületén (nem a makk alatt)elszorva elég sok piciny pattanás szerü dudorocska található.Nem fáj illetve nem zavar csak esztétikai szempontbol nem tul szép,és néha ciki is elmagyarázni partnereimnek mi is az!Börgyógyászom tanácsa szerint ne foglakozzak vele, evvel nem lehet kezdeni semmit mert ez faggyúmirigy túltermeltség és tényleg nem lehet vele kezdeni semmit.Elfogadtam ezt a választ ideig óráig de azt szeretném kérdezni tőlled mi a vélemyényed illetve forduljak -e más orvoshoz?Megjegyzésben annyit az orvosnőről ,hogy az országban elég nagy szaktekintély és Úgy gondolom hogy nagyon jó orvos ,de általában szeretek több oldalról vélemyént kapni!Segítségedet előre is nagyon köszönöm és várom válaszod!!!!
#165   2008. 01. 03. csütörtök 01:20
Doctorbalu Doctorbalu
hali es buek!
hat legjobb tudasom szerint az paroxysmalis supraventrikularis tachykardia (PSVT), amely 1 regebbi gyüjtöfogalom es az AV(atrioventrikularis)-csomo-reentrytachykardia es atriventrikularis reentry-tachykardia kettöseböl all. születesi rendellenesseg az AV-csomoban, az a lenyeg, h 2 AV-csomo-vezetöpalya (slow and fast pathway) letezik, 1relativ lassu es 1 relativ gyors. az egymastol funkcionalisan külön müködni kepes palyak lehetöve teszik a feszültseg (erregung) körbenjarasat (reentry), amely percekig de akar napokig is eltarthat. 90%-ban slow-fast type, amely antegrad a lassu, retrograd pedig a gyors palyakat hasznalja. tünetek: hirtelen fellepö szivhajszolas, felgyorsult szivveres (herzrasen, herzjagd).
van több terapias lehetöseg, a szimptomas gyogyszeres kezeles pl. adenosinnal(elsökent ezt szoktak adni-nemetül azt mondjuk mittel der ersten wahl), verapamillal vagy ajmalinnal (termeszetesen szekunder indikacioktol függöen); visszaterö AV-csomo-reentrytachykardianal magas frekvenciaju (HF)-kateterablacio: >95% sikeres megoldas, recidiv kb. 5%, AV-blokk III°(totalis AV-blokk) 1%-ig!
vannak meg mas terapias lehetösegek is, mint pl. az elektroterapia,pl. az overdrive-pacing vagy az elektrokardioversio, de ezek csak atmeneti megoldasok; ha nem valik be a gyogyszeres- v. az eletroterapia marad az ablatio.
az ablatio folyaman a lassu vezetöpalya van megsemmisitve elektrodkateterrel intrakardialis mapping utan.
ugy emlekszem,h lokalban csinaljak, nem teljes narkozisban.
remelem segit a valaszom!
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2008. 01. 02. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 09:28
Szia !Buék!
Én azt szeretném megkérdezni hogy mit jelent
Paroxysmalis tachycard.
és erre ajánlották az abláciot.
félek de várom válaszod!
#164   2008. 01. 02. szerda 09:28
babycica babycica
Szia !Buék!
Én azt szeretném megkérdezni hogy mit jelent
Paroxysmalis tachycard.
és erre ajánlották az abláciot.
félek de várom válaszod!

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 09. 19. kedd
Üzenetek: 363db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 07. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!