Doctorbalu rendelője (Nemi betegségek, nemi szervek elváltozásai)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#203   2008. 03. 09. vasárnap 19:07
X Törölt felhasználó (69371)
nah lehet a savas hüvelyváladékba van valami! és lehet azé gyógyul nehezebben! sajna nem bírommegállni, hogy egy picit bele ne tegyem! de 5 nap alatt hogy hozzá se értem, csak fürdéskor, úgy se gyógyult meg! most megpróbálok erőt venni, és két hétig semmi! hátha meggyógyul!

kössz aki segít valamilyen tanáccsal!
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2008. 03. 08. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 08. szombat 17:15
Ilyen már velem is előfordult még volt barátnőmmel. Szegény frigid volt és nem is tudott ellazulni, így ezáltal kellően benedvesedni. Ajánlottam síkosítót, de elutasította, hosszabb előjátékot, azt sem szerette.Így ha egy hosszabb numerára került sor, akkor bizony annak én láttam a kárát. De általában 2-3 nap alatt begyógyult. AMióta másik barátnőm van,azóta csak egyszer fordult elő ilyen.
Nem vagyok orvos, de én is azt tudom mondani, hogy sok síkosító, vagy olaj. Gyógyuláskor kerülni a savas hüvelyt, mert akkor sosem gyógyul be a kis dákó.Ha az sem segít, akkor orvos.
#202   2008. 03. 08. szombat 21:56
ethylen ethylen
A neogramormon csodákra képes. A kisfiamnak fitymaproblémák után a sebes területre javasolták. Bevált
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 03. 07. péntek 15:34
az lenne a problémám, hogy nem rég barátnőmbe popóba hatoltam be! majd az aktus végén éreztem, hogy fáj a péniszem, vagyis pontosabban a "fitymafék"! az a kis összekötő bőr megszakadt, nem szakadt el teljesen, de kisebesedett! nagyon nehezen gyógyul és nem tudom mit tegyek... mennyi idő alatt gyógyul meg? mert ha egy picit is rántok rajta újra sebes lesz... lehet rá valamit kenni, hogy jobban gyógyuljon? vagy mit csináljak? körülmetélés kizárva!!! valaki ha tapasztalt hasonlót vagy tud erről valamit, akkor segítsen! mert nem sokáig bírom szex nélkül, mint minden GG rajongó...
#201   2008. 03. 08. szombat 17:15
Denipapa Denipapa
Ilyen már velem is előfordult még volt barátnőmmel. Szegény frigid volt és nem is tudott ellazulni, így ezáltal kellően benedvesedni. Ajánlottam síkosítót, de elutasította, hosszabb előjátékot, azt sem szerette.Így ha egy hosszabb numerára került sor, akkor bizony annak én láttam a kárát. De általában 2-3 nap alatt begyógyult. AMióta másik barátnőm van,azóta csak egyszer fordult elő ilyen.
Nem vagyok orvos, de én is azt tudom mondani, hogy sok síkosító, vagy olaj. Gyógyuláskor kerülni a savas hüvelyt, mert akkor sosem gyógyul be a kis dákó.Ha az sem segít, akkor orvos.
#200   2008. 03. 08. szombat 16:05
MrEnigma MrEnigma
Ja értem!
De a fitymafék megszakadásáért körülemetélés???
Ez kb. olyan, mint ágyúval verébre lőni :S
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 08. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 08. szombat 15:42
neten találtam egy fórumot ott volt valakinek hasonló kondja, és írtam neki! ő azt írta neki elmúlt egy hét alatt! a doki a metélést ajánlotta, amit a TB nem támogat! szal nekem nincs felesleges 30-40 ezer forintom! istenigazából az érdekelt volna, hogy mással történt-e ilyen, és ő maga mit tett, kb mennyi idő alatt gyógyult meg, ha meggyógyult!
#199   2008. 03. 08. szombat 15:42
neten találtam egy fórumot ott volt valakinek hasonló kondja, és írtam neki! ő azt írta neki elmúlt egy hét alatt! a doki a metélést ajánlotta, amit a TB nem támogat! szal nekem nincs felesleges 30-40 ezer forintom! istenigazából az érdekelt volna, hogy mással történt-e ilyen, és ő maga mit tett, kb mennyi idő alatt gyógyult meg, ha meggyógyult!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 08. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 08. szombat 15:12
AU!

Hát barátom az ilyen jellegű problémáddal én inkább az orvost ajánlanám. Vagy a háziorvost, vagy az urológust.

Két okból.
1. Ez már fizikálisan is egészségügyi probléma, egy fórumon a hozzászólók nem gyógyítják meg.

2. Egyes hozzászólok ismeretei olyan szerteágazóak és kiterjedtek mint egy fűszál. Mi alapján döntöd el, hogy ki az akinek a szavára érdemes adni?

Menj dokihoz, ha nem gyógyul. Egy fitymafék sebért még nem metélnek körbe.

Ellenben az esetből a tanulság:
Használjatok síkosítót.
Ha használtatok akkor használjatok, mégtöbbet. Vagy ha kell, akkor közben olajozd a helyzetet. wink

Aztán gyógyuljon meg mielőbb a kisebbik "dako84".
#198   2008. 03. 08. szombat 15:12
MrEnigma MrEnigma
AU!

Hát barátom az ilyen jellegű problémáddal én inkább az orvost ajánlanám. Vagy a háziorvost, vagy az urológust.

Két okból.
1. Ez már fizikálisan is egészségügyi probléma, egy fórumon a hozzászólók nem gyógyítják meg.

2. Egyes hozzászólok ismeretei olyan szerteágazóak és kiterjedtek mint egy fűszál. Mi alapján döntöd el, hogy ki az akinek a szavára érdemes adni?

Menj dokihoz, ha nem gyógyul. Egy fitymafék sebért még nem metélnek körbe.

Ellenben az esetből a tanulság:
Használjatok síkosítót.
Ha használtatok akkor használjatok, mégtöbbet. Vagy ha kell, akkor közben olajozd a helyzetet. wink

Aztán gyógyuljon meg mielőbb a kisebbik "dako84".
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 15:34
az lenne a problémám, hogy nem rég barátnőmbe popóba hatoltam be! majd az aktus végén éreztem, hogy fáj a péniszem, vagyis pontosabban a "fitymafék"! az a kis összekötő bőr megszakadt, nem szakadt el teljesen, de kisebesedett! nagyon nehezen gyógyul és nem tudom mit tegyek... mennyi idő alatt gyógyul meg? mert ha egy picit is rántok rajta újra sebes lesz... lehet rá valamit kenni, hogy jobban gyógyuljon? vagy mit csináljak? körülmetélés kizárva!!! valaki ha tapasztalt hasonlót vagy tud erről valamit, akkor segítsen! mert nem sokáig bírom szex nélkül, mint minden GG rajongó...
#197   2008. 03. 07. péntek 15:34
#196   2008. 03. 04. kedd 17:39
Daved99 Daved99
Sziasztok!

Az mitől lehet hogy szinte képtelen vagyok akkor elélvezni amikor hátravan húzva az előbőr a makkomról? Sőt ilyenkor a merevedésem is hol elmúlik, hol beáll...

Egyszerűen csak hozzá kell szoknonm vagy vmi más baj lehet?
#195   2008. 03. 01. szombat 15:33
X Törölt felhasználó (75419)
Nekem azt írta ki, hogy soványabb a kelleténél. rolleyes
#194   2008. 03. 01. szombat 11:07
MrEnigma MrEnigma
Hát nem tudom nekem 81-et adott ki nyes pedig 190-et írtam. nyes
Na így bízzon meg az emebr az ilyesmiben. nyes
Persze lehet hogy a progi hibázott.
#193   2008. 03. 01. szombat 10:40
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Úgylátszik nem elég figyelmesen csináltad smile
Én 190cm magas vagyok és 92kg 34 éves ez még belefér a normába.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 01. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 10:26
Linkedet követve:

Az Ön ideális
testsúlya:
81 kg

Pfff. Olyan csontozatom van északi (és nem észak magyarországi nyes ) gyökereim miatt, és magasságom sem törpül el, hogy 100 kilóval is már sudár, sportos, sármos srác lehetnék. smile Ettől úgy 30kg választ el, de a vicc, hogy 110 is már bőven megfelelne. Ezen dolgozom épp. wink
De az ilyen testömegindexek, meg arányszámok számomra nem sokat jelentenek. Ha mindenki ugyanolyan arányokkal rendelkzene akkor egy 2 méteres kosaras arányaiban vékonyka törékeny csontozattalkéne, hogy rendelkezzen.
Cimbi majdnem 2 méter, és 110 Elképzeltem 90 kilóval. hehe
Divatos a BMI de nem kell ész nélkül megenni. Mert nem 100%-ig objektív. A szélsőségekkel nem tud mit kezdeni.
#192   2008. 03. 01. szombat 10:26
MrEnigma MrEnigma
Linkedet követve:

Az Ön ideális
testsúlya:
81 kg

Pfff. Olyan csontozatom van északi (és nem észak magyarországi nyes ) gyökereim miatt, és magasságom sem törpül el, hogy 100 kilóval is már sudár, sportos, sármos srác lehetnék. smile Ettől úgy 30kg választ el, de a vicc, hogy 110 is már bőven megfelelne. Ezen dolgozom épp. wink
De az ilyen testömegindexek, meg arányszámok számomra nem sokat jelentenek. Ha mindenki ugyanolyan arányokkal rendelkzene akkor egy 2 méteres kosaras arányaiban vékonyka törékeny csontozattalkéne, hogy rendelkezzen.
Cimbi majdnem 2 méter, és 110 Elképzeltem 90 kilóval. hehe
Divatos a BMI de nem kell ész nélkül megenni. Mert nem 100%-ig objektív. A szélsőségekkel nem tud mit kezdeni.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 29. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 18:26
Kedves TOM nagyon helyes amit beraktál de én vettem egy kis fáradságott és ezt ajánlanám mindenkinek smile TESTSÚLY- KONTROLL
#191   2008. 02. 29. péntek 21:11
pongrác pongrác
Hát igen! A magyaroknak az a verzió jár, ami az arcodba vágja az eredményt.
Amerikaiaknak meg az, amit úgy nézel, ahogy neked tetszik. Kicsit csalhatsz, még megmagyarázhatod magadnak, hogy nem is annyira vagyok tújsúlyos! Eszek még egy bigmac-et!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 29. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 18:26
Kedves TOM nagyon helyes amit beraktál de én vettem egy kis fáradságott és ezt ajánlanám mindenkinek smile TESTSÚLY- KONTROLL
#190   2008. 02. 29. péntek 18:26
sanyisanyi74 sanyisanyi74
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 29. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 02. 29. péntek 17:57
Ki hogy áll a testsúlyával ?

Ezen a diagrammon lehet megnézni, hogy a súlyod mennyire jó a magasságodhoz képest.

Zöld a jó terület. Amikor már sárgában vagy, akkor már túlsúlyos vagy.

én már kezdek belemenni a SÁRGÁBA ! buck szomoru1 hehe

Itt az eredeti forrás: Súlytáblázat--->KATT! ahová beírhatod pontosan a súlyodat és a magasságodat, és kijelzi neked a diagrammon, hogy hol vagy. Ellenőrizd magadat! nyes
#189   2008. 02. 29. péntek 17:57
tom1019 tom1019 VIP Admin
Ki hogy áll a testsúlyával ?

Ezen a diagrammon lehet megnézni, hogy a súlyod mennyire jó a magasságodhoz képest.

Zöld a jó terület. Amikor már sárgában vagy, akkor már túlsúlyos vagy.

én már kezdek belemenni a SÁRGÁBA ! buck szomoru1 hehe

Itt az eredeti forrás: Súlytáblázat--->KATT! ahová beírhatod pontosan a súlyodat és a magasságodat, és kijelzi neked a diagrammon, hogy hol vagy. Ellenőrizd magadat! nyes
#188   2008. 02. 11. hétfő 20:53
riska riska
Jaja, ennek hidd el, hogy én jobba örülök. Már őszinte a mosolyom is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2008. 02. 11. hétfő 20:13
Ennek örülök, h nincs nagyobb gond.
#187   2008. 02. 11. hétfő 20:13
X Törölt felhasználó (75419)
Ennek örülök, h nincs nagyobb gond.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 17:10
Voltam ma dokinál. Egy kis ciszta amivel nem kell fogalkozni, ugyanis az ondóvezeték egyik része elzáródott, ez vagy felszívodik vagy nem, de amíg nem lesz tojás nagyságú addig nem kell műteni (ennek elég kicsi az esélye). Tehát no para nálam és minden rendben.
#186   2008. 02. 11. hétfő 17:10
riska riska
Voltam ma dokinál. Egy kis ciszta amivel nem kell fogalkozni, ugyanis az ondóvezeték egyik része elzáródott, ez vagy felszívodik vagy nem, de amíg nem lesz tojás nagyságú addig nem kell műteni (ennek elég kicsi az esélye). Tehát no para nálam és minden rendben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 05. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2008. 02. 05. kedd 14:44
Nyirokcsomóduzzanat?
Ha az, az pár elég ártalmatlan baktériumfertőzéstől is lehet, amiket könnyű kikezelni-miután ki sikerült mutatni...pl a granulománál írják ezt:Az ágyéki területen megjelenő fájdalmatlan nyirokcsomók mindig felvetik ennek a betegségnek a gyanúját.
Nekem vmi mástól volt ilyen, de már elfelejtettem...mitől, rég volt.
Úgyhogy nem kell a legrosszabbra számítani, bár nem tudom, neked az mi.
Majd megírod, mitől volt?
#185   2008. 02. 11. hétfő 12:21
folytatás:

Hüvelyszárazság - A hüvely nedvesedésének célja, hogy a közösülés minél síkosabban, kidörzsölődés nélkül mehessen végbe, nagyon sok nő - fiatal és koros egyaránt - szenved azonban a hüvelyszárazság problémájától, minek következtében a közösülés is fájdalmassá válik. A probléma hátterében olyan testi és lelki tényezők állhatnak mint a félelem, az elégtelen szexuális izgalom, tabukkal terhelt szexuális neveltetés, valamilyen trauma, stressz, bűntudat, a szülés, a magas vérnyomás, a szoptatás, a hüvelygomba (candida), a fogamzásgátló tabletták, a gyakori irrigálás, a hormonális változások (változókor), a gyógyszeres kezelés, a fertőzések (például HPV), különféle gyulladások, nőgyógyászati beavatkozások vagy a cukorbetegség.

Péniszméret - A túl méretes pénisz szintén fájdalmas közösülést eredményezhet, a túl hosszú hímvessző a méhnyakszájat is eléri, ami nagyon sok nőnek okoz fájdalmat és sértheti meg az érzékeny területet - ahol a különféle baktériumok, vírusok könnyen megtelepedhetnek. (Egy speciális, a pénisz tövére helyezhető gumigyűrű segítségével csökkenthető a hímvessző hossza).

Spermaallergia - Férfiak és nők szervezetében egyaránt kialakulhat az immunrendszer olyan reakciója, amely allergiát idéz elő. Az esetek többségében a reakció kialakulásáért a spermium egyik fehérje-összetevője a felelős, ami minden férfi spermájában megtalálható, így még egy esetleges partnercsere sem jelent megoldást a nő allergiájára. Az asztmás rohamok, kiütések, viszketés, égés, hasmenés, hányinger és komoly alhasi fájdalmak mellett az allergia fájdalmas közösüléshez vezet.

Vulvodynia - A vulvodynia fájdalmas vulvát jelent, a fájdalom a szeméremajkakra, a klitoriszra, a szeméremdombra és a hüvelynyílásra terjed ki, de az sem ritka, hogy a fenék, de egészen a derék területére is kihat. A vulvodyniát a vulva idegi sérülése, irritációja, valamely idegen testre adott reakciója, netán öröklött érzékenység, visszatérő gombás vagy bakteriális fertőzés vagy a nemi izmok görcse okozhatja, sokan azonban pszichoszomatikus okokat sejtenek a háttérben.

Lelki okok - Test és lélek szükségszerű kapcsolata már régóta bizonyított, és sok esetben a szervi baj megfelelő kezelése után a pszichés problémák is megszűnnek, a jelenség azonban fordítva is fennáll, elég ha csak a vaginizmus lelki összetevőire és a különféle szexuális traumákra gondolunk. Elképzelhető, hogy valamely szervi változás vált ki pszichés zavarokat - így a fájdalmas közösülés okának felderítése során nem szabad figyelmen kívül hagyni a lelki tényezőket sem.

[origo]
#184   2008. 02. 11. hétfő 12:20
én a kérdésedre konkrétan nem tudok válaszolni, arra meg kell várnod a doki urat, de addig is egy kis szakirodalom a fájdalmas együttlétet okozó lehetőségekről, problémákról:

A dyspareunia, vagyis a fájdalmas közösülés elsősorban a nőket érintő szexuális zavarok egyik legelterjedtebb formája. A hüvely felszínén, illetve a mélyben jelentkező fájdalom jelentkezhet orgazmus után, azonnal a behatolást követően, de felléphet közösülés közben is.
A fájdalom hátterében számos ok húzódhat meg, ami sok esetben felderítetlen marad, az érintettek - elsősorban a fájdalom szexuális vetülete miatt - nem keresnek fel szakembert, holott a fájdalom komoly testi, illetve lelki problémák velejárója. A fájdalom jelentkezhet a felszínen vagy a testen belül; míg a felszíni dispareuniát a szeméremtest gyulladásai, fertőzései okozzák, ami viszketéssel, folyással, duzzadással és égéssel jár együtt, addig a mélyből induló elváltozások jóval összetettebb, és bonyolultabb képet mutatnak. Az alábbiakban nézzük meg a fájdalmas együttlét leggyakoribb okait!

Vaginizmus - A medenceizomzatban a zavar következtében görcsök keletkeznek, melyek a hüvely összehúzódását eredményezik. Ezek a görcsök olyan hatásokra adott reakciók, amelyek valamilyen tárgynak - tampon, nőgyógyász műszere, esetleg maga a pénisz - hüvelybe való bevezetésével állnak kapcsolatban, ezek hüvelybe vezetése a görcs következtében lehetetlenné válik. A psziché óriási szerepet játszik a zavar kialakulásában.

Endometriózis - Az endometrium a méh azon belső rétege, ami a ciklus alatt fokozatosan megvastagszik, majd a menzesz során lelökődik. Ilyen méhnyálkahártya-szerű képződmény a szervezet más területein - például a húgyhólyagban, a petefészekben, a külső nemi szervekben, a méh külső felszínén, a hasüregben - is képződhet, és a ciklus során bekövetkező hormonváltozásra ugyanúgy reagál, mint maga az endometrium, megduzzad, megrepedhet, és vérezhet.

Chlamydia - A nőgyógyászati gyulladásokért legtöbbször a chlamydia baktérium felel, amely mélyen a szövetekben komoly gyulladásokat idéz elő, a fájdalom a közösüléssel tovább fokozódik.

Méhen kívüli terhesség - A közösülés során fellépő fájdalom egyik ritka, ám lehetséges oka a méhen kívüli terhesség. Ekkor a megtermékenyült, osztódó petesejt nem megfelelő ütemben vándorol a méh ürege felé, a petevezeték falában megtapad. Amennyiben a sejt nem hal el, pár hét alatt alhasi fájdalmat, hasüregi vérzést, és nem utolsósorban fájdalmas közösülést okozhat.
(Ez egy válasz Logicel üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 20:20
üdv
nemrég nagyon csúnyán felfáztam és a veséim is kikészültek, mostanra kezdek jobban lenni, de a hüvelyem nagyon érzékeny lett. A felfázás eredményezheti hogy kiszárad a hüvelyem? mert nagyon kellemetlen mikor a barátommal vagyok együtt, utolsó alkalommal a hüvelyem alsó része kisebesedett.
tami1987@citromail.hu e-mail címre várom válaszát
előre is köszönöm
by by

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 09. 19. kedd
Üzenetek: 363db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 07. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!