Doctorbalu rendelője (Nemi betegségek, nemi szervek elváltozásai)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#223   2008. 03. 30. vasárnap 07:58
csome csome
Köszönöm a tanácsot kipróbálom!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 03. 27. csütörtök 18:15
szerintem a kedvesed hüvelyváladéka savasabb az átlagosnál, ennek lehet több oka is, és lehet attól szárad ki! néha én is kenem testápolóval, pl olyannam G..... márkájú és juharfa kivonatot tartalmaz!
#222   2008. 03. 27. csütörtök 18:15
X Törölt felhasználó (69371)
szerintem a kedvesed hüvelyváladéka savasabb az átlagosnál, ennek lehet több oka is, és lehet attól szárad ki! néha én is kenem testápolóval, pl olyannam G..... márkájú és juharfa kivonatot tartalmaz!
(Ez egy válasz csome üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 17:25
Szia Mindenki!
Arra szeretnék valami válasz,hogy észrevettem a péniszemen,hogy berepedezik a bőr és nem tudom mitől lehet!
Nem voltam mással csak a kedvesemmel!
Lentebb olvastam egy srácot akinek szintén ilyen baja volt d nem bírtam kivenni a válaszokból hogy mi a megoldás!
Köszönöm a válaszokat előre is!!
#221   2008. 03. 27. csütörtök 17:25
csome csome
Szia Mindenki!
Arra szeretnék valami válasz,hogy észrevettem a péniszemen,hogy berepedezik a bőr és nem tudom mitől lehet!
Nem voltam mással csak a kedvesemmel!
Lentebb olvastam egy srácot akinek szintén ilyen baja volt d nem bírtam kivenni a válaszokból hogy mi a megoldás!
Köszönöm a válaszokat előre is!!
#220   2008. 03. 26. szerda 16:16
már lassan múlik, és már a sexet is bírom, de még nem az igazi! néha hagytam kint szabadon a levegőn, hisz én is úgy tudom, úgy hamarabb gyógyulnak a sebek!

köszönöm!
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 22:48
ajanlom a bepanthen sebkremet, amelyet nyalkahartyan is lehet hasznalni! a lassu gyogyulas oka az allandoan nedves környezet ill. a hatrahuzasok okozta mikro-traumak, amelyek hatraltatjak a gyogyulast!
#219   2008. 03. 26. szerda 12:32
MrEnigma MrEnigma
Nem vettem kötekedésnek, és nem is ezen okból reagálok, de nem figyeltél fel a soraim mélyén megbúvó inróniára.
Idézem magam:
"Egyes hozzászólok ismeretei olyan szerteágazóak és kiterjedtek mint egy fűszál."
Idézlek téged:
"de a füszal nem szerteagazo... "

Akkor el is értünk a "probléma" magjához.
Ha valaki ismerete olyannyira szerteágazó mint egy fűszál akkor ugye méginkább azt javasolja az ember hogy dako menjen orvoshoz a problémájával és ne itt kérdezőúsködjön. Mert a legjobb tanács, szvsz, hoyg menjen orvoshoz. wink
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 22:49
nem kötekedeskent, de a füszal nem szerteagazo...
#218   2008. 03. 25. kedd 23:14
Bandur Bandur
A sanyisanyi74 amit betett én részletesebben megnéztem mert van több lehetőség nekem jó volt smile
És a jól olvastam ezeket a táblázatokat ehez értő orvosok állitoták össze,bár én nem értek hozzá,de a hazipatika honlap az állitólag megbizható
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2008. 03. 25. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 23:06
az 1ik tablazatban a 196centimhez 86,4 kilot ajanl (118vagyok), a BMI szerint pedig korosan sovany lennek pardon1 !
#217   2008. 03. 25. kedd 23:06
Doctorbalu Doctorbalu
az 1ik tablazatban a 196centimhez 86,4 kilot ajanl (118vagyok), a BMI szerint pedig korosan sovany lennek pardon1 !
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 29. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 29. péntek 18:26
Kedves TOM nagyon helyes amit beraktál de én vettem egy kis fáradságott és ezt ajánlanám mindenkinek smile TESTSÚLY- KONTROLL
#216   2008. 03. 25. kedd 22:59
Doctorbalu Doctorbalu
a megvaltozott hüvely-pH miatt immungyengült allapotban elszaporodo gombak okozzak sztem, amely allapot pl. a havi ciklus elött is, nem immunhianybol, hanem a megvaltozott hormon-haztartas altal okozott pH-valtozas es a döderlein-bakteriumok csökkenesetöl, is jelentkezhet.
eszszerü lenne több törletet venni, töled is, föleg olyankor, amikor ez az allapot jelen van es gombaellenes szerrel ill. a lelet alapjan kezelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 12. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223205)
2008. 03. 12. szerda 13:41
Szia!
Olyan problémám lenne,hogy amikor együtt vagyok a barátnömmel természetes uton(nincs gumi),akkor a péniszemen felületi sebek(kis pötty szerű dolgok) jelennek meg,de csak akkor általában mielött beteg lesz,és ha nem tisztitom meg rendesen aktus után.Pár napig(3-4) pöttyös,utánna elmulik,de egy ideig még érzékeny marad.
Mi lehet ez?Amugy nem fáj,nincs váladék,csak kicsit viszkető érzés,de nem jelentős.
Köszönöm.
#215   2008. 03. 25. kedd 22:49
Doctorbalu Doctorbalu
nem kötekedeskent, de a füszal nem szerteagazo...
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 08. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 08. szombat 15:12
AU!

Hát barátom az ilyen jellegű problémáddal én inkább az orvost ajánlanám. Vagy a háziorvost, vagy az urológust.

Két okból.
1. Ez már fizikálisan is egészségügyi probléma, egy fórumon a hozzászólók nem gyógyítják meg.

2. Egyes hozzászólok ismeretei olyan szerteágazóak és kiterjedtek mint egy fűszál. Mi alapján döntöd el, hogy ki az akinek a szavára érdemes adni?

Menj dokihoz, ha nem gyógyul. Egy fitymafék sebért még nem metélnek körbe.

Ellenben az esetből a tanulság:
Használjatok síkosítót.
Ha használtatok akkor használjatok, mégtöbbet. Vagy ha kell, akkor közben olajozd a helyzetet. wink

Aztán gyógyuljon meg mielőbb a kisebbik "dako84".
#214   2008. 03. 25. kedd 22:48
Doctorbalu Doctorbalu
ajanlom a bepanthen sebkremet, amelyet nyalkahartyan is lehet hasznalni! a lassu gyogyulas oka az allandoan nedves környezet ill. a hatrahuzasok okozta mikro-traumak, amelyek hatraltatjak a gyogyulast!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 15:55
gyógyul csak lassan! aza baj nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne játszak vele, vagy éppen barátnőmet ne.... meg! nem is piros meg semmi! de nehezen gyógyul! mondom egy orvos mondta a srácnak, rendes orvos, akihez elment urulógus, hogy metélés! de semmi mást nem mondott neki! így feleslegesnek érzem, hogy elmenjek! csak tapasztalat kelett volna arról kinek miylen gyorsan gyógyul hasonló esetben!
#213   2008. 03. 25. kedd 21:04
Bandur Bandur
Hát én azt gondolom és arra alapozom hogy voltam hasonló cipőben,ha a nőgyógyász adott kúpott gondolom azt valamilyen problémára irt, és úgy tudom hogy ilyenkor mellőzni kell a szexet nálunk egy gomba okozta,2hónapig no szex a barátnőm kúpot én meg tabblatát kaptam.persze ez a saját esetem
(Ez egy válasz lelok üzenetére (2008. 03. 25. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 19:17
Helló.

A bartánőmnek szex közben fehéres, túrós állagú fehér színű .. háát nem tudom nem folyadék teljesen mert mondom olyan mint egy "puding" vagy nem tudom mi a helyes szó erre.. tehát ez jön elő neki és azért nem olyan kevés, a zacskómon és a péniszem töve alján is jócskán látszik.. A nőgyógyászhoz már 3.-szor ment vissza mert hiába ad neki valami kúpot nem múlik el. De azt mondta a doki hogy ez kb semmi.. na én ezt nem nagyon akarom elhinni mert tuti hoyg ennek nem kéne ott lenni.. Vett tőle mintát elküldte laborba.. m,inden negatív lett egyedül a tisztasági fok lett III osztályú, tudtommal annak I kéne hogy legyen. Mit gondoltok erről??.. köszi
#212   2008. 03. 25. kedd 19:17
lelok lelok
Helló.

A bartánőmnek szex közben fehéres, túrós állagú fehér színű .. háát nem tudom nem folyadék teljesen mert mondom olyan mint egy "puding" vagy nem tudom mi a helyes szó erre.. tehát ez jön elő neki és azért nem olyan kevés, a zacskómon és a péniszem töve alján is jócskán látszik.. A nőgyógyászhoz már 3.-szor ment vissza mert hiába ad neki valami kúpot nem múlik el. De azt mondta a doki hogy ez kb semmi.. na én ezt nem nagyon akarom elhinni mert tuti hoyg ennek nem kéne ott lenni.. Vett tőle mintát elküldte laborba.. m,inden negatív lett egyedül a tisztasági fok lett III osztályú, tudtommal annak I kéne hogy legyen. Mit gondoltok erről??.. köszi
#211   2008. 03. 23. vasárnap 21:50
Bandur Bandur
Tiszteletem doktorúr egy szinobrohinális szindrómám van és sokszor mikor jelentkezik a tünet,utána néha a végén fehérpöttyök lesznek a makkomon amik utána el is tűnek szerinted mi lehet ?A netten próbáltam utána nézni nem találok semmit orvoshoz meg még nem akarok menni
#210   2008. 03. 13. csütörtök 18:54
surferjoe surferjoe
ilyen fitymaféksérülés volt már nekem is, nem volt elég nedves a punci, vagy rosszul sikerült durva mozdulattól. elszakadni nem szakadt el, csak vhogy megsérült szerintem, bár nem látni rajta semmit. ilyenkor nagyon durván tud fájni, amikor lehúzom a fitymámat. de bekentem most neogranormonnal, talán jó lesz. egyébként nem rövid sztem a fitymafékem, vhol azt irják, hogy akkor célszerű átvágatni, egyszerűen csak vigyáznom kell vele
#209   2008. 03. 13. csütörtök 18:19
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Mielőbbi gyógyulást és dugást smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 15:55
gyógyul csak lassan! aza baj nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne játszak vele, vagy éppen barátnőmet ne.... meg! nem is piros meg semmi! de nehezen gyógyul! mondom egy orvos mondta a srácnak, rendes orvos, akihez elment urulógus, hogy metélés! de semmi mást nem mondott neki! így feleslegesnek érzem, hogy elmenjek! csak tapasztalat kelett volna arról kinek miylen gyorsan gyógyul hasonló esetben!
#208   2008. 03. 13. csütörtök 15:55
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 12. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 12. szerda 20:54
Hát mrenigma 209hsz tökéletesen egyetértek,a "baleseted"óta eltelt pár nap és ha a helyzet nem javult semmit én helyedben még a héten elmennék orvoshoz."Egyes hozzászólok ismeretei olyan szerteágazóak és kiterjedtek mint egy fűszál. Mi alapján döntöd el, hogy ki az akinek a szavára érdemes adni?"irta mrenigma és még hozzáteném hogy egy orvos neten leirt láttatlanra nem fog javasolni konkrét kezelést,legfeljebb mint ahogy drbalu is teszi leirja a probléma témakörét,vagy javasolja az illetékes szakorvoshoz fordulást smile
#207   2008. 03. 12. szerda 20:54
Hát mrenigma 209hsz tökéletesen egyetértek,a "baleseted"óta eltelt pár nap és ha a helyzet nem javult semmit én helyedben még a héten elmennék orvoshoz."Egyes hozzászólok ismeretei olyan szerteágazóak és kiterjedtek mint egy fűszál. Mi alapján döntöd el, hogy ki az akinek a szavára érdemes adni?"irta mrenigma és még hozzáteném hogy egy orvos neten leirt láttatlanra nem fog javasolni konkrét kezelést,legfeljebb mint ahogy drbalu is teszi leirja a probléma témakörét,vagy javasolja az illetékes szakorvoshoz fordulást smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 15:34
az lenne a problémám, hogy nem rég barátnőmbe popóba hatoltam be! majd az aktus végén éreztem, hogy fáj a péniszem, vagyis pontosabban a "fitymafék"! az a kis összekötő bőr megszakadt, nem szakadt el teljesen, de kisebesedett! nagyon nehezen gyógyul és nem tudom mit tegyek... mennyi idő alatt gyógyul meg? mert ha egy picit is rántok rajta újra sebes lesz... lehet rá valamit kenni, hogy jobban gyógyuljon? vagy mit csináljak? körülmetélés kizárva!!! valaki ha tapasztalt hasonlót vagy tud erről valamit, akkor segítsen! mert nem sokáig bírom szex nélkül, mint minden GG rajongó...
#206   2008. 03. 12. szerda 20:24
Szerintem meg menjen el a barátnőd nőgyógyászhoz,ha minden vele eltőltött intim együtt lét után jelentkezik és utána elmulik,lehet hogy egy hüvelygomba okoza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 12. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Olyan problémám lenne,hogy amikor együtt vagyok a barátnömmel természetes uton(nincs gumi),akkor a péniszemen felületi sebek(kis pötty szerű dolgok) jelennek meg,de csak akkor általában mielött beteg lesz,és ha nem tisztitom meg rendesen aktus után.Pár napig(3-4) pöttyös,utánna elmulik,de egy ideig még érzékeny marad.
Mi lehet ez?Amugy nem fáj,nincs váladék,csak kicsit viszkető érzés,de nem jelentős.
Köszönöm.
#205   2008. 03. 12. szerda 19:04
szerintem gomba! kicsit égető érzés lehet, hogy van nem? de lehet heves akciótól is és kevés síkosítótól!
Szia!
Köszönöm.
#204   2008. 03. 12. szerda 13:41
X Törölt felhasználó (223205)
Szia!
Köszönöm.

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 09. 19. kedd
Üzenetek: 363db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 07. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!