Doctorbalu rendelője (Nemi betegségek, nemi szervek elváltozásai)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#261   2008. 04. 19. szombat 13:03
X Törölt felhasználó (69371)
akkor mond meg miért lenne gond az a pötty, azok a pöttyök? orvosi oldalakon írták, hogy nem gond, és az emberek 48%-nak olyan... lehet doki, de egy hsz-be leírtam a pöttyök nevét latinul ha arra is rákersel kijön pontosanmi is az... amíg szűz voltam, teljesen semmi kapcsolatom nem volt mással, már akkor is volt rajta nekem... barátnőmet se zavarja, sőt eddig senkit nem zavart, de igérem elmegyek vele orvoshoz, csak azért hogy ő mondja ki a frankót...

dá várom indoklásod szerinted miért betegség azok a pöttyök? amúgy a nagyfaszú stimmel... ilyen a véletlen wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 19. szombat 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 19. szombat 12:13
egy dolgot értsél meg, duzzogás helyett...az orvosi egyetem nem véletlenül van...ha lehetne netről diagnosztizálni, és gyógyítani, akkor már régen nem lenne...azért, mert te látsz valamit a neten, ami olyan, és nagyon, de nagyon úgy néz ki, attól még lehet egy icipicit is más, és akkor már nem az!
én azt mondom, hogy nézzünk utána, írjuk be ide, de ne akarjuk már elhitetni, hogy az a fehér pötty, ami kisfaszom fórumozónak van, az nem gond, mert nagypöcs fórumozó úgy látta a neten

(a nevek kitaláltak, bárminemű hasonlóságuk valós személyekkel csak a véletlen kiszámíthatatlan összjátéka folytán keletkezett) hehe
#262   2008. 04. 19. szombat 13:11
MmePrune MmePrune VIP Admin
baszod dako, te szőkeeeee vagy hehe
nem a pötty a gond, te szerencsétlen! sz@rok én más pöttyeire, az én pasijaimnak nincs vigyor5 ...

a lényegi mondanivalóm: NE OSZD AZ ÉSZT A NETRŐL ORVOSI KÉPESÍTÉS HÍJÁN!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 19. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 04. 19. szombat 13:03
akkor mond meg miért lenne gond az a pötty, azok a pöttyök? orvosi oldalakon írták, hogy nem gond, és az emberek 48%-nak olyan... lehet doki, de egy hsz-be leírtam a pöttyök nevét latinul ha arra is rákersel kijön pontosanmi is az... amíg szűz voltam, teljesen semmi kapcsolatom nem volt mással, már akkor is volt rajta nekem... barátnőmet se zavarja, sőt eddig senkit nem zavart, de igérem elmegyek vele orvoshoz, csak azért hogy ő mondja ki a frankót...

dá várom indoklásod szerinted miért betegség azok a pöttyök? amúgy a nagyfaszú stimmel... ilyen a véletlen wink
#263   2008. 04. 19. szombat 17:30
tom1019 tom1019 VIP Admin
dako!
eddig azt hittem, hogy zöld vagy, de igaza lehet MP-nek! szőke vagy!
vannak pöttyös és pöttytelen makkok, és mindkettő lehet egészséges, és beteg is, viszont NEM a pötty, vagy a pöttytelenség teszi a makkot használhatóvá! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 19. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 04. 19. szombat 13:03

#264   2008. 04. 19. szombat 20:39
Bandur Bandur
Bár kicsi de tudomásom szerint van rá esély hogy valamilyen nyavaját elkaphatsz,én helyedben egy kurvát a biztos ami biztos alapon gumiba szopatnék smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 19. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (246986)
2008. 04. 19. szombat 12:05
Szevasztok,

Régóta tartó muff hiányban szenvedek. Gondoltam, kipróbálok egy szolgáltatót. A biztonságos szex (kondom) alap, de az orális érintkezéstől mennyire kell óvakodnom? Egy natúr franciától vagy egy kis nyalakodástól mekkora eséllyel kaphatok el valami nyavaját?
#265   2008. 04. 20. vasárnap 12:47
MrEnigma MrEnigma
Ha ő kényeztet téged orálisan, és nem herpoeszes és nem látsz éktelen vérző sebet a száján akkor max az influenzát kaphatod el. Nyállal veszélyes nyavalák, legalábbis kishazánkban létező nyavaják nem feltétlenül fognak terjedni. De gondolom nem úgy kezded hogy nagyranyittatod a száját és alaposan átvizslatod? Innentől meg elég egy mikroseb amiből egy kicsike vér is tud szivárogni és máris "nagy bajban leszel és kisgatyában" (mert épp ez szól slágerrádióban nyes ).
Ha te akakord kényeztetni orálisan mert bejön akkor viszont óvatos lennék. Meg egyébként ois gusztus dóóga, hogy előőted (ha gumiban is más mászkált benne, most meg te nyálazod. :S
Jobb a békesség meg a nyugodtság, így használj gumit minden esetben szolgáltatónál. Szterintem!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 19. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 19. szombat 20:39
Bár kicsi de tudomásom szerint van rá esély hogy valamilyen nyavaját elkaphatsz,én helyedben egy kurvát a biztos ami biztos alapon gumiba szopatnék smile
#266   2008. 04. 20. vasárnap 18:17
pqowieurzt pqowieurzt
Kedves Dr. Úr, vagy bárki aki segíteni tud!
A makkomon apró "repedések" vannak. Már régebb óta megtalálhatóak rajta, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele, ám mostanra már elég sok alakult ki rajta. Mi lehet az oka, és mivel lehetne orvosolni?
Előre is köszönöm!
#267   2008. 04. 21. hétfő 17:29
baaaal baaaal
A makkosom pereme alatt nekem is vannak pöttyök, már körülbelül 2 éve, de nem viszket, nem fáj, meg semmi gond nincs vele.Wikipedián van róla egy egész oldal, belinkelem (remélem azt szabad) hogy ha valaki hasonlóval küzd, akkor a képek alapján felismerje ha neki is ilyen van, és megnyugodjon.http://hu.wikipedia.org/wiki/A_h%C3%ADmvessz%C5%91_papillomatosisa
#268   2008. 04. 23. szerda 22:55
marblelord marblelord
Hello! Nekem is van valami bibim, gondoltam elmegyek megmutatom egy orvosnak. Kerületileg a XII János kórházhoz tartozom, megnéztem a neten hol van a bőr és nemibeteg szakrendelésük. Odamentem de ott már csak bőrgyógyászat volt mindenhol kiírva, a nemi betegségeket nem láttam sehol feltüntetve a táblákon. Ez azért van mert ilyen szégyellősek vagy teljesen eltévedtem? Bejelentkeztem a recepción kaptam egy időpontot egy bőrgyógyász nőhöz (nem kérdezték mit akarok). Szerintetek ha megyek akkor jól elküld a fenébe, vagy helyesen gondolom és ott foglalkoznak nemi betegségekkel is, csak nincs kiírva?
#269   2008. 04. 24. csütörtök 12:12
Doctorbalu Doctorbalu
a szakag neve dermatologia es venerolgia !
(Ez egy válasz marblelord üzenetére (2008. 04. 23. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 22:55
Hello! Nekem is van valami bibim, gondoltam elmegyek megmutatom egy orvosnak. Kerületileg a XII János kórházhoz tartozom, megnéztem a neten hol van a bőr és nemibeteg szakrendelésük. Odamentem de ott már csak bőrgyógyászat volt mindenhol kiírva, a nemi betegségeket nem láttam sehol feltüntetve a táblákon. Ez azért van mert ilyen szégyellősek vagy teljesen eltévedtem? Bejelentkeztem a recepción kaptam egy időpontot egy bőrgyógyász nőhöz (nem kérdezték mit akarok). Szerintetek ha megyek akkor jól elküld a fenébe, vagy helyesen gondolom és ott foglalkoznak nemi betegségekkel is, csak nincs kiírva?
#270   2008. 04. 24. csütörtök 20:42
marblelord marblelord
Köszönöm, szépen. Lehet hogy nem értek valamit de az orvosi szakág latin/görög szakmai neve hogyan segít nekem a problémámban?
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 12:12
a szakag neve dermatologia es venerolgia !
#271   2008. 04. 24. csütörtök 22:22
Doctorbalu Doctorbalu
börgyogyasz- nemi gyogyasz, a ket szakag egymashoz tartozik!vagyis jo helyen jartal, a nemi gondozo teljesen mas!
#272   2008. 04. 25. péntek 08:51
veseo veseo
T. Doctorbalu!

A fitymafékkel ellenkező irányban is van egy összenövés a makk és a fityma között. Ezt miként lehetne megszüntetni?
#273   2008. 04. 25. péntek 13:45
MrEnigma MrEnigma
Hogyhogy fitymafékkel ellenkező irányban? A makkos átellenes oldalán? Vagy hol? Mert ez így elég furán hangzik.
(Ez egy válasz veseo üzenetére (2008. 04. 25. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 08:51
T. Doctorbalu!

A fitymafékkel ellenkező irányban is van egy összenövés a makk és a fityma között. Ezt miként lehetne megszüntetni?
#274   2008. 04. 25. péntek 20:30
veseo veseo
Fitymafék avagy kantár egy vékony zsinor szerű anyag ami a titymabőr hátrahúzásnak szab határt. ami nekem van hasonló összenövés az akantárral ellenben 180°-kal van. Szerepe nincs, véleményem szerint ez egy régi fitymaszűkűlet maradványa lehet. Ettől szeretnék megszabadulni.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 25. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 13:45
Hogyhogy fitymafékkel ellenkező irányban? A makkos átellenes oldalán? Vagy hol? Mert ez így elég furán hangzik.
#275   2008. 04. 25. péntek 23:06
marblelord marblelord
Köszönöm, hát kíváncsi vagyok mi lesz, pár nap múlva kiderül remélem.
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 22:22
börgyogyasz- nemi gyogyasz, a ket szakag egymashoz tartozik!vagyis jo helyen jartal, a nemi gondozo teljesen mas!
#276   2008. 04. 26. szombat 17:57
Gáborr77 Gáborr77
Hy!

A problémám a következő: a fanszőrzetemnél ill. már a szerszámomon is lettek pattanás szerű dudorok. Ahol elmúlt a pattanás szerű dolog, ott piros folt maradt a helyén. Nem fáj. Nem tudom mitől lehet, mert 1 fix partnerem van (szerintem neki is csak én vagyok). Tudtok ajánlani valami kenőcsöt? Vagy menjek el egy bőrgyógyászhoz?
Kösz a segítséget előre is!
#277   2008. 04. 27. vasárnap 22:37
MrEnigma MrEnigma
Na ilyentről sem hallottam még.
Ha nem zavar, nem okoz gondot a működésben szerintem nem sok értelmne van foglalkozni vele, de ha problémás akkor Urológus bácsi, mert ez szakszerű sebészeti beavatkozást kívánna.
(Ez egy válasz veseo üzenetére (2008. 04. 25. péntek 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 20:30
Fitymafék avagy kantár egy vékony zsinor szerű anyag ami a titymabőr hátrahúzásnak szab határt. ami nekem van hasonló összenövés az akantárral ellenben 180°-kal van. Szerepe nincs, véleményem szerint ez egy régi fitymaszűkűlet maradványa lehet. Ettől szeretnék megszabadulni.
#278   2008. 05. 08. csütörtök 22:54
pqowieurzt pqowieurzt
Hali!
Még nem kaptam semmilyen választ a problémámmal kapcsolatban, nem volt még semmi reagálás rá. Kérlek titeket, ha tudtok valamit ezzel kapcsolatban, ne habozzatok írni!!!
Előre is köszi!!!
(Ez egy válasz pqowieurzt üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 18:17
Kedves Dr. Úr, vagy bárki aki segíteni tud!
A makkomon apró "repedések" vannak. Már régebb óta megtalálhatóak rajta, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele, ám mostanra már elég sok alakult ki rajta. Mi lehet az oka, és mivel lehetne orvosolni?
Előre is köszönöm!
#279   2008. 05. 09. péntek 08:34
MrEnigma MrEnigma
Kérdésedre választ, a Bőrgyógyászaton találod. wink
(Ez egy válasz pqowieurzt üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 22:54
Hali!
Még nem kaptam semmilyen választ a problémámmal kapcsolatban, nem volt még semmi reagálás rá. Kérlek titeket, ha tudtok valamit ezzel kapcsolatban, ne habozzatok írni!!!
Előre is köszi!!!
#280   2008. 05. 10. szombat 11:04
marblelord marblelord
Megosztom veletek pozitív és negatív tapasztalatom a bőrgyógyászattal kapcsolatban. A bibit megmutattam egy dokinak, kaptam rá kencét múlik szépen. Kicsit morbid volt a helyzet mert alaposan meg akarta vizsgálni és elővett egy bazi nagy nagyítót azzal vizsgálta a nő a farkam nyes . Ez volt a pozitív.
Viszont ha már ott voltam kérdeztem hogy jó helyen járok-e ha szeretnék egy tesztet nincs-e valami nem látható nemi betegségem, hiv, szifilisz akármi. Mondta az orvos de igen, és hogy egyeztessek időpontot az aszisztensével. Na innen indult a kálvária. Azt a sugárzó rosszindulatot amit az asszisztens részéről tapasztaltam, nem is tudom hova tenni. Két hétte későbbre "talált" csak időpontot, végig azt hajtogatta hogy ez pénzbe fog kerülni és hogy máshol sokkal hamarabb és ingyen megcsinálnák. Ezt elmondta kb. ötször. Ja de amit javasolt ott csak hiv teszt van engem meg érdekelt a többi is. Szóval visszamentem 2 hét múlva, időre berendelve. Bazi nagy tömeg, hívják be az embereket, egy órát ott ülök az én nevem nem mondják. Megkeresem az asszisztenst, mondom neki hogy velem mi van. Mikor lecseng neki honnan emlékszik rám, elüvölti magát a folyosón "ja magának kell az aids teszt?". Engem elég nehéz zavarba hozni, mondom hogy igen. "De nincs is csekkünk. És különben sem kapott időpontot" - "De kaptam, Ön adott időpontot mára" - Ja tényleg, na üljön le majd szólítják". Ekkor eljöttem elegem lett. Nem akartam hogy ez a rosszindulatú nő összeszurkáljon.
Szóval kérdés, hol lehet Budapesten - akár pénzért, nem érdekel kibírom - egy több betegségre kiterjedő tesztet csináltatni?
(Ez egy válasz marblelord üzenetére (2008. 04. 25. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 23:06
Köszönöm, hát kíváncsi vagyok mi lesz, pár nap múlva kiderül remélem.

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 09. 19. kedd
Üzenetek: 363db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 07. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!