Szia Anita!
Én egy 23 éves miskolci srác vagyok, ha te a közelben élsz szívesen megismerkedek veled.
írj csáó
Én egy 23 éves miskolci srác vagyok, ha te a közelben élsz szívesen megismerkedek veled.
írj csáó
Hol vagy kedves Anita....
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszöntök mindnkit!
Remélem, jól telt a hétvége?
Remélem, jól telt a hétvége?
So-so...eltelt!
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól telt volna ha ott lettél volna...ahol én.
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Anita Drága!! Rólad lehet találni képet az oldalon? Kíváncsi lennék rád... ;)
Anita! Elgyomosdik a kerted! Senki se kapálja?
a sör Jankánál van! de vittem a nappaliba is!
Én egyenlőre csak egy csendes kis sarkot szeretnék ahol aludhatok!
gyere át a nappaliba, mi ott szoktunk berúgni és dögleni
(Ez egy válasz getzo üzenetére (2006. 10. 04. szerda 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Anita kertjere en fogok ezentul vigyazni..gyom nenm lesz itt kiirtjuk meg a gondolatat is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szurettel kezdodik, hogy a hosszu teli esteken legyen mibol iszogassam a forraltbort, es nezzek ki a fejembol
Qrva jo ez a kert csend van, csiripelnek a madarak, de lehet csak az en fejemben.Mindenesetre, Anita kedves jol erzem magam a kertedbe
papa mikor jossz igyunk meg egy finom hideg sort a diofa arnyekaban?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
latom sehol senki..egy sort muszaj egyedul megigyak,utanna meg hagyom Anitat gazosodni...Vad,Papa,Rumi a piat allom en a lanyokat hozzatok ti
Sör, bor, bármikor :D
ha josztok, allom az unikumot,meg minden mast.Ki mit ker
(Ez egy válasz toughtful üzenetére (2006. 10. 06. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Leullok egy fa ala..vannak erre fele szilvafak? akkor kell legyen Szilva is Mert IMADOM a szilvat
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 06. péntek 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretlek, mint anyját a gyermek,
mint mélyüket a hallgatag vermek,
szeretlek, mint a fényt a termek,
mint lángot a lélek, test a nyugalmat!
Szeretlek, mint élni szeretnek
halandók, amíg meg nem halnak.
Minden mosolyod, mozdulatod, szavad,
őrzöm, mint hulló tárgyakat a föld.
Elmémbe, mint a fémbe a savak,
ösztöneimmel belemartalak,
te kedves, szép alak,
lényed ott minden lényeget kitölt.
mint mélyüket a hallgatag vermek,
szeretlek, mint a fényt a termek,
mint lángot a lélek, test a nyugalmat!
Szeretlek, mint élni szeretnek
halandók, amíg meg nem halnak.
Minden mosolyod, mozdulatod, szavad,
őrzöm, mint hulló tárgyakat a föld.
Elmémbe, mint a fémbe a savak,
ösztöneimmel belemartalak,
te kedves, szép alak,
lényed ott minden lényeget kitölt.
Qrva hideg van itt kinn, QRVA egyedul voltam.Asszem megis megyek.Oda ahol a helyem, a nappaliba - melegedni

a.anita.82

Brandy Smile