Jo dolog !!! Mondjuk ha tomegesen elveznenek a csajom arcara mas manusok,az ugy nem teccene. Viszont egy ribit szetalazni ily modon,nagyon JOOO!!!
na, ez igazán jól hangzik!!! és a lány vajon mit szólna az eksönhöz? mert jelentkező gondolom akadna bőven, aki jó alaposan telefröcskölné az arcocskáját! szoktad szopatni, csak úgy privátban? élvezi és szereti amikor ráélvezel? mert akkor talán a csoportos akciózásban is benne lenne! (basszus, úgy felizgultam, hogy gyorsan találnom kell egy csajt, akinek sürgősen az arcába verhetem... )
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 07:45
Törölt felhasználó (50877)

Én szivesen megnézném amint a csajomat így lerendezik!!! Aztán beszállnék én is. Felejthetetlen élmény lenne. Gyönyörű tud lenni egy ilyen geciben fürdő nő!
hmmm,azért kíváncsi lettem volna,hogy erre mit válaszol,mert szerintem eléggé üti egymást a 2 topicban tanusított véleménye.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 05. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 13:10

takarítottam a topicban...ez nem chat szoba...a "miért?" meg a "naja", meg az "én tudom" hszek nem mínősülnek a témához illőnek...yanee azért nem kap tiltást, mert van mondanivalója más topicokban, corinna-val ellentétben
takarítottam a topicban...ez nem chat szoba...a "miért?" meg a "naja", meg az "én tudom" hszek nem mínősülnek a témához illőnek...yanee azért nem kap tiltást, mert van mondanivalója más topicokban, corinna-val ellentétben
Szeretek arcra élvezni,de a legjobb ha szemüveg is van a hölgyön.
azért a két dolog ég és föld
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 12:25

furcsa,hogy ezt mondod, az "izgat ha megdugják a feleségem" topicban meg épp duplikálni szeretnéd az egyszerre rajtad dolgozók számát. és mi van ha a férjed/barátod is úgy érez,mint én?
furcsa,hogy ezt mondod, az "izgat ha megdugják a feleségem" topicban meg épp duplikálni szeretnéd az egyszerre rajtad dolgozók számát. és mi van ha a férjed/barátod is úgy érez,mint én?
Engem nagyon beindítana ha látnám, hogy vadul kapkodják a fejét ide oda. Szinte már nem is tudná kinek a farka van a szájában és ki az aki már elélvezett. Aztán ott feküdne szétszopatva és szétkefélve, tetőtől talpig maszatosan.
nézni,jáááj. akkor már legalább csinálj valamit
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 12:14
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem izgalmasabb lenne nézni ahogy egymás után tömik a szájába a farkukat.
de inkább az, hogy engem szeret,és ezért sokminden jóban részesít.
Nekem izgalmasabb lenne nézni ahogy egymás után tömik a szájába a farkukat.
na az engem is izgat,ha másnak is kell a nőm!
oké,kellhet,de maradjon elméleti síkon és verje otthon a faszát arra,ha a barátnőmre gondol. de ne közeledjen,mert
. de aki vágyik rá,az úgyis bepróbálkozik egyszer.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 11:57

ja értem, akkor téged tulajdonképpan az izgat, hogy másnak is kell a nőd....
Az is, meg maga a látvány ahogy egymás után élveznek az arcába és ő csak szopik tovább! Nagyon aranyos lenne ahogy mosolyogna gecivel borított arccal.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 11:57

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 11:54

Sokszorosan megnövelné a vágyat az, ha a nő csupa geci lenne. Vadító, ha egyszerre egy egész csapat érdeklődik a szeretett és vágyott nő iránt. Én alig várnám, hogy megkaparintsam, a rászabadult kanok közül, még ha csupa geci is lenne mindenhol!!!
Aztán tőlem is kapna. Ő pedig élvezkedhetne, hogy mennyien kívánják és, hogy mennyi örömöt szerzett!
Aztán tőlem is kapna. Ő pedig élvezkedhetne, hogy mennyien kívánják és, hogy mennyi örömöt szerzett!
Sokszorosan megnövelné a vágyat az, ha a nő csupa geci lenne. Vadító, ha egyszerre egy egész csapat érdeklődik a szeretett és vágyott nő iránt. Én alig várnám, hogy megkaparintsam, a rászabadult kanok közül, még ha csupa geci is lenne mindenhol!!!
na nem is maga a geci gusztustalan szerintem,hanem az,hogy abban fürdik, miután X+1 faszi ráverte a fejére. már annak sincs értelme, hogy direkt egy nő arcára élvezzen a faszi. akkor ugyanúgy magának csinálja,mintha otthon a vécén ülve hokizna. az meg,hogy a csaj arcán ott a geci... háááát... mér jó az a csajnak? elélvez tőle? nem hinném. meg azt se hiszem, hogy olyan nagyon igényli,hogy a partnere épp az arcába élvezzen, vagy fürdesse a spermában. bár, fordított esetet véve,én pl nagyon szívesen pancsolnék a kedvesem puncinedvében. de nem adnak olyan sokat abból a drága anyagból. mindegy, lényeg az lenne, hogy minden résztvevő élvezze, és szerintem ez ennél a válfajnál nem valósul meg.
szerintem kicsit gusztustalan de embere válogatja!!!!
Én szivesen megnézném amint a csajomat így lerendezik!!! Aztán beszállnék én is. Felejthetetlen élmény lenne. Gyönyörű tud lenni egy ilyen geciben fürdő nő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 21:53
Törölt felhasználó (75419)

De attól még nem bukkake,hogy egy-ketten ráélveznek az arcára,én úgy tudom. Mert az még valóban lehet élvezhető a lánynak is. De hogy sokan?Egyszerre? Ááá,köszönöm,de nem kérnék belőle. Tönkrecseszné a kontaktlencsémet
Szerintem EZ már gusztustalan. A sperma nem azért van,hogy ússzunk benne,akármennyire is szeretjük.

Szerintem EZ már gusztustalan. A sperma nem azért van,hogy ússzunk benne,akármennyire is szeretjük.

Én őszintén, pasi létemre nem élvezném. Vhogy nem ragad magával... ENNYI
Igazad van ebbe de ez már csak a pénzről szól nem a szeretkezésről!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:38
Törölt felhasználó (26894)

A női nem megalázásáról akkor beszélhetnénk, ha a nő akarata ellenére történne a dolog.