Csatlakozok az előttem szólóhoz:) Szerintem nagyonis izgató amikor csorog le az arcon az orron az állon...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 28. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 16:23

Köszike! Itt válaszolok Lion74-nek is: Miért lenne z arcára undorító? A szájába mehet, a hasára-mellére mehet, az arcára miért ne? Hidd el, nagyon szexis, amikor csorog az állán... :)
Köszike! Itt válaszolok Lion74-nek is: Miért lenne z arcára undorító? A szájába mehet, a hasára-mellére mehet, az arcára miért ne? Hidd el, nagyon szexis, amikor csorog az állán... :)
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 19:05

IGAZAD VAN!
Nem a genya mennyisége a lényeg, hanem hogy sok pasi
Nem a genya mennyisége a lényeg, hanem hogy sok pasi
Szerintem arcra undorító, szájba cicire ok
IGAZAD VAN!
Nem a genya mennyisége a lényeg, hanem hogy sok pasi (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 01:32
Nem a genya mennyisége a lényeg, hanem hogy sok pasi (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért a pontosság kedvéért: Sokan azt gondolkják ebben a topicban, hogy 1 pasi 1 csaj ARCÁRA élvezése már bukkake. A lányeg, hogy SOK pasi 1-2 csak arcára-szájába stb. élvez. HA én a csajom arcára élvezek, az még nem bukkake. Szerintem...
Azért a pontosság kedvéért: Sokan azt gondolkják ebben a topicban, hogy 1 pasi 1 csaj ARCÁRA élvezése már bukkake. A lányeg, hogy SOK pasi 1-2 csak arcára-szájába stb. élvez. HA én a csajom arcára élvezek, az még nem bukkake. Szerintem...
Nekem csak annyi véleményem van róla, hogy ez egyedi megítélés kérdése, azaz ki hogyan szereti...nekem nagyon sok van belőle és eddig senki sem engedte, hogy beterítsem az arcát...megértem..amúgy az sem lehet túl kellemes, ha ki kell mosni a hajból.
hát igen!ez is egy fajtája a dolgnak!engem izgat a dolog bár biztos nem a nejemet vinném egy ilyen partyba!
Két összeszokott embernél ez egy csúcspont lehet, amit mindketten élveznek, de lehet ennek az ellenkezője is.
Szerintem tuti a dolog! S állítólag jót tesz az arcbőrnek is. :)
el vagytok tevedve
Arcraélvezés a legjobb dolog a világon!!!

Hmmm szép képek jöhetnek még:) akár mailban is...bg666@freemail.hu

aha már értem, ez nekem nem jön be!
mi az a bukkake?
mik vannak már
vagy én maradtam el?
mik vannak már
vagy én maradtam el?