Kiművelődtem leszbi bukkake témában (láttam egy rövid videót). És nem öntözgetnek semmit, hanem valóban ráspriccelnek egymásra. Szóval a csajok spriccelős élvezése és a bukkake itt egyesül :-)
Karácsonyi bukkake:

Now would you, please, translate this beautiful text into Hungarian?
;)
Leszbi bukkake? és mit öntenek egymásra?
(Ez egy válasz dzuko üzenetére (2006. 12. 23. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 23. szombat 20:41
;)
Leszbi bukkake? és mit öntenek egymásra?

Bukkake is a group sex practice wherein a series of men take turns ejaculating onto women, or in rare cases a man, sitting, lying down, or kneeling. The semen is left on the face as another man repeats the routine.[1] A new variant is lesbian bukkake, practiced by women.
A főtérről sajnos nem írnak..
http://***********.org/wiki/Bukkake
(a honlap kimoderálva!)
(a honlap kimoderálva!)
Bukkake is a group sex practice wherein a series of men take turns ejaculating onto women, or in rare cases a man, sitting, lying down, or kneeling. The semen is left on the face as another man repeats the routine.[1] A new variant is lesbian bukkake, practiced by women.
(a honlap kimoderálva!)
(a honlap kimoderálva!)
Mi is az a bukkake? :)
Azért kockázzák ki, mert az ott érvényben lévő törvények ilyenek...
Állítólag onnan indult az egész, hogy régen japánban ha a nő megcsalta a férjét akkor az volt a "büntetés" hogy kiállították a falu főterére, kikötözték és ráverték a férfiak. Elképzelem a jelenetet este egy átlagos japán családban:
-Hova mész drágám?
-Megyek, bedobok a haverokkal pár szakét, aztán megyünk a főtérre bukkakezni egyet.
-Rendben, de ne maradj sokáig!
:)
-Hova mész drágám?
-Megyek, bedobok a haverokkal pár szakét, aztán megyünk a főtérre bukkakezni egyet.
-Rendben, de ne maradj sokáig!
:)

Ha az első lehetőség áll fent ( te komolyan írsz hülyeségeket), akkor ne legyék ilyen szerencsétlen légyszives, inkább arra a felvetésemre reagálj, hogy miért nem vagy képes legalább a téma címét elolvasni, és utánna okoskodni mindenkinek, meg irányítani, hogy akinek nem tetszik a téma az ne írjon ide. Más témába is beleokoskodsz, kéretlenül, értelmetlenül. Miért is? Én nem bántani akarlak (tudom, már leírtad, hogy te az inteligenciád miatt számomra sérthetetlen vagy...), csak vedd észre magad, neked is jobb lesz, hidd el.
Szerintem az is érdekes/szánalmas, hogy miért akarsz nekem visszavágni, amikor te "sérthetetlen" vagy, és ezt főled miért az én szavaimmal, gondolataimmal teszed? Nincsenek értelmes, saját gondolataid? Számomra ez tűnik ki.
Mit foglalkozol, már megint, az én jövömmel??? Vedd észre már, te vagy az aki mindig mással foglalkozik! Ha meg olyan okos vagy, akkor tudod, hogy ez milyen emberekre jellemző.
Aggódásod köszönöm, én és "a fajtám" jól megvagyunk, a jövönk sem olyan kilátástalan.

Törölt felhasználó (26894)

Igen, a "kukába tesznek a diákok" rész is tetszik, de csak Tőled. Habár nekem biztos nem volna élvezet, neked gondolom annál inkább. Egy szerintem normális embertől az ilyen megjegyzés természetesen nem esne jól, de Tőled reményteli korlátlantól nagyon tetszik. Pontosan ilyen szöveg (írás) várható a Te fajtádtól, nem is okoztál csalódást ezúttal sem. Ami a "reménytelenül korlátolt vagy, de ez valamilyen felsőbbrendüségi érzéssel társul, ami veszlyes; leginkább rád, a jövőben is" mondatodat illeti, röviden csak annyit tennék hozzá, hogy a helyedben én inkább a saját jövőmért aggódnék. Az írásaidból kiindulva (gondolom a viselkedésed is hasonló) minden okod megvan rá.
ezen még gondolkodnom kell
hááááááááát, az eredeti és igazi gecis képekre, mint pl. ezek a CoverMyFace képek nagyonis lehet izgulni... a spermaszerű szósszal nyakonöntött kiscsajok viszont abszolút nem nyerők, mert nem mások, mint vacak hamisítványok.
Pláne, hogy ennek a 90%-a mű"anyag"...
De a Te gondolatmenetedet követve a japik 40-50%-a "beteg" és gondok vannak velük. A bukkake tőlük indult ki, és a náluk gyárott és forgalmazott filmek közel FELE ilyen és ehhez hasonló, iszonyat nayg rá a kereslet. (Ez egy válasz eNTi üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 00:27
De a Te gondolatmenetedet követve a japik 40-50%-a "beteg" és gondok vannak velük. A bukkake tőlük indult ki, és a náluk gyárott és forgalmazott filmek közel FELE ilyen és ehhez hasonló, iszonyat nayg rá a kereslet. (Ez egy válasz eNTi üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)

böö... ez azér sok....
aki erre izgul azzal gondok vannak
szerintem undorító
szerintem undorító

böö... ez azér sok....
szerintem undorító
szerintem undorító

hoppp 1et elszurtam
(a képek kijavítva és felnagyítva, olvasd a képek beszúrása topicot!!! : tom)

(a képek kijavítva és felnagyítva, olvasd a képek beszúrása topicot!!! : tom)
Azoknak akik erre beindulnak...

(a képek kijavítva, olvasd a képek beszúrása topicot!!! : admin)

(a képek kijavítva, olvasd a képek beszúrása topicot!!! : admin)
Igen, a "kukába tesznek a diákok" rész is tetszik, de csak Tőled. Habár nekem biztos nem volna élvezet, neked gondolom annál inkább. Egy szerintem normális embertől az ilyen megjegyzés természetesen nem esne jól, de Tőled reményteli korlátlantól nagyon tetszik. Pontosan ilyen szöveg (írás) várható a Te fajtádtól, nem is okoztál csalódást ezúttal sem. Ami a "reménytelenül korlátolt vagy, de ez valamilyen felsőbbrendüségi érzéssel társul, ami veszlyes; leginkább rád, a jövőben is" mondatodat illeti, röviden csak annyit tennék hozzá, hogy a helyedben én inkább a saját jövőmért aggódnék. Az írásaidból kiindulva (gondolom a viselkedésed is hasonló) minden okod megvan rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 15:03
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26249)

Te reménytelenül korlátolt vagy, de ez valamilyen felsőbbrendüségi érzéssel társul, ami veszlyes; leginkább rád, a jövőben is.
"Ha valamilyen szexuális szokással nem értek eggyet, és van itt topicja, akkor oda nem megyek, és főleg nem írogatok a címükre minősítő, mocskolódó szövegeket." Leginkább erre a mondatodre reflektáltam, aminek értelmét, illetve értelmetlenségét akkor ismeri fel egy haramik fél, ha először elolvassa a téma címét, nem úgy mint te.
"Smasszer, oktatótanár stb., tetszik." Akkor gondolom a "kukába tesznek a diákok" rész is tetszik. Mondjuk te írtad bölcsen, "hogy minden ember más, ami az egyiknek megalázó a másiknak élvezet."
"Ha valamilyen szexuális szokással nem értek eggyet, és van itt topicja, akkor oda nem megyek, és főleg nem írogatok a címükre minősítő, mocskolódó szövegeket." Leginkább erre a mondatodre reflektáltam, aminek értelmét, illetve értelmetlenségét akkor ismeri fel egy haramik fél, ha először elolvassa a téma címét, nem úgy mint te.
"Smasszer, oktatótanár stb., tetszik." Akkor gondolom a "kukába tesznek a diákok" rész is tetszik. Mondjuk te írtad bölcsen, "hogy minden ember más, ami az egyiknek megalázó a másiknak élvezet."

az is jöhet,csak először messze kerüljük el a karácsonyt,hogy legyen máshoz is hangulatom
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 12. 16. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
én inkább az elsőre.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 12. 16. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 18:52
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 12. 16. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)

a téma cimére gondoltál vagy a hsz-mre mondtad?:)) egyébként mindegy.Bár most talán kicsit az utobbira vágyom...
a téma cimére gondoltál vagy a hsz-mre mondtad?:)) egyébként mindegy.Bár most talán kicsit az utobbira vágyom...
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 12. 16. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Te reménytelenül korlátolt vagy, de ez valamilyen felsőbbrendüségi érzéssel társul, ami veszlyes; leginkább rád, a jövőben is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 12:56

Törölt felhasználó (26894)

Nekem nem kell elmagyaráznod, hogy miért "pofáztál bele egyébként" ilyen vehemensen. Én azt tudom, és nagyon könnyen ki is olvasható az írásaidból. Abszolút nem szeretnék itt (és sehol máshol)kioktatni senkit. Téged meg főleg nem, ugyanis lehetetlen dolgokkal nem szívesen foglalkozom. A többi általad leírt vélemény a tiéd, senki nem akarja elvenni tőled. Szerinted megalázó akkor is ha a hölgynek tetszik a dolog, szerintem meg nem. Smasszer, oktatótanár stb., tetszik. Jó vagy. Ha megengeded, én nem kezdek el itt magyarázkodni, hogy miért is "pofáztam bele egyébként". Talán még annyit, hogy minden ember más, ami az egyiknek megalázó a másiknak élvezet. Attól még meglehetnek egymás mellett, ha nem zavarják egymás köreit. De nehogy kioktatásnak vedd, csak vélemény.
meg kellene ejteni egy ilyent....
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 17:47

hát igen:))) valamikor ilyenre vágyom,valamikor romantikus együttlétre...cseppet se ellentmondás mi??:))