Mostani párom is szereti, de az első feleségem el tudott attól élvezni, ha valaki a szájába vagy az arcára élvezett.
Voltunk úgy partiban ahol minden fiú csak az arcára élvezhetett. A végén már a lába is remegett a halmozott orgazmustól.
Voltunk úgy partiban ahol minden fiú csak az arcára élvezhetett. A végén már a lába is remegett a halmozott orgazmustól.
... Tesco próbafülke
(Ez egy válasz sweetmilfsex üzenetére (2024. 03. 30. szombat 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 30. szombat 12:50

Egy olyan helyen, ahol nagy a lebukás veszélye, szexelni, szopatni, mindig nagy izgalommal jár. Ilyenkor meg lehet még koronázni egy arcra élvezéssel
Mi kedveljük ezt a befejezést

Egy olyan helyen, ahol nagy a lebukás veszélye, szexelni, szopatni, mindig nagy izgalommal jár. Ilyenkor meg lehet még koronázni egy arcra élvezéssel
Mi kedveljük ezt a befejezést

Balatoni nyaraláson esti séta közben legénybucsúba csöppentünk, a vőlegény feledata volt hogy óvszert adjon el nekem.
Ajánlottuk a férjemmel nekik hogy el is kellene használni.A csapat erre felbátorodott , lementünk a partra és a sötétben egy stégen jó kis bukkake buli kerekedett,nyelven a sok spermát, nagyon élveztem,még a vőlegény is bátortalanul,de ráverte hátulról a hajamra.- Nagyon is élvezhető!!!!
Ajánlottuk a férjemmel nekik hogy el is kellene használni.A csapat erre felbátorodott , lementünk a partra és a sötétben egy stégen jó kis bukkake buli kerekedett,nyelven a sok spermát, nagyon élveztem,még a vőlegény is bátortalanul,de ráverte hátulról a hajamra.- Nagyon is élvezhető!!!!
Engem baromira izgatna
ez kb a number 1 vágyam
odáig már sikerült eljutni, hogy rávertem a párom arcára... Hát ez nekem olyan hatalmas vágyam volt, hogy el sem tudom mondani. Életem talán legfantasztikusabb szex élménye volt

A partnerek ha egészségesek, és ápoltak, és megvan a kellő EQ IQ stb . . . akkor totálisan élvezhető dolog
Jól hangzik!
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2021. 09. 12. vasárnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi már többször csináltuk,parosunk hölgy tagja imadja
Egyetértek. A sperma tényleg tud jótékonyan hatni ilyen szempontból is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 28. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 28. szerda 21:40
Törölt felhasználó (4222642)

A sperma illata, íze, állaga is izgi... Akkor mitől lenne undorító? :O
Azt mondják a fiúk, szerintük azért ilyen szép (bocsi, nem saját vélemény) az arcom, és azért nem látszik rajtam a kor, mert szinte mindig spermában fürdök... :P
Azt mondják a fiúk, szerintük azért ilyen szép (bocsi, nem saját vélemény) az arcom, és azért nem látszik rajtam a kor, mert szinte mindig spermában fürdök... :P

Ezt még sajnos nem próbáltam,de nagyon izgatna. Minden spermás játék felizgat
Igen, pár év és benne lesztek durvább dolgokban is.
(Ez egy válasz bblove üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 00:17

Nálunk fantázia szintjén rendben van a dolog, VISZONT csak azokkal a pasikkal csinálnánk ilyet, akikkel voltunk már 3-asban... (ebből pedig összesen 3 van)
Tehát mire összejön egy tisztességes méretű bukkake buli, addigra még egy tizessel idősebbek leszünk.
Tehát mire összejön egy tisztességes méretű bukkake buli, addigra még egy tizessel idősebbek leszünk.

A sperma illata, íze, állaga is izgi... Akkor mitől lenne undorító? :O

Nálunk is élvezhető. Szeretjük!
Élvezném

Én élvezném,legalább 20-30 adagot nyelni.Sajnos nehéz összehozni.
Engem nagyon izgat a téma.baromi szívesen kipróbálnám. Sajnos még többes szexben sem volt részünk. Az átlagnál sokkal nagyobbat spriccelek, ez nagyon tetszik a feleségemnek. Arcra nem engedi sajnos. A szájában szoktam elmenni,de sajnos nem nyeli le. A testére sokszor élveztem már,azzal nincs gond
Balatoni nyaraláson esti séta közben legénybucsúba csöppentünk, a vőlegény feledata volt hogy óvszert adjon el nekem.
egyik legszuperebb sztori a többes szexben-számunkra legalábbis

Nálunk fantázia szintjén rendben van a dolog, VISZONT csak azokkal a pasikkal csinálnánk ilyet, akikkel voltunk már 3-asban... (ebből pedig összesen 3 van)

Az enyém nem olyan, Hihetetlen ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 03. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 03. szerda 21:57
Törölt felhasználó (3139892)

Mert az teljesen elképzelhetetlen, hogy 1-2 nő csak a párja kedvéért megy bele (vagy erőltetik rá), de ő kurvára nem élvezi, igaz?