Ezt még sajnos nem próbáltam,de nagyon izgatna. Minden spermás játék felizgat
Egyetértek. A sperma tényleg tud jótékonyan hatni ilyen szempontból is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 28. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 28. szerda 21:40
Törölt felhasználó (4222642)

A sperma illata, íze, állaga is izgi... Akkor mitől lenne undorító? :O
Azt mondják a fiúk, szerintük azért ilyen szép (bocsi, nem saját vélemény) az arcom, és azért nem látszik rajtam a kor, mert szinte mindig spermában fürdök... :P
Azt mondják a fiúk, szerintük azért ilyen szép (bocsi, nem saját vélemény) az arcom, és azért nem látszik rajtam a kor, mert szinte mindig spermában fürdök... :P

Mi már többször csináltuk,parosunk hölgy tagja imadja
Jól hangzik!
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2021. 09. 12. vasárnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A partnerek ha egészségesek, és ápoltak, és megvan a kellő EQ IQ stb . . . akkor totálisan élvezhető dolog
Engem baromira izgatna
ez kb a number 1 vágyam
odáig már sikerült eljutni, hogy rávertem a párom arcára... Hát ez nekem olyan hatalmas vágyam volt, hogy el sem tudom mondani. Életem talán legfantasztikusabb szex élménye volt

Balatoni nyaraláson esti séta közben legénybucsúba csöppentünk, a vőlegény feledata volt hogy óvszert adjon el nekem.
Ajánlottuk a férjemmel nekik hogy el is kellene használni.A csapat erre felbátorodott , lementünk a partra és a sötétben egy stégen jó kis bukkake buli kerekedett,nyelven a sok spermát, nagyon élveztem,még a vőlegény is bátortalanul,de ráverte hátulról a hajamra.- Nagyon is élvezhető!!!!
Ajánlottuk a férjemmel nekik hogy el is kellene használni.A csapat erre felbátorodott , lementünk a partra és a sötétben egy stégen jó kis bukkake buli kerekedett,nyelven a sok spermát, nagyon élveztem,még a vőlegény is bátortalanul,de ráverte hátulról a hajamra.- Nagyon is élvezhető!!!!
Egy olyan helyen, ahol nagy a lebukás veszélye, szexelni, szopatni, mindig nagy izgalommal jár. Ilyenkor meg lehet még koronázni egy arcra élvezéssel
Mi kedveljük ezt a befejezést

... Tesco próbafülke
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 30. szombat 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 30. szombat 12:50

Törölt felhasználó (4723197)

Egy olyan helyen, ahol nagy a lebukás veszélye, szexelni, szopatni, mindig nagy izgalommal jár. Ilyenkor meg lehet még koronázni egy arcra élvezéssel
Mi kedveljük ezt a befejezést

Mostani párom is szereti, de az első feleségem el tudott attól élvezni, ha valaki a szájába vagy az arcára élvezett.
Voltunk úgy partiban ahol minden fiú csak az arcára élvezhetett. A végén már a lába is remegett a halmozott orgazmustól.
Voltunk úgy partiban ahol minden fiú csak az arcára élvezhetett. A végén már a lába is remegett a halmozott orgazmustól.
Hát igen, az lenne az igazi, ha sokadmagammal körbe állnánk a párom, és mind rávernénk
nekem szerintem ez talán a legnagyobb vágyam a szexben

Hát igen, az lenne az igazi, ha sokadmagammal körbe állnánk a párom, és mind rávernénk
nekem szerintem ez talán a legnagyobb vágyam a szexben

Szerintem élvezhető. Mennyi mennyi vágy, ami ezzel kapcsolatban (is) eszembe jut

Szerintem ebben az esetben a látvány, és az érzés a legizgalmasabb, legalábbis nekem. Vagyis nem undorító.
Azt gondolom, hogy nagyon izgalmas lehet azt átélni, hogy helyes pasik vesznek körbe. Látni, hogy kívánnak és előttem élveznek el, hogy a testemre élveznek.
Ez biztos nagyon izgató volna. Viszont én, ebben az esetben arcra nem szeretném. Maximum a nyakam magasságáig, mert minden pillanatát látni szeretném
Azt gondolom, hogy nagyon izgalmas lehet azt átélni, hogy helyes pasik vesznek körbe. Látni, hogy kívánnak és előttem élveznek el, hogy a testemre élveznek.

Minden szavad arany kedves Anna! Szuper lehet veled egy ilyen buli. Is

Szeretek testre élvezni (cici, poci, popsi, hát) ahol éppen ér a vég, de arcra nem. Én azt már túl megalázónak tartanám. Bár már volt olyan, hogy missziből kirántva az arcáig lőttem

Nekünk nagyon bejön mind két részről

Na jó ilyesmire én is gondoltam

Ezt olvasni is élmény :*
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 18:11

Szerintem ebben az esetben a látvány, és az érzés a legizgalmasabb, legalábbis nekem. Vagyis nem undorító.
Ez biztos nagyon izgató volna. Viszont én, ebben az esetben arcra nem szeretném. Maximum a nyakam magasságáig, mert minden pillanatát látni szeretném

Így igaz. Egy darab ideig élvezhettem itt a GG-n Anna bizalmát, csodálatos beszámolókat írt nekem, de nem akartam tolakodó lenni s így el is vesztettem azt, sajnos.
(Ez egy válasz alive üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)