Kinek, mi. Mi így oldottuk meg, így valamennyire elérve a bukkake lényegét. Esetleg megpróbálhatjátok gloryban.
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (tegnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:48
Ja kössz .Ilyenre nem vagyunk vevök. Nem hiányzik hogy elterjedjen a városban az ilyen jellege dolog. Mi ezt diszkréten kezeljuk
Szia. Én pont ugyanezt szeretném megélni. Legalább min. 6-7 pasit szeretnék leszopni.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2025. 10. 13. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 13. hétfő 12:58
Kipróbálnám a térdelő pozíciót férfiként is.
Én nem a testemre, hanem a számba szeretném a sok spermát.
Én nem a testemre, hanem a számba szeretném a sok spermát.
Ja kössz .Ilyenre nem vagyunk vevök. Nem hiányzik hogy elterjedjen a városban az ilyen jellege dolog. Mi ezt diszkréten kezeljuk
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2026. 06. 02. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb annyi, hogy kiírtuk mikor megyünk ki.
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2026. 06. 02. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 02. kedd 14:17
Hogy az istenbe tudtok 16 pasit össze hozni ?? Nekünk a négy is irto nehéz volt. Inteligens, ápolt és diszkrét legyen .
Maradjunk annyiban, nem egyszerű. Amióta bukkakezünk, kb vagy 20-25 alkalommal voltunk kint szépvölgyin, ebből legalább 15 alkalommal nem jött senki, pedig kiírtuk előtte. A maradék alkalmakkor általában 3-4 résztvevő volt, holott vagy 30-40 nézelődő volt ott, és egy alkalommal jött össze a 16, második legtöbb pedig 13 volt.
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2026. 06. 02. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 02. kedd 14:17
Hogy az istenbe tudtok 16 pasit össze hozni ?? Nekünk a négy is irto nehéz volt. Inteligens, ápolt és diszkrét legyen .
A férjed biztos sajnálja, de legalább a többesre beadtad a derekad?
Sajnos az én nejem teljesen elutasító. Se többes szex, se arcra-szájba élvezés. A kettő kombinációja pedig pláne nem.
(Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (2026. 06. 02. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 02. kedd 13:54
Sajnos az én nejem teljesen elutasító. Se többes szex, se arcra-szájba élvezés. A kettő kombinációja pedig pláne nem.
(Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (2026. 06. 02. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott elirtam. Nem izgat az se ha ő veri ra, de neha megengedem neki
Mivel izgatja a tobbes szex, biztos az is izgatna ha tobben az arcomra vernék, de ez nem fog megvalosulni
Mivel izgatja a tobbes szex, biztos az is izgatna ha tobben az arcomra vernék, de ez nem fog megvalosulni
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2025. 10. 14. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 14. kedd 18:30
Valóban elég nehéz ezt a műfajt rendesen összehozni, nekünk rekord 16 pasi, de nagy átlag 3-5
Ott elirtam. Nem izgat az se ha ő veri ra, de neha megengedem neki
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2026. 06. 02. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 02. kedd 12:29
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2026. 06. 02. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha csak a férjed élvez az arcodra az nem bukkake.
"A bukkake olyan szexuális tevékenység, melyben több férfi ejakulál egy személyre, rendszerint nőre"
Az is izgat benneteket, ha egyszerre többen élveznek az arcodra?
"A bukkake olyan szexuális tevékenység, melyben több férfi ejakulál egy személyre, rendszerint nőre"
Az is izgat benneteket, ha egyszerre többen élveznek az arcodra?
Élvezhető.
Használós "mocskos" de nagyon az.
Használós "mocskos" de nagyon az.
Ha csak a férjed élvez az arcodra az nem bukkake.
Az is izgat benneteket, ha egyszerre többen élveznek az arcodra? (Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (2026. 06. 02. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Az is izgat benneteket, ha egyszerre többen élveznek az arcodra? (Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (2026. 06. 02. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ferjem mindig az arcomra szeretne elvezni, de engem izgat
ha kimaradsz az undoritó
Szerintem a szexben semmi nem undorító, amit minden résztvevő élvez!
A világ egyik legizgatóbb dolga... Szerencsére a feleségem is imádja arcra. Főleg hogy én nagyon durvan. Nagyot szoktam élvezni. Van fent videó is
Izgatna ha a pasid szívesen szervezne ilyet rendszeresen neked és nem lenne gond ha ilyen dolgokra vágysz?
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 10. 01. szerda 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem volt ilyenben részem,csak a fantáziámban jelent meg eddig és ilyen jellegű videókban.
Jó lenne megélni egyszer a valóságban is.
Jó lenne megélni egyszer a valóságban is.
Nagyon izgató,nyár végén a reptérnél volt benne részem,kb 10-15 pasi élvezett a hölgyre rá egymás után! A látvány a végén,gyönyörű volt!
Ugyan nem bukkake sajnos, mert nincs rajtam kívül több pasi, de a feleségem imádja az arcra élvezést. Tegnap pl szex végén 69 közben akart kivégezni az ajkaival. Én szóltam neki, hogy inkább az arcára élveznék. Lelkesen mondta hogy ok. Kérdeztem, hogy nem baj, ha nincs most 69? És mondta, hogy inkább az arcára verjem rá... Te jó Isten mennyi sperma jött
Az azért nem semmi Ugyesek vagytok
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2025. 10. 14. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 14. kedd 18:30
Valóban elég nehéz ezt a műfajt rendesen összehozni, nekünk rekord 16 pasi, de nagy átlag 3-5
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2025. 10. 14. kedd 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 14. kedd 05:21
Szerintem isteni De nekunk négy megbizhato pasinál több sajnos nem sikerült össze szedni

rakija

tollasuto00
Carmel Moore