néha kell ilyen is ( fórum címéhez igazítva ) - nálunk is előfordul
és tök izgis

Réges rég történt, egy párral találkoztam. A férj vezetett, mig mi a feleségével a hátsó ülésen eljátszottunk egymással.
Amennyire tudtam figyelni, a tükörből folyamatosan nézett minket, amig mentünk.
Aztán megálltunk egy földúton és a cuckoldból aktiv hármas lett. De innentől már offtopic a történet
Jó buli lenne újra egy ilyet átélni egyszer...
Aztán megálltunk egy földúton és a cuckoldból aktiv hármas lett. De innentől már offtopic a történet

Szerintem én többször is kocsikáztam velük.
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 13:10

Réges rég történt, egy párral találkoztam. A férj vezetett, mig mi a feleségével a hátsó ülésen eljátszottunk egymással.

Ez nem Esztergomban volt, és egy felvidéki házaspár. Nekem is ilyen élményeim vannak
jó régen volt… 6-8 éve vagy régebben.
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 13:10

Szeged, 90-es évek közepe.
Akkor, ha emlékeim nem csalnak, 45 körül volt a nő. Igencsak tudott és szeretett is szexelni. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 02. 21. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 15:09
Akkor, ha emlékeim nem csalnak, 45 körül volt a nő. Igencsak tudott és szeretett is szexelni. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 02. 21. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez nem Esztergomban volt, és egy felvidéki házaspár. Nekem is ilyen élményeim vannak
jó régen volt… 6-8 éve vagy régebben.

A bevásárló központok parkolója tényleg izgis, szoktuk " használni " vagy mélygarázs, parkolóház is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 21. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 21. péntek 09:15

Törölt felhasználó (4447572)

Izgalmas tud lenni, főleg amikor mondjuk egy bevásárlóközpont parkolójában történik. De a legizgalmasabb az volt amikor más vitte el a páromat kocsikázni.

Mi is szeretjük a kocsit erre a célra használni.

Mi is nagyon szeretjük az ilyen izgalmakat. Rendszeres nálunk, hogy valami izgi helyen az autóban szexelünk. (Vagy mellette)
Minket kimondottan izgat. Volt párszor , hogy kukkoltunk , hogy egy srác játszik magával. Párom megfogta az idegen srác farkát és kicsit verte neki. Tetszett a látvány . Egyik srác tetszett neki kinézetre is és nagyon normális kis srác volt. Ő 3x jött. Neki a párom egy kicsit bekapta a farkát. Eszméletlen volt. Hatalmasat élvezett utána a srác. Utána mi hazamentünk és hatalmasat szeretkeztünk. Nálunk ennyi idegennel a hátsó ülés. Kettesben már mindent csináltunk ott . Van varázs ezekben az alkalmakban
Pont ilyen sorrendben szeretjük mi is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 28. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 08:35

Törölt felhasználó (4730698)

A bevásárló központok parkolója tényleg izgis, szoktuk " használni " vagy mélygarázs, parkolóház is

Mi rendszeresen járunk kocsival kalandozni viszont mi csak az első üléseket használjuk
Autópálya pihenőben szoktunk néha
Kisrepülő hátsó ülésén

Rendszeresen. Imádom. Izgalmas
Ezt a szituációt kimondottan élvezném egy olyan sráccal akit ez a helyzet izgat és ez a gyengéje.
Mi is szeretjük a kocsit ilyesmi célra használni.

Törölt felhasználó (4738708)

Ezt a szituációt kimondottan élvezném egy olyan sráccal akit ez a helyzet izgat és ez a gyengéje.
ne megyünk nemsokára a férjemmel vidékre, de útközben egy mellékúton ismét a hátsó ülésen töltünk egy kis izgalmas időt, jól meglovagolom majd
hmmmmm

Tegnap volt ilyen a Gellért hegy egyik utcajaban. Egy-két autós lassított majd ment tovább. Kellemes volt.

A természetben félreállva a motorháztetőre fektetni a hölgyet és ott nyalni majd a hátsó ülésen folytatni . De szeretem