Taxis vagyok, tudnék mesélni…
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 01. 17. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyrészt kombi autóban próbáltam , de teherautó első ülésén is voltam már . Mondjuk utóbbi három személyes volt elől. A nyolc személyes buszunk egész tágas egy kis hancúrhoz , de nem jó egy kiadós kalandra.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 01. 18. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 09:32

1 kivétellel csak nagy , 7-8 személyes autóunk volt/van . Csak akkor lenne kényelmes ha kivennénk minden ülést . Az megint más ha a pasi kinnt van , de az ugye már nem a hátsó ülés .
pedig lehet
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 01. 17. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
1 kivétellel csak nagy , 7-8 személyes autóunk volt/van . Csak akkor lenne kényelmes ha kivennénk minden ülést . Az megint más ha a pasi kinnt van , de az ugye már nem a hátsó ülés .
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 17:18
Törölt felhasználó (4767636)

Ha megfelelő az autó mérete , még kellemes is lehet. Bár annó a trabantban is jó volt.
Rengeteg autó hátsóülésén megfordultam csak kreatívnak kell lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 17:18
Törölt felhasználó (4767636)

Ha megfelelő az autó mérete , még kellemes is lehet. Bár annó a trabantban is jó volt.
Nehéz úgy vezetni hogy mögötted megy a petting...

Volt rá példa ,Suzuki Samuraiban az erdőben , terepjárózás közben.
mi is csináltuk ismerős házaspárral, én vezettem mellettem a másik férfi a nők meg hátul nyalták falták egymást fényes nappal
Egyetértek...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 08:01

Mi eddig az összes autónkat "felavattuk" ebből a szempontból
viszont azt kijelenthetjük hogy baromi kényelmetlen tud lenni.

Mi eddig az összes autónkat "felavattuk" ebből a szempontból
viszont azt kijelenthetjük hogy baromi kényelmetlen tud lenni.

Ez még bakancslistás nálunk.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 14:18

Legjobb mikor én vezetek és a hátsóülésen a feleségem játszik egy pasival.

Ahh, de várjuk már a nyarat! Szeretjük az autós szexet mi is. Jó időben gyakran gurulunk el valami ízgi helyre, mindketten nagyon élvezzük ezeket a szitukat. Néha ilyen hidegben is bevállaljuk, 2 hete pl. a kerekharaszti m3as parkolóban masztiztunk egymás mellett délután 3kor.
Ez jó lehet
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen az egy nagyon jó fantázia!
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2025. 01. 15. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 17:28

Párszor fantáziáltam már egy bizonyos szituról ..szereplők: egy szimpatikus pár , akiknél a férjet nagyon izgatja, ha a feleség a tudtával néha eltölt valahol egy pásztorórát..na és persze a harmadik szereplő: én
A Hölgy otthon készül a randira..csini ruha, finom parfűm..stb..kikéri a férj tanácsát, mit húzzon fel, miben lenne bikavadító..elkészül..én nemsokára érkezem érte autóval..mikor megcsörgetem , hogy ott állok a házelőtt, a férj lefekszik a hálóban az ágyra..a feleség megkötözi a kezét..a férj fülébe helyezi a telefon fülesét ad egy forró csókot a párjának, huncutul rámosolyog, és ezt mondja..nemsokára hívlak..
beül a kocsimba, látom milyen csínos, iszonyú jó az illata...vezetek, de az agyam már a megérkezésen jár..dudorodik a nadrágom, néha igyekszem jól megfigyelni a dekoltázst és a harisnyás lábakat..megérkezünk egy közeli elhagyatott helyre..gyorsan a hátsóülésre ülünk..egy vezetéknélküli füles egyik hangszórója az én fülembe, a másik a feleség fülébe..egymásnak esünk, a Hölgy felhìvja a férjét, aki már majd megőrül az izgalomtól..és huncutul elkezdi közvetíteni, mit csinálunk..a férj pedig nem tud magához nyúlni, csak hallgatja..egy kiadósat szexelünk, amit most nem részleteznék..
hazaviszem a feleséget..aki odasiet a férjhez, kiszabadítja a kezeit..a férfi az izgalomtól megvadulva esik neki a kis ribiskedő feleségének..és egy iszonyú szenvedélyeset szexelnek.

A Hölgy otthon készül a randira..csini ruha, finom parfűm..stb..kikéri a férj tanácsát, mit húzzon fel, miben lenne bikavadító..elkészül..én nemsokára érkezem érte autóval..mikor megcsörgetem , hogy ott állok a házelőtt, a férj lefekszik a hálóban az ágyra..a feleség megkötözi a kezét..a férj fülébe helyezi a telefon fülesét ad egy forró csókot a párjának, huncutul rámosolyog, és ezt mondja..nemsokára hívlak..

beül a kocsimba, látom milyen csínos, iszonyú jó az illata...vezetek, de az agyam már a megérkezésen jár..dudorodik a nadrágom, néha igyekszem jól megfigyelni a dekoltázst és a harisnyás lábakat..megérkezünk egy közeli elhagyatott helyre..gyorsan a hátsóülésre ülünk..egy vezetéknélküli füles egyik hangszórója az én fülembe, a másik a feleség fülébe..egymásnak esünk, a Hölgy felhìvja a férjét, aki már majd megőrül az izgalomtól..és huncutul elkezdi közvetíteni, mit csinálunk..a férj pedig nem tud magához nyúlni, csak hallgatja..egy kiadósat szexelünk, amit most nem részleteznék..
hazaviszem a feleséget..aki odasiet a férjhez, kiszabadítja a kezeit..a férfi az izgalomtól megvadulva esik neki a kis ribiskedő feleségének..és egy iszonyú szenvedélyeset szexelnek.
Párszor fantáziáltam már egy bizonyos szituról ..szereplők: egy szimpatikus pár , akiknél a férjet nagyon izgatja, ha a feleség a tudtával néha eltölt valahol egy pásztorórát..na és persze a harmadik szereplő: én

... aztán lehúzódok egy elhagyatott helyen és csatlakozom hozzájuk
Remélem,hamar megjön a tavaszi meleg...

Mi nyomjuk ezerrel a kocsiba mindig

Imádom az autós szexet,nagyon izgató hogy bárki megláthat,szopatás,dugás,vagy akár maszti közben! Régebben kedvenc hely volt az autó,auchan parkoló,vagy bárhol,nappal is akár!