Nyilvános vagy eldugott helyeken csináljátok.?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 29. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 29. szerda 19:42
Törölt felhasználó (4759810)

Én kimondottan szeretem és izgalmasnak találom. Néha páromat is ráveszem , hogy egy szimpatikus srác farkát lecumizza vagy kiverje. Személy és helyzet függő. Sajnos arra még nem volt alkalom, hogy együtt verjük ki valakinek így - ez még hátravan. Rábólintani már rábólintott csak a szitu nem úgy jött ki soha . Ami késik nem múlik

Jo tud lenni

Hátsó, de nem ülés: Kombi,nagy a csomagtartó, hátsó ülések le, hátra egy takaró vagy matrac és minden mehet. Párszor már próbáltam, erdőben, mellékúton, napraforgó mező szélén az út mellett, parkolóban, a kedvencem ősszel, szakadó esőben volt, minden ablak jó párás lett

Régen volt egy vw 1 golfom. Hátsó ülés ki, pont egy matrac befért. Sokszor járt erdőben le fel. Opel astra hátsó ülés, igaz ott csak nyitott ajtónál volt kényelmes a hölgyel.
És mikor lesz a következő????
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2025. 01. 28. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Már talán írtam valamelyik topicban,,kezdő 3masunk ott alakúlt ki!
Aztán volt egy 3mas randi felmérni az illetőt!
Szipi srác volt,Aréna mélygarázs kocsiba be,én a vezetőülésbe ,párom és a srác hátúl .
Csókolózás,és simogatták egymást.
Majd a srác benyúlt a ruhája alá simogatta a punciját,majd csiklóorgazmusban részesítette,közben a párom elővette a farkát,és egy törcsire kiverte neki!
Srác elköszönt és utánna én jöttem!Verte a farkam közben suttogott a fülembe,hogy hogy baszna vele .Sokáig nem bírtam!
Nagyon izgalmas volt!
Aztán volt egy 3mas randi felmérni az illetőt!
Szipi srác volt,Aréna mélygarázs kocsiba be,én a vezetőülésbe ,párom és a srác hátúl .
Csókolózás,és simogatták egymást.
Majd a srác benyúlt a ruhája alá simogatta a punciját,majd csiklóorgazmusban részesítette,közben a párom elővette a farkát,és egy törcsire kiverte neki!
Srác elköszönt és utánna én jöttem!Verte a farkam közben suttogott a fülembe,hogy hogy baszna vele .Sokáig nem bírtam!

Nagyon izgalmas volt!
Nem is olyan régen párommal Rovinjban nyaraltunk. Mi olyanok vagyunk hogy szeretjük egymást húzni nyilvánosan. Azért a gyerekekkel téli strandon mégsem eshettünk egymásnak. Elmentünk hát az 50 méterre lévő kocsinkhoz. A legforgalmasabb bekötő út szélén parkoltunk,de hát miért ne? Hisz nem ismer minket a kutya se. Azért a közvetlen ablakokat kisebb törölközővel elfedtuk. De itt a hülye is látta,hogy mi igen is kikezdtunk egymással. Azzal nem is volt probléma,hogy páromat kényeztessem. Amikor az ölébe akartam ülni elsétált mellettünk egy öregasszony. Mi folytattuk. A néni időközben megjelent a kocsink mögött és nézte és nézte és nézte ,"ez most az amire gondolok?!" tekintettel.
Kisrepülő hátsó ülésén

imádok kocsiban szexelni, szoknya és nem látszik a lényeg, mégis bennem van
Eldugottabb de azért még emberlakta terület. Erdő széle .
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 29. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Vártuk màr a tavaszt! Reméljük hétvégén autószexes idő lesz. Télen is volt benne részünk többször is, de azért csak jobb, ha jó az idő. Nyáron meg a dunapart…

Jön a tavasz ,jönnek a lehetőségek

Mi is élünk a lehetőséggel
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 25. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 06:32

Törölt felhasználó (4767636)

Az első ülésen ugyan, de nagyot élvezett ma délután a feleségem hungaroring előtti nagy parkolóban az erdő szélén. Miután Ő megvolt, besétáltunk az erdőbe, letérdelt elém és leszopott. Mindketten imádjuk az ilyet! Üdv tavasz!
Itt a lehetőség
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 25. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Anno Trabantban a hátradöntött első ülésen, nem volt útban a sebváltó. Később más kocsiban viszont bele lehetett ülni meglovagolni. Most villany autóban újra nincs ilyen, marad valóban a hátsó ülés.
Lehetőségek tárháza van erre is

Valakinek hátsó üléses sztorija van ?

Egy ilyen csini hölgyel el is hiszem,hogy szuper lehetőségek jönnek!

Ha a kocsim mesélni tudna!?