K hídon be, egyenesen, tiltó táblán túl, majd a végén jobbra van egy lebetonozott parkoló.
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Regen odajartunk...
A sziget végében voltatok?
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 06. vasárnap 11:20
A sziget végében voltatok?
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
A hajógyárin voltunk péntek este. Más pár nem szokott oda járni?
Volt régen egy Renault 4-esem, kényelmes hátsó ülésekkel, jó ruganyzással s volt egy férjes, akkoriban válófélben lévő barátnőm, akivel alkalmanként jókat keféltünk. Gyönyörű volt a pinája, jó szűk is és amikor behatoltam, mindig megdícsért, hogy milyen jó vastag. Egy alkalommal, amikor megkért, hogy vigyem haza, útközben egy városszéli ritkás erdőben, közel a Dunához, ahova azért beszűrödtek a város fényei, megálltunk egy kis alkalmi szexre. Csókolózás, blúz kigombolva, szoknya föl, bugyi le, nekem nadrág, alsónadrág le, szopás, pinanyalás majd hanyatt feküdt a hátsó ülésen, fölhúzta a lábait, én ráfeküdve behatoltam a lucskos pinjába, jaj de jó vastag, mondta ő, ahogy ilyenkor szokta, az autó elkezdett szépen ruganyozni, így fejeztük be, telespricceltem a pináját s ő nem engedett le magáról, sejtelmesen mosolygott s azt súgta, hogy várjál, itt van még. Ki van itt, kérdeztem. A kukkoló pasi - súgta a fülembe, de éppen most ment el. Szóval te közben, amíg én basztam a pinádat, szemeztél egy kukkoló pasival? Már előtte is, csak te állandóan háttal voltál neki, én meg szemtől szemben, egészen közel hozzá, csak a jobb hátsó ajtó üvegje választott el tőle, nagyon izgi volt. Én, ahogy voltam, fél pucéran kiugrottam az autóból, de már nem láttam senkit. Szólongattam is, de nem válaszolt, vagy nem mert előjönni, pedig jól járt volna, izgi lett volna egy rögtönzött hármas. Nem tudom már meg soha hogy csak leszopta volna a barátnőm, vagy akár a pinájába is beengedte volna. Hogy leszopta volna, meg pinát is nyalhatott volna, az bizonyos.
Bevállalós helyzet.
De kell az adrenalin!
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
De kell az adrenalin!
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
behajtottunk jobb hátulra a kivilágított parkolóba.
(Ez egy válasz kincsem5555 üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 10. csütörtök 11:04
Behajtottatok a tábla ellenére, vagy bátran csináltátok a nagy parkolóban?
Sétáló vizslák nem fogtak szagott?
Sétáló vizslák nem fogtak szagott?
Vannak ehhez nagyon jó típusú autók.
Nem véletlenül terjedt el a SUV.
Nekünk egy 4.generációs Espace Grand járművünk van. Bármit is meg lehet oldani benne. (Ez egy válasz Tabumentes111 üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem véletlenül terjedt el a SUV.
Nekünk egy 4.generációs Espace Grand járművünk van. Bármit is meg lehet oldani benne. (Ez egy válasz Tabumentes111 üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek. Mondjuk egy jó lovaglásra tökéletes.
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Főleg, ha még vezetsz is közben a hátsó ülésről!
(Ez egy válasz jozsikameztele üzenetére (2026. 04. 08. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Behajtottatok a tábla ellenére, vagy bátran csináltátok a nagy parkolóban?
Sétáló vizslák nem fogtak szagott? (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 06. vasárnap 11:20
Sétáló vizslák nem fogtak szagott? (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
De kényelmetlen tud lenni.
Sziasztok!
Nekem 2 alkalommal is volt persze külön külön nővel. Az egyik még anno mentünk Tiesto koncertre mint kiderült több jegyet adtak el mint amennyi férőhelyes volt a helyszín. Így nem jutottunk be. Ha már ott vagyunk akkor elmentünk egy kieső parkolóba. Ott a vezető ülésen letoltam a nadrágot és szopni kezdte a farkamat az akkori barátnőm. Nagyon izgató volt
aztán az anyós ülésen is majd levettem a nadrágját, bugyiját és dugtunk egy jót
tele spricceltem a punciját rendesen. A második alkalom pedig egy panelsor parkolóban volt ott lakott a hölgy és este munka után elmentem hozzá kicsit beszélgetni. Majd lekisért és be ültünk hátra. Rajtam csak egy póló volt Ő pedig levette a nadrágját, bugyi nem is volt rajta. Csókolóztunk, jól megújjaztam a nedves punciját ő közben verte a farkamat majd utána leszopott. Kis idő után a hatalmas melleit a fejemhez tolta és ráült a farkamra, jól meglovagolt! Egy srác benézett az ablakon de tovább ment. Cseréltünk és hátulról jól megdugtam a lucskos punciját. Utána közös maszti végül a szájába élveztem. Szuper élmény volt mindkettő
Nekem 2 alkalommal is volt persze külön külön nővel. Az egyik még anno mentünk Tiesto koncertre mint kiderült több jegyet adtak el mint amennyi férőhelyes volt a helyszín. Így nem jutottunk be. Ha már ott vagyunk akkor elmentünk egy kieső parkolóba. Ott a vezető ülésen letoltam a nadrágot és szopni kezdte a farkamat az akkori barátnőm. Nagyon izgató volt
tele spricceltem a punciját rendesen. A második alkalom pedig egy panelsor parkolóban volt ott lakott a hölgy és este munka után elmentem hozzá kicsit beszélgetni. Majd lekisért és be ültünk hátra. Rajtam csak egy póló volt Ő pedig levette a nadrágját, bugyi nem is volt rajta. Csókolóztunk, jól megújjaztam a nedves punciját ő közben verte a farkamat majd utána leszopott. Kis idő után a hatalmas melleit a fejemhez tolta és ráült a farkamra, jól meglovagolt! Egy srác benézett az ablakon de tovább ment. Cseréltünk és hátulról jól megdugtam a lucskos punciját. Utána közös maszti végül a szájába élveztem. Szuper élmény volt mindkettő
Sziasztok!
Megfelelő pozícióban még jó is lehet.
Jó is az
Pénteken felavattuk mi is.
Valakinek hátsó üléses sztorija van mostanság?
Hátsó ülésen menetközbe fantasztikus izgalmas szex
A hátsó ülésemen
Sokszor voltunk már ott. Sajnos csak férfiak szoktak lenni, és mi inkább a párok társaságát keresnénk ilyen szituban. Vagy nőt, de az sajnos irreális fantázia.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 03. 26. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Mr.Enigma

Lightwalker
Satin Spark