Pezsgőt
attól függ, egy néger csajról a tejszínhabot, míg egy fehér csajról csokoládékrémet, persze nem a forró csokira gondolok..
A páromrol egy csinos lányt.
sziasztok!
na mit is....
legutobb a partnerem farkát lefújtam tejszinhabbal,és tettem rá málnát!!
nyalogattam mindenfelöl,mindenhogy,tövében is..
izgató volt...,imádta!imádtam!
ja...
aztán pezsgőt nyaltunk egymásról!
na mit is....
legutobb a partnerem farkát lefújtam tejszinhabbal,és tettem rá málnát!!
nyalogattam mindenfelöl,mindenhogy,tövében is..
izgató volt...,imádta!imádtam!
ja...
aztán pezsgőt nyaltunk egymásról!

a pasim ondóját egy gyönyörű punciról, mellről
mindegy, csak jó nő legyen alatta
)

TE tényleg egy angyal vagy!Szerintem a fantázia egy hatalmas dolog!Azt hiszem sok mindent le lehet nyalni egymásról,csak örömöt okozzon mindkét fél részére!
(Ez egy válasz angyal_13 üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 08:36

Én egyszer narancsnak a levét nyomtam a pasim farkára, és úgy nyalogattam, szopogattam :)
Fincsi volt. Alig bírtam abbahagyni
hehe
hehe
Én egyszer narancsnak a levét nyomtam a pasim farkára, és úgy nyalogattam, szopogattam :)
hehe
hehe
megbeszélnénk,és ha mind a ketten akarjuk...
Mézet és nutellát már nyaltam punciról és engem is szoptak már így meg volt rajtam már tejszínhabis elég sok már majdnem tortafóbiát kaptam tőle...

Barátnőm puncijáról egy pasi ondóját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 27. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 27. péntek 23:43
Törölt felhasználó (21812)

Zselét?

Zselét?

érdemes. :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 19:34
Törölt felhasználó (55658)

Tejszínhab, méz! Kipróbálnám!
Tejszínhab, méz! Kipróbálnám!
szart?
(Ez egy válasz colUmbia13 üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
nőről bármit :)
Nőről? Mondjuk egy másik nőt:-)
Az étcsoki nem igazán olyan ízletes, keserű. Egyébként a mézes punci is csodálatos, csak az ragad. Beleradagt a punciszőrbe - ha mezetelen persze ez nincs -, a farkam,az is mézes lett, és utána mikor bele élvezetem érdekes íze volt nyalás közben. De a páromnak is tetszett a mézes farkam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 23:24
Törölt felhasználó (39340)

hmmm, tényleg... macskanyelv... bár szerintem az étcsokis Pirosmogyorós se lehet rossz... sőt, akkor inkább Kinder Bueno :)))
Na, Zombiee ismét megszólalt... Ronda és finom? Legalább érdesített :D :D :D
A seggébe egy chokitot(van még az baszki?)mert ronda és finom, a muffjába meg vaníliás tescos nápolyit, hogy meglegyen a dolog pikantériája, meg mert akkora nagy állat fincsi:)