Jó estét! Úgy látom egy húron pendülünk, mert én is a feleségem csokis popsiját, és csokis punciját szeretem kinyalni.Ámbár kinyaltam már a gecis punciját is, neki is és nekem is csodás volt. A tejcsokis macskanyelv a jó, mert alakjánál fogva beleilleszekdik popsiba, ésa punciba.
hmmm, tényleg... macskanyelv... bár szerintem az étcsokis Pirosmogyorós se lehet rossz... sőt, akkor inkább Kinder Bueno :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 23:21
Törölt felhasználó (139801)

Jó estét! Úgy látom egy húron pendülünk, mert én is a feleségem csokis popsiját, és csokis punciját szeretem kinyalni.Ámbár kinyaltam már a gecis punciját is, neki is és nekem is csodás volt. A tejcsokis macskanyelv a jó, mert alakjánál fogva beleilleszekdik popsiba, ésa punciba.
A seggébe egy chokitot(van még az baszki?)mert ronda és finom, a muffjába meg vaníliás tescos nápolyit, hogy meglegyen a dolog pikantériája, meg mert akkora nagy állat fincsi:)
Na, Zombiee ismét megszólalt... Ronda és finom? Legalább érdesített :D :D :D
Az étcsoki nem igazán olyan ízletes, keserű. Egyébként a mézes punci is csodálatos, csak az ragad. Beleradagt a punciszőrbe - ha mezetelen persze ez nincs -, a farkam,az is mézes lett, és utána mikor bele élvezetem érdekes íze volt nyalás közben. De a páromnak is tetszett a mézes farkam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 23:24
Törölt felhasználó (39340)

hmmm, tényleg... macskanyelv... bár szerintem az étcsokis Pirosmogyorós se lehet rossz... sőt, akkor inkább Kinder Bueno :)))
Nőről? Mondjuk egy másik nőt:-)
nőről bármit :)
szart?
(Ez egy válasz colUmbia13 üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Tejszínhab, méz! Kipróbálnám!
érdemes. :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 19:34
Törölt felhasználó (55658)

Tejszínhab, méz! Kipróbálnám!
Zselét?

Barátnőm puncijáról egy pasi ondóját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 27. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 27. péntek 23:43
Törölt felhasználó (21812)

Zselét?

Mézet és nutellát már nyaltam punciról és engem is szoptak már így meg volt rajtam már tejszínhabis elég sok már majdnem tortafóbiát kaptam tőle...

megbeszélnénk,és ha mind a ketten akarjuk...
Én egyszer narancsnak a levét nyomtam a pasim farkára, és úgy nyalogattam, szopogattam :)
Fincsi volt. Alig bírtam abbahagyni
hehe
hehe
TE tényleg egy angyal vagy!Szerintem a fantázia egy hatalmas dolog!Azt hiszem sok mindent le lehet nyalni egymásról,csak örömöt okozzon mindkét fél részére!
(Ez egy válasz angyal_13 üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 08:36

Én egyszer narancsnak a levét nyomtam a pasim farkára, és úgy nyalogattam, szopogattam :)
hehe
hehe
mindegy, csak jó nő legyen alatta
)

a pasim ondóját egy gyönyörű punciról, mellről
sziasztok!
na mit is....
legutobb a partnerem farkát lefújtam tejszinhabbal,és tettem rá málnát!!
nyalogattam mindenfelöl,mindenhogy,tövében is..
izgató volt...,imádta!imádtam!
ja...
aztán pezsgőt nyaltunk egymásról!
na mit is....
legutobb a partnerem farkát lefújtam tejszinhabbal,és tettem rá málnát!!
nyalogattam mindenfelöl,mindenhogy,tövében is..
izgató volt...,imádta!imádtam!
ja...
aztán pezsgőt nyaltunk egymásról!

A páromrol egy csinos lányt.