igazad van,bár szeretek én uralkodni a Nőn!Volt olyan lány aki azt szerette ha tépem a haját és kicsit szorongatom a torkát,persze nem amég lilul az arca,de ő ezt szerette,jelzem nekem is bejött (csinálni),de volt olyan is aki halani sem akart ilyenről,még a popsijára se paskolhattam egy jót!Na attól viszont sírtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 11. vasárnap 12:48
Törölt felhasználó (818842)

Hmmm...szerintem a birtoklással,uralkodási lehetőséggel van összefüggésben....bár én a nagyon durva dolgokat nem szeretem,de szerintem minden ember (férfi és nő is) szereti,ha a másik átveszi a "hatalmat" az ágyban,az már más kérdés,hogy ki meddig megy el...
Szerintem sok ember fantáziál erről... bár engem az nem izgatna.. ha egy idegen... nekem olyan férfi (társ)kell akiben ez ösztönösen meg van .. aki önmagában is egy alfahím.. aki tisztában van az adottságaival.. aki azt sugározza magából.. igen.. örülj baby .. hogy megkaptál a rabom leszel az ágyban uralom a tested.stbstb... ... aki az ágyban éli ki az erőszakos hajlamát.. aki ural s nem leural ... felspanol a gyengéd erőszak... a határozott hang.. és stb stb..
az ilyen férfi kevés.. mert sokan szerepként csinálják s nem zsigerből... egy kínai bölcs egyszer azt mondta "Amelyik férfi nem tudja magát uralni az a kedvesét fogja leuralni és megalázni..." van benne valami

Nekem mostanában nagyon bejönnek a csoportos megerőszakolós filmek. Így keressétek: Bound gangbang.
Páromnak is tetszik a gondolat, hogy 5-6 izmos vagány leteperje, megerőszakolja és megverje őt.

Páromnak is tetszik a gondolat, hogy 5-6 izmos vagány leteperje, megerőszakolja és megverje őt.

Megnéztem azt a filmet.
Nagyon beteg!
Nagyon gáz, hogy ha ettől áll fel a farkad!
Semmi szexi sincs benne, mert a csajt szinte végig felöltözve mutatja a kamera, csak a végén villan ki a melle, amikor srác agyonveri. (Az a verés amit kapott a csaj a filmban a valóságban minimum három hónap kórház, de lehet, hogy kóma vagy halál.) Ez a jelenet nem a szexről szól, hanem a gyülöletről.
Állati ciki vagy, ez nagyon égő! (Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 08. 09. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 09. szombat 15:02

Semmi szexi sincs benne, mert a csajt szinte végig felöltözve mutatja a kamera, csak a végén villan ki a melle, amikor srác agyonveri. (Az a verés amit kapott a csaj a filmban a valóságban minimum három hónap kórház, de lehet, hogy kóma vagy halál.) Ez a jelenet nem a szexről szól, hanem a gyülöletről.
Állati ciki vagy, ez nagyon égő! (Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 08. 09. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem is mondta már csaj, hogy fantáziál róla, hogy valaki megerőszakolja.
Meg van is az a mondás, hogy ha már megerőszakolnak, próbáld meg élvezni!
Más. szerintetek egy férfit lehetséges megerőszakolni fizikailag ?
Biztosan láttátok az Irrevrsible c. filmet, amiben Monicca Beluccit jól seggbe-erőszakolják, na annál a jelenetnél nekem pl. keményen állt a faszom.
Ha valaki nem látta keressen rá youtubon az irreversible rape szókombinációra, jó szórakozást.
Meg van is az a mondás, hogy ha már megerőszakolnak, próbáld meg élvezni!
Más. szerintetek egy férfit lehetséges megerőszakolni fizikailag ?
Biztosan láttátok az Irrevrsible c. filmet, amiben Monicca Beluccit jól seggbe-erőszakolják, na annál a jelenetnél nekem pl. keményen állt a faszom.
Ha valaki nem látta keressen rá youtubon az irreversible rape szókombinációra, jó szórakozást.
maximálisan igazad van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 06:32
Törölt felhasználó (805295)

Szerintem sok ember fantáziál erről... bár engem az nem izgatna.. ha egy idegen... nekem olyan férfi (társ)kell akiben ez ösztönösen meg van .. aki önmagában is egy alfahím.. aki tisztában van az adottságaival.. aki azt sugározza magából.. igen.. örülj baby .. hogy megkaptál a rabom leszel az ágyban uralom a tested.stbstb... ... aki az ágyban éli ki az erőszakos hajlamát.. aki ural s nem leural ... felspanol a gyengéd erőszak... a határozott hang.. és stb stb..
az ilyen férfi kevés.. mert sokan szerepként csinálják s nem zsigerből... egy kínai bölcs egyszer azt mondta "Amelyik férfi nem tudja magát uralni az a kedvesét fogja leuralni és megalázni..." van benne valami

fogalmam nincs miért . . . . én utálom az erőszakot !