Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A téma szorosan kapcsolódik a szex hármasban felálláshoz, de mégis más, mert ebben az esetben férjről és feleségről van szó.
A bizalomnak mind két fél részéről kölcsönösnek kell lennie, mint ahogyan a közös szex élvezetének is!
Miért is csinálják?
Mik a tapasztalatok?
Meddig érdemes művelni, illetve
abba lehet e hagyni minden következmény nélkül?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#248   2010. 04. 30. péntek 16:47
pár8476 pár8476
Ha úgy érzem, akkor ettől eltekintve, lenyelem smile
Ez is érdekes, olyan mint a csók, olyan mint maga a keresgélés és a kapcsolat megnyitása pár vagy szóló harmadik fél irányába.
Értjük ez alatt hogy ha pl jelentkezik valaki hozzánk, a párok 90%-ban a fiuk pedig 110%-ban 1000L nyomnák a szexet, durr a közepébe.
Na most így, értelem szerűen nem lehet megnyílni csak bizonyos mértékig, ami esetenként elégnek is tűnhet akár, de azért az a "valami hiányzott" érzés benne van.
Mi szeretjük inkább előtte a hosszas esti programokat, szalonnasütést, beszélgetéseket ..barátságot és ismeretséget kötni.Párok esetében olyanokkal akiknek a kapcsolatából kiérezzük hogy süt az egymás iránti SZERETET!Természetesen mint mindenki, mi is izgatottak, türelmetlenek vagyunk ilyenkor, de ameddig várunk, vágyakozunk.
Ha bejön a választott pár, vagy 3. személy, ezek után a kis közös programok után, a 3-4. estén elválni minden nélkül már elég nehézkesen megy, mert mindenki ég a vágytól és ott a garancia arra hogy Ő vagy Ők is úgy viszonyulnak.
Tehát alapvetően 100% ban érzi mindenki, mi az ami kialakult.
Amikor ez tovább megy ... hát onnantól akár már le is nyeled smile
(Ez egy válasz Mimike üzenetére (2010. 04. 28. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 28. szerda 16:56
Az nagyon szép látvány ha folyik mindenhova, ezt mi se vetjük meg, sőőt.
Nálunk én se kérem a páromat hogy nyelje le vagy ne, mikor milyen kedve van.
#247   2010. 04. 28. szerda 16:56
Mimike Mimike
Az nagyon szép látvány ha folyik mindenhova, ezt mi se vetjük meg, sőőt.
Nálunk én se kérem a páromat hogy nyelje le vagy ne, mikor milyen kedve van.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2010. 04. 28. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 28. szerda 12:14
Csak a páromnak, de nem kéri soha.
Szeretjük a látványosabb dolgokat, amikor minden folyik.. csepeg ... csorog és látszik smile
#246   2010. 04. 28. szerda 15:07
timi080 timi080
sziasztok!
én is szoktam csokolozni is a másik pasival.szerintem az már ugyis mindegy ha már mindenhol járt bennem.kedden is volt egy nagyon jó élményem.2 sráccal mehettem el.cseten ismerkedtünk meg és pasim megengedte hogy elmenjek hozzájuk egy nagy szexelésre.nagyon izgató volt várni öket,hogy azért jönnek csak értem hogy elvigyenek és jol megkeféljenek.páromat is nagyon felizgatta.kb 3 óra mulva mentem haza nagyon alaposan megdugva.nagy méretüek és nagyon kitartó srácok voltak smile remélem leszek még velük.aztán páromnak elmeséltem és még ö is jol megdugott mert nagyon felizgult.én nagyon örülök hogy ilyen a párom.igy jol kiegészitjük egymást.
#245   2010. 04. 28. szerda 12:14
pár8476 pár8476
Csak a páromnak, de nem kéri soha.
Szeretjük a látványosabb dolgokat, amikor minden folyik.. csepeg ... csorog és látszik smile
(Ez egy válasz Mimike üzenetére (2010. 04. 26. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 26. hétfő 14:48
Nálunk sincs baja szendviccsel, szeretjük mind a 2-en.
És te hogy állsz a szopihoz? Le is nyeled vagy csak a párodnak?
#244   2010. 04. 28. szerda 11:17
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Nem okoskodnék de mint nő gondolkoznék és írnék.
Nem akadt be a téma nálam, de a csók, és most itt a szájra csókot értem talán az egyik legintimebb dolgok egyike amikor férfi és nő közt kapcsolat van. Hisz megszűnik a külvilág, a legtöbb ember lecsukott szemmel csak az ajkak és a nyelvek játékára figyel. Persze lesz aki rávágja hogy csukott szemmel úgyse látom kivel smacizok smile
De számomra vannak dolgok, amit meghagynék épp az érzelmi kötődés miatt csak annak akik szeretek.
Az orális dolog meg, ahhoz úgy állok hogy az a testi öröm része. Kell egy érzelmi, testi elhatárolódás, mert ha minden összefonódik abból idővel hatalmas gubanc lenne.
Amúgy meg nem is kell rá magyarázat, kinek mi hogy fér ebbe bele. Addig jó amig gondolkozol rajta, ha már eszedbe se jutna hogy miért igen és miért nem ...na akkor megette a fene az egészet!
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 04. 28. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 28. szerda 11:02
Ez a csókolózás dolog nekem is dilemma. Igazán nem tudom, hogy mit gondoljak róla. Fura, hogy a fityijét bekapom, de a csókolózást az kerülöm, ha lehet. Nincs rá magyarázatom.
#243   2010. 04. 28. szerda 11:02
Lillus Lillus
Ez a csókolózás dolog nekem is dilemma. Igazán nem tudom, hogy mit gondoljak róla. Fura, hogy a fityijét bekapom, de a csókolózást az kerülöm, ha lehet. Nincs rá magyarázatom.
#242   2010. 04. 26. hétfő 14:48
Mimike Mimike
Nálunk sincs baja szendviccsel, szeretjük mind a 2-en.
És te hogy állsz a szopihoz? Le is nyeled vagy csak a párodnak?
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2010. 04. 26. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 26. hétfő 12:38
Én .. magamat nem tudom odaadni smile
A testemet igen.
Élvezem, de igazán odaadó csak a párommal.
Ja.. hát.. én a popsit is adom.Szendvicsrajongó vagyok, így érthető.Ahány ház ...
#241   2010. 04. 26. hétfő 12:38
pár8476 pár8476
Én .. magamat nem tudom odaadni smile
A testemet igen.
Élvezem, de igazán odaadó csak a párommal.
Ja.. hát.. én a popsit is adom.Szendvicsrajongó vagyok, így érthető.Ahány ház ...
(Ez egy válasz Mimike üzenetére (2010. 04. 26. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 26. hétfő 12:03
Sziasztok!
Érdekes dolog ez a csókolózós dolog. ugye tartja a mondás hogy ahány ház annyi szokás.
Nálunk például sose volt csókolózás ha fiut vettünk be,de szopi ugyanúgy volt, ezt én sose kértem a kedvesemtől ez valamiért így alakul, ha lányt vettünk be akkor volt csókolózás.
Nálunk például a popsi sex a tabu. Az csak az enyém, azt a párom "nem adja oda" másnak.
#240   2010. 04. 26. hétfő 12:03
Mimike Mimike
Sziasztok!
Érdekes dolog ez a csókolózós dolog. ugye tartja a mondás hogy ahány ház annyi szokás.
Nálunk például sose volt csókolózás ha fiut vettünk be,de szopi ugyanúgy volt, ezt én sose kértem a kedvesemtől ez valamiért így alakul, ha lányt vettünk be akkor volt csókolózás.
Nálunk például a popsi sex a tabu. Az csak az enyém, azt a párom "nem adja oda" másnak.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2010. 04. 26. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 26. hétfő 11:03
Sziasztok!
Én csókolok, azzal is akivel "csak szex" van.
Ezzel együtt teljesen osztom a nézeteteket, igazi szex, szeretkezés csak a párommal elképzelhető számomra.
KETTESBEN smile
#239   2010. 04. 26. hétfő 11:03
pár8476 pár8476
Sziasztok!
Én csókolok, azzal is akivel "csak szex" van.
Ezzel együtt teljesen osztom a nézeteteket, igazi szex, szeretkezés csak a párommal elképzelhető számomra.
KETTESBEN smile
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 04. 25. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 25. vasárnap 19:42
....ez fórum. Te leírtad a véleményem arra, hogy én mit hogy gondolok.
De nem arról szól ez a hely, hogy Te megmond nekem, hogy az én tudatomban mi zajlik.Lehet kefélgetni bárkivel, lehet szexelni bárkivel, de az hogy az érzelem és a szex egymáshoz hogy alakul, ez egyéntől függ.
Én ilyen vagyok. Az akit szeretek, azzal más vagyok, mint ha valakivel "csak szex" van. Egyébként meg, ha nem így lenne miért is a párommal élném át ezt is legjobban? Akkor menne bárkivel.
És ezt csendben jegyeztem meg, nem kioktatni akarlak.
#238   2010. 04. 25. vasárnap 20:09
X Törölt felhasználó (746827) VIP
Igazad van teljesen. Ugyan ez van nálunk is. Én is dughatok bármilyen nővel lehet ő akár gobbi hilda is akkor se fogom vele úgy élvezni mint a feleségemmel akit szeretek felkialtas
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 04. 25. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 25. vasárnap 19:42
De nem arról szól ez a hely, hogy Te megmond nekem, hogy az én tudatomban mi zajlik.Lehet kefélgetni bárkivel, lehet szexelni bárkivel, de az hogy az érzelem és a szex egymáshoz hogy alakul, ez egyéntől függ.
Én ilyen vagyok. Az akit szeretek, azzal más vagyok, mint ha valakivel "csak szex" van. Egyébként meg, ha nem így lenne miért is a párommal élném át ezt is legjobban? Akkor menne bárkivel.
#237   2010. 04. 25. vasárnap 19:42
Zsuzsi_ Zsuzsi_
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 25. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 04. 25. vasárnap 18:44
Csak nagyon csendben jegyezném meg, hogy nem igen van annál közelibb állapot két ember között, hogy bár nevezzük akárhogy, egymásba olvadnak. Akarhatsz Te bármit a tudatoddal a tudatalattid mindent elintéz. Az pedig, hogy csókolózol is vagy nem, tök mellékes.
#236   2010. 04. 25. vasárnap 18:44
X Törölt felhasználó (745787)
Csak nagyon csendben jegyezném meg, hogy nem igen van annál közelibb állapot két ember között, hogy bár nevezzük akárhogy, egymásba olvadnak. Akarhatsz Te bármit a tudatoddal a tudatalattid mindent elintéz. Az pedig, hogy csókolózol is vagy nem, tök mellékes.
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 04. 25. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 25. vasárnap 13:23
Lehet hogy egyedül leszek a gondolatommal de ágy érzem hogy a szexet mással, vagy többesben külön kell választani attól hogy az embernek érzelmei vannak.
Ha szeretek valakit,azzal szeretkezem és nem baszok. Tethát ez azt is jelenti hogy csak a párommal szeretkezek, bárki mással a testiség az szex, dugás, kefélés. Ráadásul ha a párom azt mondaná hogy "megbaszatott", akkor leülnénk beszélgetni, hogy van-e értelme a folytatásnak. Mert baszni max a kutyák.
És ha szeretek a csókom is csak azé, akit valóban szeretek, igy szájra csókot sose fog tőlem kapni egy többesben férfi. Ott a nyakam, válllam, mellem, de a számról mondjon le.
Izgalmas másssal szexelni de úgy érzem hogy kell benne konrtroll és határ.
#235   2010. 04. 25. vasárnap 16:48
X Törölt felhasználó (742626)
Ezzel nagyon egyet értek!!!
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 04. 25. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 25. vasárnap 13:23
Lehet hogy egyedül leszek a gondolatommal de ágy érzem hogy a szexet mással, vagy többesben külön kell választani attól hogy az embernek érzelmei vannak.
Ha szeretek valakit,azzal szeretkezem és nem baszok. Tethát ez azt is jelenti hogy csak a párommal szeretkezek, bárki mással a testiség az szex, dugás, kefélés. Ráadásul ha a párom azt mondaná hogy "megbaszatott", akkor leülnénk beszélgetni, hogy van-e értelme a folytatásnak. Mert baszni max a kutyák.
És ha szeretek a csókom is csak azé, akit valóban szeretek, igy szájra csókot sose fog tőlem kapni egy többesben férfi. Ott a nyakam, válllam, mellem, de a számról mondjon le.
#234   2010. 04. 25. vasárnap 13:56
édicica édicica
Talán a férjem szemébesem mernék nézni.
#233   2010. 04. 25. vasárnap 13:23
Zsuzsi_ Zsuzsi_
#232   2010. 04. 25. vasárnap 12:13
Mimike Mimike
Ha tényleg olyan jó volt a pasi és a 3-as is akkor tegyél fel pár képet róla, hagy nézegessük smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 02. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 03. 02. kedd 22:23
arra azért kivi lennék mi az a 6x megdugott. elment 6x 5 perc alatt? vagy hogy kell érteni. néha olyan dobálózások vannak a számokkal, hogy ha magam átlag 1 órájával számolok, akkor nektek marha sok szabadidőtök van.
inkább legyen minőségi a szex, mint mennyiségi!
#231   2010. 04. 25. vasárnap 09:06
pár8476 pár8476
Én elképzelhetetlennek tartom hogy utána ne csókoljon meg az akiét a számba vettem, sőt... akár 3 után is elvárom.
Ettől nem leszek romlott árú a polc alján, hiszen neki(k) szereztem örömet.
Ha ilyen előfordulna, papírzsepinek érezném magam, és az az úriembernek/hölgynek, nálunk 100% os repülőjegy. smile
(Ez egy válasz toni49 üzenetére (2010. 04. 25. vasárnap 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 25. vasárnap 02:31
Bocs, hogy beleszólok. Mi is rendszeresen vagyunk hármasban. A nejem is szereti az orális szexet, el sem tudja képzelni azt, hogy ne szopogassa a másikét. Csak ahhoz ragaszkodik, hogy a pasi utána csókolózzon vele, ne dobja félre mint egy elhasznált óvszert. Te hogy vagy ezzel?
#230   2010. 04. 25. vasárnap 02:31
toni49 toni49
Bocs, hogy beleszólok. Mi is rendszeresen vagyunk hármasban. A nejem is szereti az orális szexet, el sem tudja képzelni azt, hogy ne szopogassa a másikét. Csak ahhoz ragaszkodik, hogy a pasi utána csókolózzon vele, ne dobja félre mint egy elhasznált óvszert. Te hogy vagy ezzel?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 02. 26. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 26. péntek 08:19
Elsőre én is nagyon tartottam tőle, hogy mi lesz másnap. Sőt, még másodikra is. De azt kellett, hogy lássam, hogy a férjemet valóban izgatja, ha látja, hogy egy másik pasi a számba tolja a farkát. Voltaképp nálunk ezek a szexek elég gyors lefolyásúak. Az esetek többségében valamilyen előrehajolt pózban vagyok. A harmadik pasi általában a számba teszi, ettől a férjem rendkívüli módon beindul, iszonyatos kemény lesz tőle a farka és az, hogy enyire felkorbácsolja a vágyát valahogy nekem is jólesik. Eleinte féltem, nehogy a harmadik fél a számba élvezzen el és nem akartam hagyni, de a férjem bíztatott, hogy tegyem meg, mert őt az is izgatja. Kellett pár alkalom, mire valóban elhittem. De azt kellett látnom és éreznem, hogy valóban intenzívebben kíván olyankor, sokkal nagyobb az orgazmusa és gyakrabban van kettő egymás után. Ha csak kettesben vagyunk és szoba kerül, az is potencianövelőként hat rá.
Számomra ez azért hihetetlen, mert én egyáltalán nem vagyok ilyen. Én egyszer estem át a fordítottján, de életem egyik sötét élménye. Ha mégegyszer előfordulna én kinyomnán a nő szemét, aztán megfolytanám a férjemet. crazya
Ezzel a hozzáállásommal - mivel magamból indultam ki - nekem nagyon sokáig dilemmát okozott, hogy hová fog ez vezetni. De azt kell mondjam, hogy mivel a férjemnek ez nagyon jó, és nekem sem rossz vigyor2 így megtanultam elfogadni és elhinni amit mond.
#229   2010. 04. 24. szombat 17:05
nyug nyug
Szia!Lehet jelentkezni? smile )

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: mara38 mara38
Nyitás ideje: 2006. 11. 12. vasárnap
Üzenetek: 948db
Utolsó üzenet: 2023. 09. 08. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!