Jó értem, te dugod a lányod? Vagy a mostohalányod?
(Ez egy válasz bolyhos üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 09:03
(Ez egy válasz bolyhos üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)

"Volt egy haverom, Ő rendszeresen járt egy anya-lány felálláshoz!"
Ez az eset, nem az én esetem. Az én helyzetem nem ilyen irigylésreméltó. Én az anya férje vagyok és a leányával csak nagyon titokban lehetett, amig le nem buktunk. Onnantól még nagyobb titokban lehet, ami igen fárasztó és kevésbé gyümölcsöző, célszerűségről már nem is nyilatkozom. Igaz a mondás: "Házi nyúlra nem vadászunk!" Ha még is, az nem vezet jóra!
Ez az eset, nem az én esetem. Az én helyzetem nem ilyen irigylésreméltó. Én az anya férje vagyok és a leányával csak nagyon titokban lehetett, amig le nem buktunk. Onnantól még nagyobb titokban lehet, ami igen fárasztó és kevésbé gyümölcsöző, célszerűségről már nem is nyilatkozom. Igaz a mondás: "Házi nyúlra nem vadászunk!" Ha még is, az nem vezet jóra!
szerintem ezek nagyon morbid dolgok...pláne az anya-lánya-és a harmadik...ez szerintem beteges :-&
Így van szerintem sem egy természetes dolog és nem is izgató dolog. Bár ha jól belegondolok...
Gondolom nem a vér szerinti lányod!Akárhogy is elég durva!
2006. 12. 04. hétfő 09:03

"Volt egy haverom, Ő rendszeresen járt egy anya-lány felálláshoz!"
A múlt hétvégén megtörtént. A férjemnek tetszett. Ő is beszállt utána.
Beszálnék én is látatlanba is
ha friss az élmény írhatnál róla egy keveset, hoyg irigykedsessünk... :)
(Ez egy válasz mmari26 üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 06:11

Képek is készültek?
(Ez egy válasz mmari26 üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 06:11

Már megbocsáss, de mi ebben a beteges??? Elveszek egy ötven éves elvált nőt, van egy harmincas, szintén elvált lánya, az anyja eldicsekszik neki milyen jó vagyok az ágyban, a leány ki van éhezve,én meg kéznél vagyok. Rámnyomul, megdugom, jólesik mindegyőnknek ezért titokban folytatjuk tovább is. Semmiben nem kulönbözik attól, mintha mással lépnék félre, vagy igen??!! Legfeljebb ezt is kidumálják egymás közt, és utána, jó esetben csináljuk hármasban is!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 20:34

szerintem ezek nagyon morbid dolgok...pláne az anya-lánya-és a harmadik...ez szerintem beteges :-&
Nem csak te vagy igy ,vannak mások is nézni is jo és utána beszállni is .
Most találtam egy filmet:
Screw my wife please....
Belenéztem, és a felöltözött papa fogja a mama kezét, miközben egy szará varrt faszi tolja mint a talicskát.....
Hábasszus, nem vagyok semmi jó elrontója, de hogy csak passzív néző legyek, azt nem venné be a gyomrom.
Screw my wife please....
Belenéztem, és a felöltözött papa fogja a mama kezét, miközben egy szará varrt faszi tolja mint a talicskát.....
Hábasszus, nem vagyok semmi jó elrontója, de hogy csak passzív néző legyek, azt nem venné be a gyomrom.

Már megbocsáss, de mi ebben a beteges??? Elveszek egy ötven éves elvált nőt, van egy harmincas, szintén elvált lánya, az anyja eldicsekszik neki milyen jó vagyok az ágyban, a leány ki van éhezve,én meg kéznél vagyok. Rámnyomul, megdugom, jólesik mindegyőnknek ezért titokban folytatjuk tovább is. Semmiben nem kulönbözik attól, mintha mással lépnék félre, vagy igen??!! Legfeljebb ezt is kidumálják egymás közt, és utána, jó esetben csináljuk hármasban is!
A Bang my wife please is hasonló. "Klasszikus" darabok.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 09. 11. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 18:48

Most találtam egy filmet:
Screw my wife please....
Screw my wife please....
Ez szerintem is több mint gáz!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 11:54

Héj Onlány kicsit agár vagy!
úgy tűnik mintha téged ez zavarna.Zavar?
hát elég durva a szitu tény (mostoha lányt kefélgetni) de erre nem kell mindenkép bemutatnod nincs neked ebből semmi károd. Köszicsá:Sly (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 11. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy tűnik mintha téged ez zavarna.Zavar?
hát elég durva a szitu tény (mostoha lányt kefélgetni) de erre nem kell mindenkép bemutatnod nincs neked ebből semmi károd. Köszicsá:Sly (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 11. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
hogybirod elviselni a ferjedet nem zavarja engem kurvara zavarna ha mas dugna a felesegem
Arról nem is beszélve, hogy a "mostohalányod" által, a saját vőjelolted is te vagy egy személyben. Gratulálok!
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 11:54

Még hová fajulhat a világ?
embere válogatja, én elég féltékeny típus vagyok, de a sex az sex, és nagyon vágyom rá h előttem többen is lekúrják 1xre a csajomat, és partybavágjuk...
(Ez egy válasz fiui üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 12:42

hogybirod elviselni a ferjedet nem zavarja engem kurvara zavarna ha mas dugna a felesegem
Ha ilyen hülye vagyok meg is érdemlem.