Sziasztok!
Érdekelne bennünket néhány tipp/tapasztalat/élmény a pasit 3.-nak kereséssel kapcsolatban.
A párom sokszor ábrándozik arról, hogy lerendezi egy olyan pasi aki egy másik párnak a jól bevált házibarátja főleg akkor, ha előre némi információt az adott pártól megtudna a pasiról...
Aztán ha bevált itt is ott is, akkor akár egy 5-ös is szóba jöhetne
Van olyan pár aki ajánlás alapján vett be pasit 3.-nak?
Érdekelne bennünket néhány tipp/tapasztalat/élmény a pasit 3.-nak kereséssel kapcsolatban.
A párom sokszor ábrándozik arról, hogy lerendezi egy olyan pasi aki egy másik párnak a jól bevált házibarátja főleg akkor, ha előre némi információt az adott pártól megtudna a pasiról...
Aztán ha bevált itt is ott is, akkor akár egy 5-ös is szóba jöhetne

Van olyan pár aki ajánlás alapján vett be pasit 3.-nak?
Egyetértek ravennával, a kibeszélés-átbeszélés a lényeg. Kideríteni, hogy mit is akartok. Az én véleményem és tapasztalataim szerint általában a nők ódzkodnak a témától. Ha felveted a férjednek, akkor szerintem ő sokkal nyitottabb lesz, mint a nők többsége, ha a férjük vet fel ilyent. Persze vannak vadul fétékeny férjek is, de nem biztos, hogy a Tiéd is olyan, mégha azt is gondolod. Óvatosan megközelítve próbáld elővezetni a témát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 25. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 25. szerda 09:25
Törölt felhasználó (734072)

Én egyre jobban eltudnám képzelni hármasban. Viszont olvasom a fórumokat, a csajok is küzdenek szerintem ezzel, hogy hogyan adagolják ezt be otthon. Nálunk a párom szerintem tuti idegbajt kapna. főleg elsőre. Utána meg lehet olyan féltékeny lenne, hogy sehová nem engedne el, vagy egyfolytában ellenőrizgetne, amit én nem bírok elviselni.
Meg kellene beszélni. Mindent. Nem csak a vágyaitokat, hanem ez egész eddigi dolgokat. Kapcsolat, barátok, ismerősök, erotika. Mindent. Ha az ember nyitott, akkor megbíznak benne. Ha titkokat őriz, akkor viszont idővel bizalmatlanságot váltasz ki. Az pedig sok rossz alapja tud lenni.
Lehet durva ahogy fogalmazok, de ha nem tudjátok mit akar a másik akkor "örökké hazugságban" éltek egymás mellett? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 25. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 25. szerda 09:25
Lehet durva ahogy fogalmazok, de ha nem tudjátok mit akar a másik akkor "örökké hazugságban" éltek egymás mellett? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 25. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (734072)

Én egyre jobban eltudnám képzelni hármasban. Viszont olvasom a fórumokat, a csajok is küzdenek szerintem ezzel, hogy hogyan adagolják ezt be otthon. Nálunk a párom szerintem tuti idegbajt kapna. főleg elsőre. Utána meg lehet olyan féltékeny lenne, hogy sehová nem engedne el, vagy egyfolytában ellenőrizgetne, amit én nem bírok elviselni.
A fotós nem fogja az asszonyt felhúzni, ha ő maga agyban nem akarja ezt. Lehet hogy ezt előbb át kéne beszélnetek.
(Ez egy válasz swingerboogi üzenetére (2011. 05. 16. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 16. hétfő 12:53

Nem ide tartozik de nem tudtok egy normális fotóst akivel le tudnám a nejemet fényképeztetni meg magunkat is ha meg vagyunk vele elégedve akkor talán be is szállhat. Egy a lényeg a fotózással jól felhúzza az asszonyt.
Nem veszed észre hogy akik ide írnak azoknak ez jó?
Te mit keresel itt ha neked ez nem tetszik? Miért nem hagyod békén őket ha ez jó nekik?
Te mit keresel itt ha neked ez nem tetszik? Miért nem hagyod békén őket ha ez jó nekik?
Nem ide tartozik de nem tudtok egy normális fotóst akivel le tudnám a nejemet fényképeztetni meg magunkat is ha meg vagyunk vele elégedve akkor talán be is szállhat. Egy a lényeg a fotózással jól felhúzza az asszonyt.
Igen! Igen jelentős a különbség abban, hogy én passzív félként csak nézelődök és verem, vagy közösen kényeztetjük azt akinek az öröme fontos. Persze a dolog arról szól, hogy mindenkinek legyen jó és lehetőleg nagyon jó. Az előbbit én el sem tudnám képzelni
Azért ellenkezik, mert meg akar feleli a partnerének és a világnak. Fél. Szorong.
Fél, hogy bár a partner szorgalmazza, mit fog szólni, ha mégis megteszi. Fél, mert ugrás a sötétbe.
Többesélyes a dolog. Felpezsdítheti a szerelmi életet, de tönkre is tehet egy egyébként jó kapcsolatot.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy attól is szorong, hogy vajh jó lesz e neki, a partnerének és a harmadiknak. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 05. 14. szombat 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Fél, hogy bár a partner szorgalmazza, mit fog szólni, ha mégis megteszi. Fél, mert ugrás a sötétbe.
Többesélyes a dolog. Felpezsdítheti a szerelmi életet, de tönkre is tehet egy egyébként jó kapcsolatot.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy attól is szorong, hogy vajh jó lesz e neki, a partnerének és a harmadiknak. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 05. 14. szombat 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet de akkor minek ellenkezik sok nő ha felajánlják nekik?
Szerintem sajnos kevés olyan nő van, aki szereti ezt, annál több, aki azt szereti ha egy másik nő a harmadik résztvevő. (És nem csak a férfi örömére.
)

(NEM társkereső rovatban vagy!):tom

(ez ITT NEM a reklám helye!)

Igen jól összefoglaltad..., és ami még nagyon fontos a szimpátia először kép alapján és utána személyesen is.
Olvassatok bele az Alkalmi szexpartnert keresek ma estére! fórumba.
A legtöbb pár csak fantáziálgat és kamus... Te a f...om velük... Volt már szép élményben is részem az oldalon keresztül.. De több a negatívum mint a pozitívum... Sajnos...
(Ez egy válasz gumimaci16 üzenetére (2011. 04. 20. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 20. szerda 12:24

Reméljük,hogy egyszer sikerül az ellenkezőjét tapasztalnod
veszel négykereküt?

Így igaz szóról szóra
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 21. hétfő 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 21. hétfő 22:09
Törölt felhasználó (779689)

Sziasztok! Én nagyon szeretem, ha dugnak a férjem előtt ill. vele. Tudom ,hogy őt nagyon izgatja és meg kell hagyni én is szerettem ha nem 1fasz van csak körülöttem.
Ezzel neki is örömet okozok nem csak magamnak. És csak annál jobb neki minél több pasival lát egyszerre. Én a hármat tartom ideálisnak ,ö meg had élvezkedjen a látványban,na meg persze szálljon is be azért.

Reméljük,hogy egyszer sikerül az ellenkezőjét tapasztalnod
veszel négykereküt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 19. vasárnap 16:39

Törölt felhasználó (90503)

Az én hozzászólásom és egyben véleményem nagyon rövid. Itt és más helyeken is ezen az oldalon fantáziálgató, beszari emberek és párok írogatnak, vagy kamus idióták! ha valaki meggyőz az ellenkezőjéről, örömmel veszem...
sziasztok
többször dugtam már a feleséget a férje jelenlétében,nagyon tetszett ez a felállás
**************** (kimoderálva)
(többi kimoderálva! NEM társkereső topicban vagy! inkább írd meg a többieknek a 3-as kapcsolataid élményeit és tapasztalatait! ez tartozik a topic témájához!) :tom
többször dugtam már a feleséget a férje jelenlétében,nagyon tetszett ez a felállás
**************** (kimoderálva)
(többi kimoderálva! NEM társkereső topicban vagy! inkább írd meg a többieknek a 3-as kapcsolataid élményeit és tapasztalatait! ez tartozik a topic témájához!) :tom

Sziasztok! Én nagyon szeretem, ha dugnak a férjem előtt ill. vele. Tudom ,hogy őt nagyon izgatja és meg kell hagyni én is szerettem ha nem 1fasz van csak körülöttem.
Ezzel neki is örömet okozok nem csak magamnak. És csak annál jobb neki minél több pasival lát egyszerre. Én a hármat tartom ideálisnak ,ö meg had élvezkedjen a látványban,na meg persze szálljon is be azért.