Kár...
Pedig egy gyenge szellő rádsodorna
Kivánatos nő vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 07. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 07. kedd 14:17
Pedig egy gyenge szellő rádsodorna
Kivánatos nő vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 07. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
úgy látszik, azon ritka nők közé tartozom, akik szívesen vennének be nőt (és pasit is persze), de nálunk férj nem akarja.... 7 éve vagyunk együtt, de nem tudtam meggyőzni.
nekem közben volt egy b.nőm, de az az ötlet sem nagyon izgatta fel, h vele és az ő férjével csináljuk négyesben.
pedig mi 3an nagyon szerettük volna.
ez van, maradnak a régi emlékek....
nekem közben volt egy b.nőm, de az az ötlet sem nagyon izgatta fel, h vele és az ő férjével csináljuk négyesben.
úgy látszik, azon ritka nők közé tartozom, akik szívesen vennének be nőt (és pasit is persze), de nálunk férj nem akarja.... 7 éve vagyunk együtt, de nem tudtam meggyőzni.
Persze, ugyanez. Első feleség nagyon élvezte a hármasokat, de amikor másik nővel csináltunk hármast, utána jött a féltékenységi nagyjelenet. Érdekes, hogy amikor négyesben voltunk ugyanazzal a lánnyal, akkor nem volt féltékeny, legalábbis nem annyira, hogy mutassa. Mostani feleségemnél szóba sem jöhet másik nő, annyira féltékeny. De a hármast másik pasival nagyon tudja élvezni
Én meg nem vagyok féltékeny típus, úgyis engem szeret, a másik csak egy élő szexkellék a történetben
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 22:31
Én meg nem vagyok féltékeny típus, úgyis engem szeret, a másik csak egy élő szexkellék a történetben
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (299229)
furcsa dolog ez a féltékenység.....
mi 5 éve veszünk be férfiakat, volt, mikor hetente mást és mást, imádjuk csinálni és imádom nézni, ahogy a kedvesemet kefélik...de ha oda kerül a sor, hogy én csináljak meg egy nőt, akkor már kezd is féltékenykedni.......
hiszti, minden....
Ti értitek???
mi 5 éve veszünk be férfiakat, volt, mikor hetente mást és mást, imádjuk csinálni és imádom nézni, ahogy a kedvesemet kefélik...de ha oda kerül a sor, hogy én csináljak meg egy nőt, akkor már kezd is féltékenykedni.......
hiszti, minden....
Ti értitek???
Hát a nők ilyen önzők úgy látszik.Az én párom sem örül ha mással vagyok,ha látja is az meg elmondása szerint még rosszabb !!! De ha ő hancurozik más fiuval én ne legyek féltékeny!Szerencsére nem vagyok!
Nálunk is ugyanez volt a helyzet. A párom hancúrozott a fiúval, de megölte a féltékenység, ha hozzányúltam a nőhöz. A végén meg azt mondta, hogy "te akartad", hogy mással is legyek.
De ismerős nekem ez a szitu!
A párom ugyan ilyen!!!!
2011. 06. 05. vasárnap 22:31
A párom ugyan ilyen!!!!
Törölt felhasználó (299229)
hiszti, minden....
Ti értitek???
hiszti, minden....
Ti értitek???
hiszti, minden....
Ti értitek???
hiszti, minden....
Ti értitek???
bocs :
közös bulin (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
közös bulin (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nehéz követni téged ,ezzel a közös" bilivel"....
(Ez egy válasz cscsu50 üzenetére (2011. 06. 03. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 03. péntek 11:17
benne még nem volt féltékenység a nejemmel szemben pedig egy barátunkkal13 évig volt viszonya és vele kettesben volt néhányszor ha én nem értem rá , de őbenne már láttam féltékenységet pedig és az érdekes hogy azt sem a tartós barátnőmmel szemben sőt neki felajánlotta egy közös bilin a barátját
Nehéz követni téged ,ezzel a közös" bilivel"....
(Ez egy válasz cscsu50 üzenetére (2011. 06. 03. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 03. péntek 11:17
benne még nem volt féltékenység a nejemmel szemben pedig egy barátunkkal13 évig volt viszonya és vele kettesben volt néhányszor ha én nem értem rá , de őbenne már láttam féltékenységet pedig és az érdekes hogy azt sem a tartós barátnőmmel szemben sőt neki felajánlotta egy közös bilin a barátját
msn: varanus74@windowslive.com
Györi feleséget én is kényeztetnék!
Ez izgalmasan hangzik
Sziasztok!
Mi is szeretjük ezt a felállást,amikor egy idegen fiú kényeztet a párom passzív jelenlétében,de nagyon nehéz megtalálni hozzá, a megfelelő partnert!
Mi is szeretjük ezt a felállást,amikor egy idegen fiú kényeztet a párom passzív jelenlétében,de nagyon nehéz megtalálni hozzá, a megfelelő partnert!
Ez elsősorban a szexről szólt.
Nekem az jelentené az igazi izgalmat (ha nő lennék), hogy érzem a férjem féltékenységét, amikor látja, hogy egy másik pasi dug meg. Nálatok, mivel mindketten bi-k vagytok, és alapvetően egy vetésforgós szexcsatát játszottok, így nem hiszem, hogy megélhető az előző.
Nekem az jelentené az igazi izgalmat (ha nő lennék), hogy érzem a férjem féltékenységét, amikor látja, hogy egy másik pasi dug meg. Nálatok, mivel mindketten bi-k vagytok, és alapvetően egy vetésforgós szexcsatát játszottok, így nem hiszem, hogy megélhető az előző.
Szóval kaphatunk egy kis beszámolót?
Irigylésre méltó!!!!Örülök,legalább nektek össze jött.
Kicsit részletezhetnéd, hadd csorogjon a nyálunk.
Na meg, hogy a párod hogyan fogadta.
Na meg, hogy a párod hogyan fogadta.
Ha készültek képek ,feltehetnétek!!!

mara38

Leigh Logan