Kár...
Pedig egy gyenge szellő rádsodorna
Kivánatos nő vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 07. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 07. kedd 14:17
Pedig egy gyenge szellő rádsodorna

Kivánatos nő vagy

Törölt felhasználó (33028)

úgy látszik, azon ritka nők közé tartozom, akik szívesen vennének be nőt (és pasit is persze), de nálunk férj nem akarja.... 7 éve vagyunk együtt, de nem tudtam meggyőzni.
nekem közben volt egy b.nőm, de az az ötlet sem nagyon izgatta fel, h vele és az ő férjével csináljuk négyesben.
pedig mi 3an nagyon szerettük volna.
ez van, maradnak a régi emlékek....
nekem közben volt egy b.nőm, de az az ötlet sem nagyon izgatta fel, h vele és az ő férjével csináljuk négyesben.

úgy látszik, azon ritka nők közé tartozom, akik szívesen vennének be nőt (és pasit is persze), de nálunk férj nem akarja.... 7 éve vagyunk együtt, de nem tudtam meggyőzni.

Persze, ugyanez. Első feleség nagyon élvezte a hármasokat, de amikor másik nővel csináltunk hármast, utána jött a féltékenységi nagyjelenet. Érdekes, hogy amikor négyesben voltunk ugyanazzal a lánnyal, akkor nem volt féltékeny, legalábbis nem annyira, hogy mutassa. Mostani feleségemnél szóba sem jöhet másik nő, annyira féltékeny. De a hármast másik pasival nagyon tudja élvezni
Én meg nem vagyok féltékeny típus, úgyis engem szeret, a másik csak egy élő szexkellék a történetben
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 22:31

Törölt felhasználó (299229)

furcsa dolog ez a féltékenység.....
mi 5 éve veszünk be férfiakat, volt, mikor hetente mást és mást, imádjuk csinálni és imádom nézni, ahogy a kedvesemet kefélik...de ha oda kerül a sor, hogy én csináljak meg egy nőt, akkor már kezd is féltékenykedni.......
hiszti, minden....
Ti értitek???
mi 5 éve veszünk be férfiakat, volt, mikor hetente mást és mást, imádjuk csinálni és imádom nézni, ahogy a kedvesemet kefélik...de ha oda kerül a sor, hogy én csináljak meg egy nőt, akkor már kezd is féltékenykedni.......
hiszti, minden....
Ti értitek???
Hát a nők ilyen önzők úgy látszik.Az én párom sem örül ha mással vagyok,ha látja is az meg elmondása szerint még rosszabb !!! De ha ő hancurozik más fiuval én ne legyek féltékeny!Szerencsére nem vagyok!

Nálunk is ugyanez volt a helyzet. A párom hancúrozott a fiúval, de megölte a féltékenység, ha hozzányúltam a nőhöz. A végén meg azt mondta, hogy "te akartad", hogy mással is legyek.
De ismerős nekem ez a szitu!
A párom ugyan ilyen!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 22:31

Törölt felhasználó (299229)

hiszti, minden....
Ti értitek???
hiszti, minden....
Ti értitek???
hiszti, minden....
Ti értitek???
hiszti, minden....
Ti értitek???
bocs :
közös bulin (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
közös bulin (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nehéz követni téged ,ezzel a közös" bilivel"....
(Ez egy válasz cscsu50 üzenetére (2011. 06. 03. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 03. péntek 11:17

benne még nem volt féltékenység a nejemmel szemben pedig egy barátunkkal13 évig volt viszonya és vele kettesben volt néhányszor ha én nem értem rá , de őbenne már láttam féltékenységet pedig és az érdekes hogy azt sem a tartós barátnőmmel szemben sőt neki felajánlotta egy közös bilin a barátját
Nehéz követni téged ,ezzel a közös" bilivel"....
(Ez egy válasz cscsu50 üzenetére (2011. 06. 03. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 03. péntek 11:17

benne még nem volt féltékenység a nejemmel szemben pedig egy barátunkkal13 évig volt viszonya és vele kettesben volt néhányszor ha én nem értem rá , de őbenne már láttam féltékenységet pedig és az érdekes hogy azt sem a tartós barátnőmmel szemben sőt neki felajánlotta egy közös bilin a barátját
msn: varanus74@windowslive.com
Györi feleséget én is kényeztetnék!
Ez izgalmasan hangzik
Sziasztok!
Mi is szeretjük ezt a felállást,amikor egy idegen fiú kényeztet a párom passzív jelenlétében,de nagyon nehéz megtalálni hozzá, a megfelelő partnert!
Mi is szeretjük ezt a felállást,amikor egy idegen fiú kényeztet a párom passzív jelenlétében,de nagyon nehéz megtalálni hozzá, a megfelelő partnert!
Ez elsősorban a szexről szólt.
Nekem az jelentené az igazi izgalmat (ha nő lennék), hogy érzem a férjem féltékenységét, amikor látja, hogy egy másik pasi dug meg. Nálatok, mivel mindketten bi-k vagytok, és alapvetően egy vetésforgós szexcsatát játszottok, így nem hiszem, hogy megélhető az előző.

Szóval kaphatunk egy kis beszámolót?
Irigylésre méltó!!!!Örülök,legalább nektek össze jött.

Kicsit részletezhetnéd, hadd csorogjon a nyálunk.
Na meg, hogy a párod hogyan fogadta.

Ha készültek képek ,feltehetnétek!!!