Hát igen!Ez mennyire igaz!Csak ezt vannak akik nem érzik és nem értékelik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 26. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 26. vasárnap 13:27
Törölt felhasználó (33028)
VIP

áh, ugyan már! ne hozz zavarba!
egyszerűen csak jobb egy igazi társra találni, mint a szexuális vágyaimat újra és újra megélni.
ez egy hosszú távú befektetés
egyszerűen csak jobb egy igazi társra találni, mint a szexuális vágyaimat újra és újra megélni.

Ha nekem sikerülne megismerkednem azzal, aki az életem párja lehet, én sem haboznék.
Akkor csak ő lenne, és senki más.
Az már egy másik lapra tartozik, hogy az ő vágyaiban mi szerepel, mert igyekeznék neki mindent megadni, hogy boldoggá tegyem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 24. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 24. péntek 10:07
Akkor csak ő lenne, és senki más.

Az már egy másik lapra tartozik, hogy az ő vágyaiban mi szerepel, mert igyekeznék neki mindent megadni, hogy boldoggá tegyem.

Törölt felhasználó (807921)

Minden tiszteletem a soraidért leginkább az utolsó mondatodért!
BIZTOS JÓ LEHET...
áh, ugyan már! ne hozz zavarba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 24. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 24. péntek 10:07

Törölt felhasználó (807921)

(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 15. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 15. szerda 22:42

valószínűleg csak arról van szó, h "önző" és csak magának akar.
nyitott ő is és a családja is, egyszerűen nem akar "osztozni rajtam"
azt, h ő megteszi-e, nem tudom. állítása szerint nem, de nem tenném tűzbe a kezem.
én viszont sajnos vagy sem, de vagyok annyira őszinte ember, h nem bírnám titkolni - így inkább nem teszem meg. nem mondom, h nem álmodozom róla, de elfogadtam.... vmit vmiért....
az életben vannak dolgok, amikről le kell mondani egy másik jó dolog miatt....
azt, h ő megteszi-e, nem tudom. állítása szerint nem, de nem tenném tűzbe a kezem.
én viszont sajnos vagy sem, de vagyok annyira őszinte ember, h nem bírnám titkolni - így inkább nem teszem meg. nem mondom, h nem álmodozom róla, de elfogadtam.... vmit vmiért....

Tökéletesen egyet kell értenem veled, abban ami a érzelmeket illeti. A minap olvastam egys nagyon jó kis olvasmányt és beszélgetést a neten egy, a swingerrel foglalkozó lapon aminek olyan "kávéház" jellege van. Linket természetesen itt nem írnék.
Ott elég határozottan meg és kibeszélték ezt a témát, de én is ezt osztom hogy ha a topik címénél maradunk az ilyen erotikus élmény csak azoknak a pároknak lesz valódi katarzis akik 100% bíznak egymásban és nem érzelmet keresnek egy többesben, swingerben hanem csak és kizárólag testi örömöt. Ha már "bele szeretek" abba, akivel így "dugok", akkor az már rég nem az, amiért indult. (Ez egy válasz Neverhood üzenetére (2011. 06. 21. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 21. kedd 09:39
Ott elég határozottan meg és kibeszélték ezt a témát, de én is ezt osztom hogy ha a topik címénél maradunk az ilyen erotikus élmény csak azoknak a pároknak lesz valódi katarzis akik 100% bíznak egymásban és nem érzelmet keresnek egy többesben, swingerben hanem csak és kizárólag testi örömöt. Ha már "bele szeretek" abba, akivel így "dugok", akkor az már rég nem az, amiért indult. (Ez egy válasz Neverhood üzenetére (2011. 06. 21. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is benne vagyunk ebben a dologban és mondhatom, hogy nagyon élvezzük. Ez egy jó kis játék ami kölcsönös szimpátiára és maximális bizalomra épül. Itt nincs helye érzelmeknek csak a testi vágy megélésének.
igen, ez jogos

Abban igazad van, hogy érzelmeknek nincs helye, de valamiféle erős szimpátiára és vágyra szükség van. Különben nincs kialakuló bizalom és nem az igazi a játék. Szóval maximálisan egyetértek veled.
(Ez egy válasz Neverhood üzenetére (2011. 06. 21. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 21. kedd 09:39

Mi is benne vagyunk ebben a dologban és mondhatom, hogy nagyon élvezzük. Ez egy jó kis játék ami kölcsönös szimpátiára és maximális bizalomra épül. Itt nincs helye érzelmeknek csak a testi vágy megélésének.
csak most olvastalak, köszi!
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2011. 06. 09. csütörtök 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 09. csütörtök 06:21

Nagyon szexi vagy,én hasonló cipőben járok a feleségemmel,én nagyon élvezném ha megdugnák...

Kedves Szerényke!
Találkozzunk hátha én megfelelő lennék, illetve Ti is nekem. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 02. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 02. csütörtök 07:57
Találkozzunk hátha én megfelelő lennék, illetve Ti is nekem. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 02. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (438761)

Sziasztok!
Mi is szeretjük ezt a felállást,amikor egy idegen fiú kényeztet a párom passzív jelenlétében,de nagyon nehéz megtalálni hozzá, a megfelelő partnert!
Mi is szeretjük ezt a felállást,amikor egy idegen fiú kényeztet a párom passzív jelenlétében,de nagyon nehéz megtalálni hozzá, a megfelelő partnert!
Talán igazad van, de lehet, hogy csak önbizalom hiánya van. Nem tudhatom. Gondolj bele, a feleségét más pasi dugja aki lehet, hogy "jobb" mint ő, miközben neki egy idegen nőt kell kielégítenie akit nem ismer. Lehet hülyeség és tényleg csak önző de lehet nem akar semmi "gabalyodást", mert neki így jó minden.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 15. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 15. szerda 22:42

Nagyon szexi vagy,én hasonló cipőben járok a feleségemmel,én nagyon élvezném ha megdugnák...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 07. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 07. kedd 14:17

úgy látszik, azon ritka nők közé tartozom, akik szívesen vennének be nőt (és pasit is persze), de nálunk férj nem akarja.... 7 éve vagyunk együtt, de nem tudtam meggyőzni.
nekem közben volt egy b.nőm, de az az ötlet sem nagyon izgatta fel, h vele és az ő férjével csináljuk négyesben.
pedig mi 3an nagyon szerettük volna.
ez van, maradnak a régi emlékek....
nekem közben volt egy b.nőm, de az az ötlet sem nagyon izgatta fel, h vele és az ő férjével csináljuk négyesben.

ha sikerül rábeszélni a párod gondolj rám
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 07. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 07. kedd 14:54

neked is köszi!

neked is köszi!
(Ez egy válasz ik255 üzenetére (2011. 06. 07. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

hát, nem vagyunk egyformák.
én nem igazán vagyok az a nő típus, aki kislányként férjhezmenetelről álmodott, vagy, h betegesen ragaszkodik a párjához.
ugyanakkor a szexben sok mindenben benne lettem volna.
de legalább még 18-19 évesen letudtam ezeket az élményeket (biztos ráéreztem, h többé nem tehetem)
(Ez egy válasz ik255 üzenetére (2011. 06. 07. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
én nem igazán vagyok az a nő típus, aki kislányként férjhezmenetelről álmodott, vagy, h betegesen ragaszkodik a párjához.
ugyanakkor a szexben sok mindenben benne lettem volna.
de legalább még 18-19 évesen letudtam ezeket az élményeket (biztos ráéreztem, h többé nem tehetem)

végignéztem a képedet csodálalos nö vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 07. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 07. kedd 14:52

köszi
köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 07. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 07. kedd 14:42
Törölt felhasználó (794836)

Kár...
Pedig egy gyenge szellő rádsodorna
Kivánatos nő vagy
Pedig egy gyenge szellő rádsodorna

Kivánatos nő vagy

isten az én párom ojen lenne.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 07. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 07. kedd 14:17

úgy látszik, azon ritka nők közé tartozom, akik szívesen vennének be nőt (és pasit is persze), de nálunk férj nem akarja.... 7 éve vagyunk együtt, de nem tudtam meggyőzni.