Ezt en is megneznem
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 09. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 09. vasárnap 12:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 09. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866804)
jól sikerült a felvétel remélem férjemnek is tetszeni fog.
eddig még nem panaszkodtak.
eddig még nem panaszkodtak.
indiában vagy kínában kell hogy keress.ott nagyobb a népsűrűség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 30. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 30. péntek 16:05
Törölt felhasználó (860115)
Szia Nitta!
Igen előtte mi is egyeztetünk,igények,elvárások oda vissza,mindent megbeszélünk,ennek ellenére amikor szexre kerül a sor, gondban vannak "fél 6" és akkor jönnek a kifogások,hogy ő így nem tud érvényesülni,legyünk inkább kettesben, meg ez meg az zavarja,legfőképp a párom jelenléte,menjen ki stb! Ilyenkor érzékeny búcsút veszünk egymástól, és még ő van megsértődve,szóval nagyon nehéz ezt tartósra összehozni
Igen előtte mi is egyeztetünk,igények,elvárások oda vissza,mindent megbeszélünk,ennek ellenére amikor szexre kerül a sor, gondban vannak "fél 6" és akkor jönnek a kifogások,hogy ő így nem tud érvényesülni,legyünk inkább kettesben, meg ez meg az zavarja,legfőképp a párom jelenléte,menjen ki stb! Ilyenkor érzékeny búcsút veszünk egymástól, és még ő van megsértődve,szóval nagyon nehéz ezt tartósra összehozni
sok kifogás innen onnan pedig milyen jó és én a párommal együtt végre megtaláltuk a plusz 3. és csodás
Husz -harminc évesen ölni tudtam volna ha valaki a feleségem az akaratunkon kivül megdugja, negyven évesen
ovatosan kezdtünk egy lehetséges harmadikrol, illetve párrol beszélni, majd egy két óvatos probálgatás utan, igaz a
beszélgetésen és egy kis simogatáson nem igen jutottunk túl, végül is megtaláltuk a közös pajtást. Ma is még egy boldog hármas pár vagyunk, élvezem ha a feleségem boldognak látom. Semmi féltékenység nincs, akkor sem ha nem mindig vagyok jelen, viszont olykor felizgulok ha a párom elmeséli milyen volt, hogy csinálták.
Az is jó hogy a pajtás és én is kissé BI vagyunk, azt meg a feleségem élvezi ha egymást szopjuk.
ovatosan kezdtünk egy lehetséges harmadikrol, illetve párrol beszélni, majd egy két óvatos probálgatás utan, igaz a
beszélgetésen és egy kis simogatáson nem igen jutottunk túl, végül is megtaláltuk a közös pajtást. Ma is még egy boldog hármas pár vagyunk, élvezem ha a feleségem boldognak látom. Semmi féltékenység nincs, akkor sem ha nem mindig vagyok jelen, viszont olykor felizgulok ha a párom elmeséli milyen volt, hogy csinálták.
Az is jó hogy a pajtás és én is kissé BI vagyunk, azt meg a feleségem élvezi ha egymást szopjuk.
Föleg ha esély lenne rá, nem csak 1 alkalom, ami uj volt de nem volt több, hogy jó legyen!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 30. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 30. péntek 11:06
Törölt felhasználó (744977)
Ne add fel ,sajnos sok itt aki nem tudja miről kéne szólni egy ilyen kapcsolatnak! De ha megtaláljátok azt aki kölcsönösen tud veletek együtt adni és kapni hidd el felejthetetlen élményeket ad!
Szisztok!
Nagyfarku, diszkret pasit keresunk a nejem oromere!
Udv.
Udv.
Esetleg egy találka?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 13. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 13. vasárnap 07:40
Törölt felhasználó (841568)
Szisztok!
Udv.
Udv.
Itt ilyen sok pasit dugnak meg, hogy tobb a ffi hozzászóló? Erdekes.
Ez nem női topic?
Ez nem női topic?
Az a legszebb amikor úgy dugnak a férjed jelenlétében, hogy ő is benned van. Szendvicsben...
(Ez egy válasz Wetcat71 üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 14. hétfő 12:43
Itt ilyen sok pasit dugnak meg, hogy tobb a ffi hozzászóló? Erdekes.
Ez nem női topic?
Ez nem női topic?
Engem a férjem jelenlétében dugnak!
Most ????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 14. hétfő 12:50
Törölt felhasználó (848498)
Engem is sokszor...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 14. hétfő 12:50
Törölt felhasználó (848498)
Jó is az,mi is szeretjük!
(Ez egy válasz Wetcat71 üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is!Utoljara eppen szombat ejjel!Jo pasi,joo vastag farokkal!!Elveztuk minden egyes pillanatat!Szombat ejjel repetazunk!!Alig varom,de a parom is!
(Ez egy válasz Wetcat71 üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Irigylem a szerencsést!
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők igenis szeretik, ha több férfi kényezteti őket! ez egyébként a férfinek is igen izgató dolog.
Élvezd ki rendesen...en is ugy szoktam...
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 14. hétfő 16:40
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is!Utoljara eppen szombat ejjel!Jo pasi,joo vastag farokkal!!Elveztuk minden egyes pillanatat!Szombat ejjel repetazunk!!Alig varom,de a parom is!
A szerencsés flótás. Irigykedem rendesen....
2013. 01. 14. hétfő 16:40
Puszi mindenkinek,Szombaton voltunk szexbuliba,kaptam,a férjemmel és +1 fiuval,utánna külön is a férjem jelenlétében,izgi és jóóó,tetszik mindkettőnknek.
No ebben Dorának teljes mértékben igaza van , egyetértek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 30. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 30. péntek 17:14
Törölt felhasználó (866441)
Bocsi,de szerintem nincs teljesen igazad,egy 4-es randiban igenis szükséges,hogy mindenki- mindenkivel szimpatizáljon,legalábbis én így gondolom,Én a lányokhoz is vonzódom a párom meg maximálisan heteró!
Nekünk nem igazán mindegy,hogy pl én vagy a párom kivel szexel.
Nekünk nem igazán mindegy,hogy pl én vagy a párom kivel szexel.

mara38

plusz
Sarka