Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A téma szorosan kapcsolódik a szex hármasban felálláshoz, de mégis más, mert ebben az esetben férjről és feleségről van szó.
A bizalomnak mind két fél részéről kölcsönösnek kell lennie, mint ahogyan a közös szex élvezetének is!
Miért is csinálják?
Mik a tapasztalatok?
Meddig érdemes művelni, illetve
abba lehet e hagyni minden következmény nélkül?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#608   2013. 06. 22. szombat 03:56
X Törölt felhasználó (81552)
És ő élvezi ??
#607   2013. 06. 07. péntek 14:37
X Törölt felhasználó (852449)
Szeretkezzetek!
Könyökkel gericen vágva a kedvesedet,miután vonaglik a kéjtől,beviszel egy navasi geri gedántOlyan cukaharát ugrik,mint egy dupla leszúrt rittberger...Tuti Orgazmus...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 07. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 06. 07. péntek 11:16
Szeretkezzetek!!!
Bizony! Vagy ha nem is, legalább találjatok ki történeteket! A cél szentesít minden eszközt, még a könyökkel végrehajtott állkapcsost is! crazya
#606   2013. 06. 07. péntek 11:16
X Törölt felhasználó (857830)
Szeretkezzetek!!!
Bizony! Vagy ha nem is, legalább találjatok ki történeteket! A cél szentesít minden eszközt, még a könyökkel végrehajtott állkapcsost is! crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 07. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778974)
2013. 06. 07. péntek 10:31
énektanárnő története lehet igaz,vagy épp hamis.Mindkét lehetőséget szem előtt kell tartani.Nyitott szkepcitizmussal kell erre az izgató történetre,illetve magyarázatokra.Szerintem énektanárnő sem lesz emiatt felháborodott.Hogyha mégsem lenne igaz a történet,akkor is lehet belőle tanulni,és élvezni a leírtakat.Amúgy a választékos fogalmazás,az intelligencia,és a /extrém/szex általi öröm nem csupán a férfiak kiváltsága!Írom ezt férfiként.Végül de nem utolsó sorban kiváncsi lennék arra****..... ***** mindenkinek minden baj nélküli erotikus élményekben gazdag szép napot kívánok!Szeretkezzetek!!!

/moderálva: a csillagos részt kivettem. Még okosan se provokálj másokat, a becsomagolt sértés is sértő, személyeskedő! / Ravenna /
#605   2013. 06. 07. péntek 10:31
X Törölt felhasználó (778974)
énektanárnő története lehet igaz,vagy épp hamis.Mindkét lehetőséget szem előtt kell tartani.Nyitott szkepcitizmussal kell erre az izgató történetre,illetve magyarázatokra.Szerintem énektanárnő sem lesz emiatt felháborodott.Hogyha mégsem lenne igaz a történet,akkor is lehet belőle tanulni,és élvezni a leírtakat.Amúgy a választékos fogalmazás,az intelligencia,és a /extrém/szex általi öröm nem csupán a férfiak kiváltsága!Írom ezt férfiként.Végül de nem utolsó sorban kiváncsi lennék arra****..... ***** mindenkinek minden baj nélküli erotikus élményekben gazdag szép napot kívánok!Szeretkezzetek!!!

/moderálva: a csillagos részt kivettem. Még okosan se provokálj másokat, a becsomagolt sértés is sértő, személyeskedő! / Ravenna /
#604   2013. 06. 07. péntek 09:40
X Törölt felhasználó (879516)
Mi is kedveljük és gyakoroljuk is,a szexnek ezt a nem minden napi,de annál izgatóbb formáját!
#603   2013. 06. 06. csütörtök 20:32
adesso adesso
wave
#602   2013. 06. 06. csütörtök 20:26
X Törölt felhasználó (880312)
Dicsértessék a Jézus Krisztust vigyor5
#601   2013. 06. 06. csütörtök 15:23
Köszi, hogy megválaszoltál és teljesen igazad van! Az ilyesmi miatt pedig nehéz visszakanyarodni az eredeti témához...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879570)
2013. 06. 06. csütörtök 15:09
Megjöttek a mindent és mindenkit fikázó, lehúzó, lehazugozó, mindent nagyon megmondó, mindent mindenkinél jobban tudó emberek, akik még saját magukkal sem értenek egyet. Bár lehet, hogy ehhez a pár reghez ugyanaz a jószág tartozik.

Ennyi mindössze.
#600   2013. 06. 06. csütörtök 15:09
X Törölt felhasználó (879570)
Megjöttek a mindent és mindenkit fikázó, lehúzó, lehazugozó, mindent nagyon megmondó, mindent mindenkinél jobban tudó emberek, akik még saját magukkal sem értenek egyet. Bár lehet, hogy ehhez a pár reghez ugyanaz a jószág tartozik.

Ennyi mindössze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880312)
2013. 06. 06. csütörtök 14:07
????
#599   2013. 06. 06. csütörtök 14:07
????
#598   2013. 06. 06. csütörtök 13:59
X Törölt felhasználó (879570)
Nem lesz...
Van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852449)
2013. 06. 06. csütörtök 13:55
Úgy látom mindenki itt van!Ez a topik szét lesz bombázva rövid időn belül...
#597   2013. 06. 06. csütörtök 13:55
X Törölt felhasználó (852449)
Úgy látom mindenki itt van!Ez a topik szét lesz bombázva rövid időn belül...
#596   2013. 06. 06. csütörtök 13:44
X Törölt felhasználó (113368)
Ezt a történetet tuti,hogy nem egy nő írta!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 15. szerda 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (883140)
2013. 05. 15. szerda 16:41
Mi mozival kezdtük de azt ott le is írtam. Utána bevettünk egy pasit harmadiknak több alkalomra, őt egy ismerkedős oldalon találtuk. Késöbb már szórakozóhelyről vittük haza a pasikat. A párom iszogatott én táncoltam sokan odajöttek aki nekem nagyon bejött azzal kicsit táncoltam a párom ezt látta intett odamentünk hozzá én bemutattam őket egymásnak. Kicsit zavarba jött a srác, de a párom egyből odasúgta neki ha tetszik megdughatod de nálunk együtt közösen. Rengeteg wellnes hétvégére jártunk és a szaunában egyedülálló férfiakat ismertünk meg akikkel megosztottun az ágyunkat. Sokat ismerkedtünk így, utána jöttek a swinger club látogatások de ott inkább csak engem dugtak reggelig a párom már csak ritkán szexelt velem. Már durvultak a helyzetek már csak a harmadik fél dugott meg szopatott ő már csak nézte nem szállt be. A végén már több pasival voltam együtt egyszerre a legtöbb (hárman) dugtak, szopattak használtak kényük kedvükre azt is csak nézte meg szóban írányított. Durva szavakat mondott közben (Basszátok szét, szopassátok meg, használjátok!) . Most már ott tartunk, hogy nélküle is bárhol dughatok akivel akarok. Utána beszámolok neki hogy mi történt amire ő felizgul! Megbeszéltük hogy az aktusok után nem tisztálkodom úgy jövök haza használtan, ő kinyal. Utána csak le kell szopnom és lenyelni. Ritkábban szexelünk inkább ő az orális játékokat szereti. Most ott tartunk hogy egy kolégámmal dugok az ő tuttával. Magamról annyit az elején nehezen mentem bele ezekbe a dolgokba főleg azért mert három gyermekünk van és a testem már nem a régi. Nehezen tudtam elfogadni testileg és lelkileg a helyzeteket, de mikor sikerült, addigra egyre jobban élveztem a szexet. Ki tudtam bontakozni láttam a férfiakon mennyire kívánnak mennyire élvezik amit velük teszek. Erre felbátorodva és a párom hozzájárulásával egyre merészebb dolgokat próbálhattam ki a szexben. Harminc év után is szeretem a párom ő is szeret engem és ez segít abban, hogy kiteljesedjek a szexben tabuk és gátlások nélkül. Most már ha kalandozunk már a tudatától is teljesen felizgulok mi vár rám. Ha ezeket a dolgokat nem éltük volna meg akkor is kielégítő lett volna a szexuális életünk ,de igy lett teljes mert minket nőket is izgatnak ezek a dolgok! Teljesen más valamiről fantáziálni és teljesen más megélni őket!
#595   2013. 06. 06. csütörtök 13:24
Inkább hagytál volna tudatlanságba... wow2
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 06. 06. csütörtök 12:40
Na, azért ne nagyon éld bele magad... éppen annyira tanár, mint nő. Bár igaz, ettől még írhat történeteket.
#594   2013. 06. 06. csütörtök 12:40
X Törölt felhasználó (857830)
Na, azért ne nagyon éld bele magad... éppen annyira tanár, mint nő. Bár igaz, ettől még írhat történeteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880312)
2013. 06. 06. csütörtök 06:01
Minden elismerésem! Tetszik, ahogyan leírod a szexualitásod kiteljesedését. Biztosan izgalmas dolgokat élhettetek át... Szimpatikus az úgymond belevalóságod! eljen
#593   2013. 06. 06. csütörtök 06:01
Minden elismerésem! Tetszik, ahogyan leírod a szexualitásod kiteljesedését. Biztosan izgalmas dolgokat élhettetek át... Szimpatikus az úgymond belevalóságod! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 15. szerda 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 15. szerda 16:41
Mi mozival kezdtük de azt ott le is írtam. Utána bevettünk egy pasit harmadiknak több alkalomra, őt egy ismerkedős oldalon találtuk. Késöbb már szórakozóhelyről vittük haza a pasikat. A párom iszogatott én táncoltam sokan odajöttek aki nekem nagyon bejött azzal kicsit táncoltam a párom ezt látta intett odamentünk hozzá én bemutattam őket egymásnak. Kicsit zavarba jött a srác, de a párom egyből odasúgta neki ha tetszik megdughatod de nálunk együtt közösen. Rengeteg wellnes hétvégére jártunk és a szaunában egyedülálló férfiakat ismertünk meg akikkel megosztottun az ágyunkat. Sokat ismerkedtünk így, utána jöttek a swinger club látogatások de ott inkább csak engem dugtak reggelig a párom már csak ritkán szexelt velem. Már durvultak a helyzetek már csak a harmadik fél dugott meg szopatott ő már csak nézte nem szállt be. A végén már több pasival voltam együtt egyszerre a legtöbb (hárman) dugtak, szopattak használtak kényük kedvükre azt is csak nézte meg szóban írányított. Durva szavakat mondott közben (Basszátok szét, szopassátok meg, használjátok!) . Most már ott tartunk, hogy nélküle is bárhol dughatok akivel akarok. Utána beszámolok neki hogy mi történt amire ő felizgul! Megbeszéltük hogy az aktusok után nem tisztálkodom úgy jövök haza használtan, ő kinyal. Utána csak le kell szopnom és lenyelni. Ritkábban szexelünk inkább ő az orális játékokat szereti. Most ott tartunk hogy egy kolégámmal dugok az ő tuttával. Magamról annyit az elején nehezen mentem bele ezekbe a dolgokba főleg azért mert három gyermekünk van és a testem már nem a régi. Nehezen tudtam elfogadni testileg és lelkileg a helyzeteket, de mikor sikerült, addigra egyre jobban élveztem a szexet. Ki tudtam bontakozni láttam a férfiakon mennyire kívánnak mennyire élvezik amit velük teszek. Erre felbátorodva és a párom hozzájárulásával egyre merészebb dolgokat próbálhattam ki a szexben. Harminc év után is szeretem a párom ő is szeret engem és ez segít abban, hogy kiteljesedjek a szexben tabuk és gátlások nélkül. Most már ha kalandozunk már a tudatától is teljesen felizgulok mi vár rám. Ha ezeket a dolgokat nem éltük volna meg akkor is kielégítő lett volna a szexuális életünk ,de igy lett teljes mert minket nőket is izgatnak ezek a dolgok! Teljesen más valamiről fantáziálni és teljesen más megélni őket!
#592   2013. 05. 19. vasárnap 10:44
ravenna ravenna VIP Admin
......
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2013. 05. 18. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 18. szombat 21:54
Köszönöm a választ és így már érthető a kialakult helyzet. Külön örülök annak, hogy TE legalább értetted hogy vulgáris kifejezésem Nem nyelvészkedésnek szántam, hiszen egy szónak nem csak tartalma hanem érzelmi kifejezése is van.
Válaszodból kiderül hogy az átlagnál több Emocionális intelligenciával rendelkezel és pontosan helyén tudod kezelni az ilyen vulgáris kifejezést, és nem a szó jelentésén botránkozol hanem érzed a kifejezés érzelmi töltését.
#591   2013. 05. 18. szombat 21:54
Kanellos Kanellos
Köszönöm a választ és így már érthető a kialakult helyzet. Külön örülök annak, hogy TE legalább értetted hogy vulgáris kifejezésem Nem nyelvészkedésnek szántam, hiszen egy szónak nem csak tartalma hanem érzelmi kifejezése is van.
Válaszodból kiderül hogy az átlagnál több Emocionális intelligenciával rendelkezel és pontosan helyén tudod kezelni az ilyen vulgáris kifejezést, és nem a szó jelentésén botránkozol hanem érzed a kifejezés érzelmi töltését.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 17. péntek 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 17. péntek 16:46
Látom a "baszás" szó sok embernél kiverte a biztosítékot. Nőként én sem használom ezt a szót bár kétszer leírtam egyszer a sztoriban, de akkor a férjem szavait idéztem mondd ő cifrábbakat is a másik pedig az érzelemmentes testi kapcsolat rokonértelmű szavai között ezt is megfelelőnek találtam a többi mellé a mocskosságának mélységét illusztrálva.
#590   2013. 05. 17. péntek 17:06
szabkat szabkat
és a férjednek ennyi elég? neki nincs más kapcsolata? akár csak szex vonalon?
a szex idegenekkel neked csak egy fizikai kielégülés? akit magadhoz engedsz, -persze nem az egy alkalmasokra gondolva, bár akár rájuk is- alakult ki valamilyen kapocs? lelki, érzelmi, vagy bármilyen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 17. péntek 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom a "baszás" szó sok embernél kiverte a biztosítékot. Nőként én sem használom ezt a szót bár kétszer leírtam egyszer a sztoriban, de akkor a férjem szavait idéztem mondd ő cifrábbakat is a másik pedig az érzelemmentes testi kapcsolat rokonértelmű szavai között ezt is megfelelőnek találtam a többi mellé a mocskosságának mélységét illusztrálva.
#589   2013. 05. 17. péntek 16:54
X Törölt felhasználó (883107)
Dopeman papa is megénekelte.

Túl rövid az élet, túl hosszú a sír
Mindenki basszon ameddig csak bír!!

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: mara38 mara38
Nyitás ideje: 2006. 11. 12. vasárnap
Üzenetek: 948db
Utolsó üzenet: 2023. 09. 08. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!