Ne törödj mások véleményével, a fórum mindenkié, és mindenki olyan képekkel illusztrálja az érzéseit, amivel tudja és akarja! (csak a témához illő legyen)

Nincs a közelben Admin?
heercsi már vagy 2 tucat topicot össze vissza kommentált...
(elintéztem, és a te egyik hszedet is töröltem, mert neki volt válasz, bocs
:prune)
heercsi már vagy 2 tucat topicot össze vissza kommentált...
(elintéztem, és a te egyik hszedet is töröltem, mert neki volt válasz, bocs

Helló Adminok!
Nem tudom igaz-e amit a magyar beküldött videók 911-esben írtak, de ha igen, akkor szerintem igen "törlésérett" (már csak a becsület kedvéért is) Üdv: dsasd3
Nem tudom igaz-e amit a magyar beküldött videók 911-esben írtak, de ha igen, akkor szerintem igen "törlésérett" (már csak a becsület kedvéért is) Üdv: dsasd3
Írj a szerkesztőségbe (lap alján e-mail küldés), mert az ő hatáskörük az észrevételed! (azért kösz az infót!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 13:52
Törölt felhasználó (47519)

Helló Adminok!
pöcök72
---------------------------------------------
hsz-id pontgyűjtőgető gyanúsak!
figyelmeztetlek, hogy érdemben szólj hozzá a témákhoz, a képes topicokba csak képeket szúrj be, nem kell jelzőkkel kommentelni őket!
---------------------------------------------
hsz-id pontgyűjtőgető gyanúsak!
figyelmeztetlek, hogy érdemben szólj hozzá a témákhoz, a képes topicokba csak képeket szúrj be, nem kell jelzőkkel kommentelni őket!

zsidi
Eddigi hsz-id 2-3 kivételtől eltekintve mind pongyűjtőgetésre utalnak (szándékosságot egyenlőre nem látok benne, ezért most nem tiltalak),
FIGYELMEZTETLEK, hogy érdemben is szólj hozzá a témákhoz!
Eddigi hsz-id 2-3 kivételtől eltekintve mind pongyűjtőgetésre utalnak (szándékosságot egyenlőre nem látok benne, ezért most nem tiltalak),
FIGYELMEZTETLEK, hogy érdemben is szólj hozzá a témákhoz!

Sorry hülyeséget írtam nem néztem szét előtte.
KÉPFELTÖLTÖ FÓRUMOZOK!AZ IGÉZŐ NŐI TEKINTETEK TOPICBA CSAK A CIMRE UTALÓ KÉPEK KERÜLJENEK KÉPFELTÖLTÉSRE!NEM EGÉSZ NÖI ALAKOS KÉPEK MERT AZZAL FOGLALKOZIK KIMONDOTTAN ERRE SZAKOSODOT TOPIC.ÜDV:GYAPOTH!

Sziasztok!
Jó lenne mint a multkor hogy aki regisztrálva van az megnézheti a VIP sorozatokat is meg ilyenek.
Lesz még ilyen?
Jó lenne mint a multkor hogy aki regisztrálva van az megnézheti a VIP sorozatokat is meg ilyenek.
Lesz még ilyen?
Hy! Nem harakszom zsoltee[vip]-re ,de be kell,hogy jelentsem:Szó szerint percenként tölti fel a képeket. Vagy ez nem baj?
Nem baj,kivételt képez ha NEM oda illöek a képei,vagy több hsz-be teszi be.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 05. 29. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 19:32

Hy! Nem harakszom zsoltee[vip]-re ,de be kell,hogy jelentsem:Szó szerint percenként tölti fel a képeket. Vagy ez nem baj?
Kell 3 swinger topic?

szomoruan veszem észre hogy a gg teljesen el férfiasodik. Pár régi (bocs) főleg idős hölgy aki még előfordul.
a bejelentkezett nők mind hamisak, imitátorok, transzfesztiták, melegek, vagy csak egyszerüen szerepjátékosok és értelmi szintjük tükrében bőven fiatalkoruak.
A sok robot bejelentettel nem tud forgalmat indukálni a lap üzemeltetője.
Az amatör képek felrakói is mind férfi sokszor az ártatlan naív lány tudta nélkül.
a bejelentkezett nők mind hamisak, imitátorok, transzfesztiták, melegek, vagy csak egyszerüen szerepjátékosok és értelmi szintjük tükrében bőven fiatalkoruak.
Az amatör képek felrakói is mind férfi sokszor az ártatlan naív lány tudta nélkül.
Kedves Lali!
Ne essél az általánosítás hibájába!
Nem vagyok se hamis, se imitátor, se transzvesztita, se meleg, se szerepjátékos, se hülye, se fiatalkorú. De ha az lennék, az a szívem joga lenne! Rajtam kívül még sokan vannak így! Büszke vagyok arra, hogy NŐ vagyok!
(Ez egy válasz Lali üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 09:58
Ne essél az általánosítás hibájába!
Nem vagyok se hamis, se imitátor, se transzvesztita, se meleg, se szerepjátékos, se hülye, se fiatalkorú. De ha az lennék, az a szívem joga lenne! Rajtam kívül még sokan vannak így! Büszke vagyok arra, hogy NŐ vagyok!

szomoruan veszem észre hogy a gg teljesen el férfiasodik. Pár régi (bocs) főleg idős hölgy aki még előfordul.
Drága Lali!
Én csak régi vagyok de semmiképp nem öreg
(Ez egy válasz Lali üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak régi vagyok de semmiképp nem öreg

én ezt csak alátámasztani tudom!
és ráadásul mindketten az
kategóriából valók vagytok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
és ráadásul mindketten az

Kedves Lali!
Én sem vagyok sajnos nő, se fiatal ffi, max. vén fax.
Sajna be kell érned az ilyenekkel is, meg a mindenféle beállítottságú emberekkel is!
Amiben igazad van, hogy valóban sok kis pöccs feljön a GG-re, annak ellenére, hogy ott a figyelmeztető szövege a honlapnak, de innentől fogva mindenkinek a saját becsületességén múlik az oldal használata! (Ez egy válasz Lali üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én sem vagyok sajnos nő, se fiatal ffi, max. vén fax.
Sajna be kell érned az ilyenekkel is, meg a mindenféle beállítottságú emberekkel is!
Amiben igazad van, hogy valóban sok kis pöccs feljön a GG-re, annak ellenére, hogy ott a figyelmeztető szövege a honlapnak, de innentől fogva mindenkinek a saját becsületességén múlik az oldal használata! (Ez egy válasz Lali üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)

úgy látom már nem szükséges az egymás utáni képeket egy hsz.-be tenni??? de a hsz.t az törlitek, főleg az enyémet! holott a képes topicokban, van egy pár kép nélküli szöveg, de csak a f@szkalap dakojét kell törölni!
nyugizzál cica
ha írsz a képes topicba, akkor törölni fogom ezentúl is...de ha nem haragszol nem dolgozunk vissza két évezredet
mióta az új fórum működik igyekszünk a képes kategóriás topicokat csak képessé tenni
és szükséges lenne a közvetlenül egymás utáni képeket egybe tenni...megyek megnézem ki volt az az elvetemült (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 12:56

ha írsz a képes topicba, akkor törölni fogom ezentúl is...de ha nem haragszol nem dolgozunk vissza két évezredet

és szükséges lenne a közvetlenül egymás utáni képeket egybe tenni...megyek megnézem ki volt az az elvetemült (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

úgy látom már nem szükséges az egymás utáni képeket egy hsz.-be tenni??? de a hsz.t az törlitek, főleg az enyémet! holott a képes topicokban, van egy pár kép nélküli szöveg, de csak a f@szkalap dakojét kell törölni!
kedves cica, nem két évezredról beszélek, hanem mai hsz-ről meg tegnapiról!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 02. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 13:03

nyugizzál cica
mióta az új fórum működik igyekszünk a képes kategóriás topicokat csak képessé tenni
és szükséges lenne a közvetlenül egymás utáni képeket egybe tenni...megyek megnézem ki volt az az elvetemült

és szükséges lenne a közvetlenül egymás utáni képeket egybe tenni...megyek megnézem ki volt az az elvetemült