Adminok:szerintem karácsonyra minden aktív tag kapjon 1hét VIP tagságot ajándékba.szerintem

Támogatom:))
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 11:16

Adminok:szerintem karácsonyra minden aktív tag kapjon 1hét VIP tagságot ajándékba.szerintem

És a VIP tagok????
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Azok video+ -t
minden megoldható Az ötletet én is támogatom...
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

nagyon jók a kép
írjatok még
komoly
láqdfinvblávilqsdnb
rijghrjghjújbj
nem semmi
dunám mint a lopott biciglit /szó szerint/
nem semmi
nagyon jó
ez az
csak keményen
írjatok még
komoly
láqdfinvblávilqsdnb
rijghrjghjújbj
nem semmi
dunám mint a lopott biciglit /szó szerint/
nem semmi
nagyon jó
ez az
csak keményen

a vip tagoktól egy hétre vonjuk meg a viptagsággal járó előnyöket
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

És a szerkesztők olvassák a fórumot?

a VIP tagoknak automatice meghosszabbodna 1héttel a tagság.Ja és javaslom továbbá, hogy szenteste ingyen lehessen nézni a GG TV-t.Aki olyankor ráér ilyenre az magányos, és hát miért ne dobnátokfel az ünnepét.

persze, aztán szétrombolja a gg a családokat...minden megszállott gg aktivista a gép előtt töltené a szentestét
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 15:07

a VIP tagoknak automatice meghosszabbodna 1héttel a tagság.Ja és javaslom továbbá, hogy szenteste ingyen lehessen nézni a GG TV-t.Aki olyankor ráér ilyenre az magányos, és hát miért ne dobnátokfel az ünnepét.

Biztos igy van.Ha TE mondod.
A rendes lanyok a MENNYORSZAGBA jutnak, a rosszak meg eljutnak MINDENHOVA !!!
Es aki mindezt elhiszi, abbol SZENT lesz.
A rendes lanyok a MENNYORSZAGBA jutnak, a rosszak meg eljutnak MINDENHOVA !!!
Es aki mindezt elhiszi, abbol SZENT lesz.
Tőlem akár...
Bár ha a boltba egy kenyeret kifizetek , megveszek, akkor azt nem szokták visszakérni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 14:47
Bár ha a boltba egy kenyeret kifizetek , megveszek, akkor azt nem szokták visszakérni...

a vip tagoktól egy hétre vonjuk meg a viptagsággal járó előnyöket

Öszinten: fele-fele.
Es nem csak az en kilengeseimre gondolok.
A nyugiert teszek valamit utanna.
Es nem csak az en kilengeseimre gondolok.
A nyugiert teszek valamit utanna.
aTOMot nekik...

Szerinted MELYIK topic-ban van NEKEM a helyem?
-ARRA "türelmet" irtal.
-Hol van a türelem hatara ebben a virtualis "sz-ben" ?
Sz= Szerelem
-ARRA "türelmet" irtal.
-Hol van a türelem hatara ebben a virtualis "sz-ben" ?
Sz= Szerelem

galloway - pontgyűjtő
Támogatom!!!! :) "Mert mi megérdemeljük!" :)))))

A "VIP"-ek meg kapják meg az "Érdemes VIP Térdenfelülmásfélarasszal-rend" Nagyfallosz/Tocsogónuni Háromcsillag fokozatát. :)))))
free időszakra a vissza számlálokat fagyasztani szokták... ennyire egyszerű
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 20:11
Törölt felhasználó (7767)

A "VIP"-ek meg kapják meg az "Érdemes VIP Térdenfelülmásfélarasszal-rend" Nagyfallosz/Tocsogónuni Háromcsillag fokozatát. :)))))
Mme Prune ötletét viábilisnak tartom: egy hétig fórumozzanak -persze UEFA-szabályok szerint(nyert meccs:3 pont, döntetlen: 1 pont!) -, a szerkesztők az adminokkal, persze, az övön aluli ütések kiemelt helyen megengedettek!!! Ezidő alatt minden Vip-tag kettőt tapsolhat, míg a közönséges fórumozók csak egyet pislanthatnak! Na, ez idáog összejött, szerkesszétek tovább! :))))

Szia, kedves Vazi! Nem tudom a számat összefogni az örömtől, hogy újra hallak-nemlátlak Téged! :) Mesélj a "Nyamalmiani......" topikban, merre jártál....Őszintén várom.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 20:18

free időszakra a vissza számlálokat fagyasztani szokták... ennyire egyszerű