Kiváncsiak vagyunk a képekre!! Jó ötlet volt, hogy van adott téma!! Szerintetek???

?????????????????????????????? ???????????????????
Te a névnapomon ne hepciáskodj, inkább arra gondolj, hogy a próbafülke tükörfoncsora mögül ki/mi les rád!!!!
OK....de a névnapot egy nappal korábban szokás... :))
azért tudom, mit érzel...

Én már jártam egy-két olyan fülkében ahol simán lehetne ilyen képeket csinálni,külünüsebb bonyodalmak nélkül.
Én már sexeltem próbafülkében de nem csináltuk végig.
Kint vótunk ósztriában és bementünk az akkori nőmmel egy próbafülkébe és amikor levetkőzött akkor félrehúztam a bugyiját és elkezdtem nyalni a punciját.
Utána egy másik boltban meg ő szopott engem.
Kicsit féltem nehogy legyen valahol biztonsági kamera vagy rejtett kamera a tükör mögött...
Kint vótunk ósztriában és bementünk az akkori nőmmel egy próbafülkébe és amikor levetkőzött akkor félrehúztam a bugyiját és elkezdtem nyalni a punciját.
Kicsit féltem nehogy legyen valahol biztonsági kamera vagy rejtett kamera a tükör mögött...

...Az elsőben volt! :))))) (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Én már sexeltem próbafülkében de nem csináltuk végig.

Na né!!! A másodikban is! :))))
A rohadt életbe...
Tényleg felkerültek a képek a netre....
De az első képen nem én vagyok.
Ilyen csúnya barátnőm még nem volt soha és remélem nem is lesz......
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 17:53

Tényleg felkerültek a képek a netre....
De az első képen nem én vagyok.
Ilyen csúnya barátnőm még nem volt soha és remélem nem is lesz......

Törölt felhasználó (7767)

Ilyen probafülke engem is érdekelne!!! :DDDD
Nekem nagyon tetszik ez a próbafülkés ötlet, remélem ezeket még követi jó pár téma..PL. Helység név tábla.(Budapet..Miskolc...Székesfehérvár..) buszmegálló..:-) ....
Egy híjján 20 hozzászólásnál ....
KATT!
Zárolva!
Tom adott nekem egy kulcsot és bezártam vele a topicot!
Aki itt volt bent az már örökre itt marad a zárt topic ajtaja mögött!
KATT!

Zárolva!

Zárt topic? nem inkább zárt próbafülke?? :)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 18:42

Egy híjján 20 hozzászólásnál ....
KATT!
Zárolva!
KATT!

Zárolva!

Hát igen én legalább elmeséltem egy igaz történetemet ami jó pár évvel ezelőtt történt velem, de elő a farbával a többikenek is!
Ha valakinek nem volt ilyen kézzel fogható élménye mint nekem, akkor legalább azt írja le ide amiről álmodozott vagy véletlenül /esetleg direkt
/
meglesett valakit egy próba fülkébe vagy próbált csak akit megakartlesni átszúrt egy tollal a kabinba lévő lyukon a leskelődő meg súlyos szemsérülést szenvedett...
Volt már ilyenre is példa....

Ha valakinek nem volt ilyen kézzel fogható élménye mint nekem, akkor legalább azt írja le ide amiről álmodozott vagy véletlenül /esetleg direkt

meglesett valakit egy próba fülkébe vagy próbált csak akit megakartlesni átszúrt egy tollal a kabinba lévő lyukon a leskelődő meg súlyos szemsérülést szenvedett...

Volt már ilyenre is példa....
Ez itt a rovatnyitó:
GRUPPÁR[VIP] #1 | 2006.11.24
Kiváncsiak vagyunk a képekre!! Jó ötlet volt, hogy van adott téma!! Szerintetek???

Ez meg itt a fülke képe... Benne esetleg ez is zajolhat:
GRUPPÁR[VIP] #1 | 2006.11.24

Ez meg itt a fülke képe... Benne esetleg ez is zajolhat:

Csak hajrá.
A próba fülkéről vannak szép emlékeim:D
A fórumon való pontharácsolásról nem lesznek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 14:20

Törölt felhasználó (67710)

A próba fülkéről vannak szép emlékeim:D
Az a tuti próbafülke amin alul nagy üres hely van, és az 1fiú 1 lány felállásból már lehet kombinálni