Látatlan nem teszek semmit sehova:D
Én be raknám de nem a képet:-))))))))))))
Bár az én mejjemről nincs képem, de a komáméról van:d Ne kérdezzétek...:D És nem vagyok hombár:D

vagyunk olyan viszonyban, hogy ez nem kérdés...marad szabadon két punci, négy száj, nyolc mellbimbó, valahogy csak megosztozunk/tok

no, itt van sonkás! hogy állsz a mellbimbófotókkal?

Na ilyenek a nők.. Jön egy új mellbimbó reménye , és máris dobnak....

ide is vissza-visszanézünk, te! cupp

Le is lohadtam....
Nem hiszek én már nőnek:)
Na de joccakát kívánok hölgyeim:) Elteszem magam, hogy üde és kívánatos legyek a számotokra:)
jó éjszakát neked! és húzom a füled! :)
Na, én még küldök neked néhány szülinapi lufit - így utólag:
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 22:44

Törölt felhasználó (38040)

Na de joccakát kívánok hölgyeim:) Elteszem magam, hogy üde és kívánatos legyek a számotokra:)
Mondd csak, Zombi, van valami vizuális fétised? Úgy értem, hogy milyen képeket szeretsz nézni csajszikról? Teljesen meztelen, v. valami ruha rajta?
És hogy kerültél a gg-re és a fórumra? És mikor?
És milyen más rovatokat nézel még meg a Kismalacon kívül?
Na, hirtelen ennyi kérdés. (de lesz még több - hátha jól beidegesedsz valamelyiken
)
Na, hirtelen ennyi kérdés. (de lesz még több - hátha jól beidegesedsz valamelyiken

Na lefürödtem, és mostmár télleg véglegesen menek:d De még válaszolok:) A képeket annyira nem is szeretem nézegetni, de ami élőben teccik, azt szeretem gondolom képen is...:) Imádom a térdzoknit:9 A coffot:) A kisiskoláslányosat:) Meg a szép tangákat, főleg a nagayon vákpony pántút, meg ami valahogy extra:)
Hogy ide mikor tekeredtem a ggre azt nemtom. Lassan másfél éve:) Ha jól emlékszem akkor csak úgy nézelődtem és úgy:) A fórumra tudom azért írtam mert a kismalacos vita ide is átkerült:) Aztán itt ragadtam mindannyiunk legnagyobb örömére:)
ÖÖÖ... A magyar amatőrökön belül az egyéb beküldött videók, mert azon vannak olyan betegs dolgok amik febasszák néha az agyam:) Meg a képek közt az akik csak egyet kettőt küldtek fajtát. Egyszer találtam egy ott ismimet:d Hátha találok még egyet...:) Ja , és egyetlen egyszer cseteltem is:D
Köszönöm az interjút Hölgyem:D Béke:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 23:15
Hogy ide mikor tekeredtem a ggre azt nemtom. Lassan másfél éve:) Ha jól emlékszem akkor csak úgy nézelődtem és úgy:) A fórumra tudom azért írtam mert a kismalacos vita ide is átkerült:) Aztán itt ragadtam mindannyiunk legnagyobb örömére:)
ÖÖÖ... A magyar amatőrökön belül az egyéb beküldött videók, mert azon vannak olyan betegs dolgok amik febasszák néha az agyam:) Meg a képek közt az akik csak egyet kettőt küldtek fajtát. Egyszer találtam egy ott ismimet:d Hátha találok még egyet...:) Ja , és egyetlen egyszer cseteltem is:D
Köszönöm az interjút Hölgyem:D Béke:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Mondd csak, Zombi, van valami vizuális fétised? Úgy értem, hogy milyen képeket szeretsz nézni csajszikról? Teljesen meztelen, v. valami ruha rajta?
)

A másik topicban lebasztak minket, hogy túl sok képet szúrunk be. Jogosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 23:32

Na lefürödtem, és mostmár télleg véglegesen menek:d De még válaszolok:) A képeket annyira nem is szeretem nézegetni, de ami élőben teccik, azt szeretem gondolom képen is...:) Imádom a térdzoknit:9 A coffot:) A kisiskoláslányosat:) Meg a szép tangákat, főleg a nagayon vákpony pántút, meg ami valahogy extra:)
Köszönöm az interjút Hölgyem:D Béke:)
Köszönöm az interjút Hölgyem:D Béke:)
Isten Éltessen Sokáig!!! (farkad érjen tokáig)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:27

Nem is mondtam...:) Ma lettem 23 éves :D Igazi érett férfi:D:D:D:D
BOLDOG SZÜLINAPOT Zombiee@

Ebben a sorrendben, mind a kettőn(knek)ek jó lesz...
Bár, ha a jobb oldali a melled a bal meg a feneked, akkor van egy kis gond...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:36

Bár, ha a jobb oldali a melled a bal meg a feneked, akkor van egy kis gond...

Törölt felhasználó (21812)

Oké, vállalom.
Ez annyira sejtelmes, hogy nem tudod eldönteni a mellem v. a fenekem van a képen. Nos, megér egy mellbimbót?
Ez annyira sejtelmes, hogy nem tudod eldönteni a mellem v. a fenekem van a képen. Nos, megér egy mellbimbót?

a volt az ma mán 230

Zombi, iwiw-en megírtam a SP-os képhekkelést részletesen.

Eltartott vagy egy percig, mire rájöttem, de akkor fetrengtem egy kört a röhögéstől.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)