nos...én megnéztem a honlapjukat, és ha nem haragszotok, akkor nekem ez nem túl "farsangichatbulisfeelinges"...szóval nagyon klassz a hely, ha oltári szexorgiát akarnék...de én úgy érzem most egy táncolós, beszélgetős buliról van szó, afféle szolid házibuli jelleggel
Igazad van, de ezért van a külön helység, ahol senki sem zavarna. A helység minősége magas, árai elfogadthatóak, ami ritka. A többi helységet, pedig nem kell látogatnunk és a többi vendég sem látogat minket, ha nem akarjuk.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 09:59
nos...én megnéztem a honlapjukat, és ha nem haragszotok, akkor nekem ez nem túl "farsangichatbulisfeelinges"...szóval nagyon klassz a hely, ha oltári szexorgiát akarnék...de én úgy érzem most egy táncolós, beszélgetős buliról van szó, afféle szolid házibuli jelleggel
ne méltatlankodj mán!
mi az oldal cime? én is megnézném szivesen.
mi az oldal cime? én is megnézném szivesen.
naon tetszik a "lyukas" szoba
hogy mik vannak!
hogy mik vannak!
http://newgloryhole.extra.hu/cms/index.php
sztem ez már majdnem swinger-club
Nono.. pszt... Majd még meginterjúvolom a Signor urat
De tleg mint a Kriszta írta...mentségem h. már pár bulin megjelentem, igaz az szűkkörű volt...
Ha úgy alakul megyek ha nem úgy akkor nem...
Addig még sok víz lefolyik a Donaun... Max. Én leszek a meglepi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 30. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 14:28
De tleg mint a Kriszta írta...mentségem h. már pár bulin megjelentem, igaz az szűkkörű volt...
Ha úgy alakul megyek ha nem úgy akkor nem...
Addig még sok víz lefolyik a Donaun... Max. Én leszek a meglepi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 30. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
a signora gianni moncy, csak én neveztem el így, mert mindenhova beszúrja gianni képeit
de hogy miért is, nos azt nem tudom
én csak kérdeztem, majd az érintettek válaszolnak:):):)
de hogy miért is, nos azt nem tudom
én csak kérdeztem, majd az érintettek válaszolnak:):):)
Te fogsz félmeztelenül kiugrami a tortából?
micsoda fordulat a 365-ös +jegyzésed után....
Te nem mész sehova... kirúgnak innen remélem minél előbb...Össze offoltál min. 98 topicot...
(a renitens fórumozó tiltva!: tom)
(a renitens fórumozó tiltva!: tom)
Sziasztok! Nagyon le vagyok maradva! Egy buli, Veletek, élő beszélgetésekkel? Oltári! Kinél lehet jelentkezni? Még megbeszélem a párommal, de ha egyikünk sem dolgozik akkor 98%-ra ottvagyunk. (Vagy csak régi ismerősöknek? Akkor bocs a tolakodásért!)
Szia Audrey!
Bocsi, de nem jártam erre, már egy jó ideje... Ha aktuális még, akkor egyeztessünk, hogy miben segítsek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 12:09
Bocsi, de nem jártam erre, már egy jó ideje... Ha aktuális még, akkor egyeztessünk, hogy miben segítsek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
Rose, van időd összedobni egy programtervet? Ha igen, akkor ha kész, akkor lehet jelentkezni a kivitelezésekre: tombola, díjak, sütés, szervezés...stb.
oké,rendben...elhiszem;de most már legalább tudod,h. mi az eredeti funkciója...pl. a "lukas-szobának".
Csak Mme Prune-vel értek 1et;igazi szexorgiának való helységek!
hmm....
izé....
Szóval én lemondom a jelentkezést, mivel kedves csapatom alapítványi bált szervez. Az időpont fix, nem lehet rajta változtatni.
Én konferálok :(
Sajnálom...
Pedig a tapasztalataim jók voltak :D:D
Főleg a citrom díj :p
Teve
izé....
Szóval én lemondom a jelentkezést, mivel kedves csapatom alapítványi bált szervez. Az időpont fix, nem lehet rajta változtatni.
Én konferálok :(
Sajnálom...
Pedig a tapasztalataim jók voltak :D:D
Főleg a citrom díj :p
Teve
Én viszont hozok ég egy személyt.
bocsánat,az "m" betű lemaradt..szóval: nem 1edül megyek.
valakinek át kéne irnia a listát. az utóbbi időben rengeteget változott.
akkor a helyszin? a lyukas szobás marad?
akkor a helyszin? a lyukas szobás marad?
1. Wchris
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
5. tom
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy (meglepiként)
9. gonoszKismalac - aki még szabad!!!
10. királylányos
11. mullerl - Kriszti
12. mullerl - Laci
13. Forma - várunk!!
14. BigJoe23
15. Nigger bácsi
16. Nigger bácsiné
17. Marikadr
18. toratoratora[VIP]
19. toratoratora + fője
20. on_lány
21. on_lány plusz 1 fője
22. menyusne_Virág
23. menyus 100
24. Sohard
25. adbaby
26. Kercsak
27. Delfinke23
28. szuer
29. szuer barátnője
30. qwertz0 (???)
31. dsasd3 + párja (???)
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
5. tom
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy (meglepiként)
9. gonoszKismalac - aki még szabad!!!
10. királylányos
11. mullerl - Kriszti
12. mullerl - Laci
13. Forma - várunk!!
14. BigJoe23
15. Nigger bácsi
16. Nigger bácsiné
17. Marikadr
18. toratoratora[VIP]
19. toratoratora + fője
20. on_lány
21. on_lány plusz 1 fője
22. menyusne_Virág
23. menyus 100
24. Sohard
25. adbaby
26. Kercsak
27. Delfinke23
28. szuer
29. szuer barátnője
30. qwertz0 (???)
31. dsasd3 + párja (???)
Kár, hogy neked csak a 14. helyezetted vok :-P
mert tizennegyediknek jelentkeztél
tedd szabaddá a napod, mostmár visszamondani lehetetlen! majd iszunk ott egy sörkorsós unicumot :)
tedd szabaddá a napod, mostmár visszamondani lehetetlen! majd iszunk ott egy sörkorsós unicumot :)

Jack09
Joyce Angel