senki többet? harmadszor.....köszönjük szépen mmeprune-nek, a jelöltet átveheti a 2 sz. házasságkötő teremnél:):):):):)
Ááá! Tom urunk és KIRÁLYUNK a
főnök te vagy.Az én méreteim (ha érdekel valakit ) 187cm köbö 100kiló (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 12:42
főnök te vagy.Az én méreteim (ha érdekel valakit ) 187cm köbö 100kiló (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)

fönök
tom a fönök...
én max a hü csatlosa vagy a biztonsági fönöke:
tom a fönök...
én max a hü csatlosa vagy a biztonsági fönöke:
Tévében a 120 centi fölötti képátmérőt favorizálom.

A méretről jutott eszembe: minden relatív. Pl. milyen nagy ez a gyufa!!!

minden csak nézőpont kérdése kinek mi a kicsi,mi a nagy és mi a megfelelő!
Szerintem ezt a témát szűkíteni kellene, mondjuk testméret, tévé, telefon vagy bármi másra!
Szerintem ezt a témát szűkíteni kellene, mondjuk testméret, tévé, telefon vagy bármi másra!
-----Vagy pedig-----őőő a hajszálaink vastagságára igen. ez jó lessz.
(Ez egy válasz aboka üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 14:12

minden csak nézőpont kérdése kinek mi a kicsi,mi a nagy és mi a megfelelő!
A faszom, az ideális...

Szeretnék 10-15 cm-vel magasabb lenni, a súlyom ok. max a fókás réteget a pocakomról valahogy le csiribizhetné egy varázsló...
Pasiban: az meg az Én magánügyem
Pasiban: az meg az Én magánügyem

Ja.. most 165 cm körül vagyok..
en 196 centi vagyok es 122 kilo, 205centi szeretnek lenni es 125kilo!
de ugysem leszek!
de ugysem leszek!
Igaz, egy pasinál csak Én lehetek fontosabb...

Jelenleg 169 cm és 95 kg vagyok...
szeretnék 195 cm lenni és 69 kg:-)))
szeretnék 195 cm lenni és 69 kg:-)))
A legjobb a 60 centi(s).
Sok sajttal és fekete olívával.
:)
Sok sajttal és fekete olívával.
:)
Kézen állva 2méter20 centi vagyok 90kg-val.Táblázat szerint,igy a magasságom ideális a súlyomhoz.Meg is vagyok magammal elégedve,csak nem tudok sokáig kézen állni.

Én sem vagyok kövér, csak sűrű.

Ja,- és vagy,lazán hordom az izmaimat.

Én 178 cm vagyok és 52-56kg között ingadozom folyamatosan.
Azt írta valamelyik netrs progi erre, hogy kórosan sovány

Azt írta valamelyik netrs progi erre, hogy kórosan sovány

181 cm és 65 kiló.Délután kettőkor eszem előszőr,és este tízkor szeretek nagyokat zabálni.Teli hassal nem tudok melózni,üres hassal nem tudok aludni.
a táblázat szar... akkor én is túlsúlyós vagyok ,nagyon alacsony testzsírszázalák mellett is....tiszta röhej

163cm...de a 170 jobb lenne..magasságban, de már sosem leszek annyi