Szex japán módra (japán lányok, hentai, sex game)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#201   2008. 04. 16. szerda 16:56
MrEnigma MrEnigma
Zene füleimnek. Vagyis szemeimnek. Mostmár tudom hol találom meg az igazit.
Domo arigato bigben san.
Húzok japánba.
Saionara
(Ez egy válasz bigben49 üzenetére (2008. 04. 16. szerda 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 12:58
Valamikor fiatal és külföldi koromban, volt egy japán kolléganőm aki később a barátnőm is lett, csak megtudta a feleségem. smile

Viszont egy japán lányról csak annyit tudok összefoglalólag mondani, hogy számomra ő volt a NŐ esszenciája. Nem prűdek, ugyanakkor szemérmesek. Hiányzik belőlük a nyugati társadalmak nőtársadalmára jellemző egyenjogúsági igény, ugyanakkor nem vetik alá magukat a férinak sem testi sem egyéb értelemben. Úgy tudnak támogatni egy férfit, hogy magukat nem adják fel. És hát a szex velük.... smile Kicsivel többet tudnak alapból, mint a misszionárius póz.
#202   2008. 04. 16. szerda 17:01
bigben49 bigben49
USA-ban történt, de attól még teljesen japán volt.
smile
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 16. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 16:56
Zene füleimnek. Vagyis szemeimnek. Mostmár tudom hol találom meg az igazit.
Domo arigato bigben san.
Húzok japánba.
Saionara
#203   2008. 04. 16. szerda 23:23
astronomo astronomo
Irigykedve olvasom, amit írtál. Eddig csak a könyvekből és filmekből tudtam, hogy a japán nők kicsivel többet tudnak a szexualításról, mint az európai társaik. Nekem igazából egy kérdésem lenne: a japán lányok/nők hogyan, miként, miből, stb. tanulják meg a szex-praktikákat?

Otthon (egy tradícionális családban, hm... ), iskolában, önképzőkörben, vagy hogy ???

(Ez egy válasz bigben49 üzenetére (2008. 04. 16. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 17:01
USA-ban történt, de attól még teljesen japán volt.
smile
#204   2008. 04. 17. csütörtök 16:38
bigben49 bigben49
Kérdeztem én is ezt, de csak annyi volt a válasz, hogy minket így neveltek. Az ő szülei japán emiránsok voltak, alig beszéltek angolul, ő maga ún., másodgenerációs japán volt, de amerikai iskolákba járt, és mégis....
Fene se érti ezt.
Talán úgy tudnám ezt jobban megfogalmazni, hogy a szexuális élet nem válik el a mindennapoktól, hanem annak szerves része.
(Ez egy válasz astronomo üzenetére (2008. 04. 16. szerda 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 23:23
Irigykedve olvasom, amit írtál. Eddig csak a könyvekből és filmekből tudtam, hogy a japán nők kicsivel többet tudnak a szexualításról, mint az európai társaik. Nekem igazából egy kérdésem lenne: a japán lányok/nők hogyan, miként, miből, stb. tanulják meg a szex-praktikákat?

Otthon (egy tradícionális családban, hm... ), iskolában, önképzőkörben, vagy hogy ???

#205   2008. 04. 18. péntek 15:06
RamirezSan RamirezSan
Well, akkor jól sikerült választanod. smile Én speciel nő esszenciájának nem mondanám a japán csajokat, de a jelenlegi barátnőm benne van a személyes top3-ban.

Én igazából csak pár zavaró dologot tudok említeni róluk általánosságban:
i) az átlag mellméret sajnos elég aprócska (A kosár ill. az alatt), Japán a push-up melltartók hazája.
ii) nagyon-nagyon lassan nőnek fel (még a harminc-x éves csajok is hihetetlenül
gy
alf
er
alf
ek
alf
esek
, éretlenek tudnak lenni) - ez főleg csak azokra igaz, akik nem éltek még külföldön

A többivel viszont egyetértek. Annyival még kiegészíteném, hogy az elképesztő, hogy milyen jól tartják magukat! Egyesek akár 20 évet is letagadhatnak lazán (ha csak a testüket nézzük).
(Ez egy válasz bigben49 üzenetére (2008. 04. 16. szerda 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 12:58
Valamikor fiatal és külföldi koromban, volt egy japán kolléganőm aki később a barátnőm is lett, csak megtudta a feleségem. smile

Viszont egy japán lányról csak annyit tudok összefoglalólag mondani, hogy számomra ő volt a NŐ esszenciája. Nem prűdek, ugyanakkor szemérmesek. Hiányzik belőlük a nyugati társadalmak nőtársadalmára jellemző egyenjogúsági igény, ugyanakkor nem vetik alá magukat a férinak sem testi sem egyéb értelemben. Úgy tudnak támogatni egy férfit, hogy magukat nem adják fel. És hát a szex velük.... smile Kicsivel többet tudnak alapból, mint a misszionárius póz.
#206   2008. 04. 19. szombat 11:25
MrEnigma MrEnigma
Na nálam pont ez a két "zavaró" ok ami hatalmas agy előny. nyes Gusztus dóga! nyes
(Ez egy válasz RamirezSan üzenetére (2008. 04. 18. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 18. péntek 15:06
Well, akkor jól sikerült választanod. smile Én speciel nő esszenciájának nem mondanám a japán csajokat, de a jelenlegi barátnőm benne van a személyes top3-ban.

Én igazából csak pár zavaró dologot tudok említeni róluk általánosságban:
i) az átlag mellméret sajnos elég aprócska (A kosár ill. az alatt), Japán a push-up melltartók hazája.
ii) nagyon-nagyon lassan nőnek fel (még a harminc-x éves csajok is hihetetlenül
gy
alf
er
alf
ek
alf
esek
, éretlenek tudnak lenni) - ez főleg csak azokra igaz, akik nem éltek még külföldön

A többivel viszont egyetértek. Annyival még kiegészíteném, hogy az elképesztő, hogy milyen jól tartják magukat! Egyesek akár 20 évet is letagadhatnak lazán (ha csak a testüket nézzük).
#207   2008. 04. 20. vasárnap 12:59
X Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#208   2008. 11. 05. szerda 15:32
Miq Miq
Nekem is volt élményem japán lánnyal: akit én ismertem az nem nevezhető virtuóznak (de odaadó), ha felizgul akkor igen nedves tud lenni, valamit teljesen kikapcsol.Egy kicsit szégyenlős, fejét oldalra hajtja mint a filmeken de élvezi az együttlétet. Alul hagyományos style, de engem nem zavar.
#209   2008. 11. 09. vasárnap 17:14
X Törölt felhasználó (43750)
Sziasztok, hát biztosan érdekes lehet a japán csajjal lenni, szívesen kiprooobálnám smile
#210   2008. 11. 20. csütörtök 18:27
MrEnigma MrEnigma
OMuS
OhMyunholyStan te szerencsés disznó!!!
Páran azt hiszem kellően irigyek lehetünk. nyes
(Ez egy válasz Miq üzenetére (2008. 11. 05. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 05. szerda 15:32
Nekem is volt élményem japán lánnyal: akit én ismertem az nem nevezhető virtuóznak (de odaadó), ha felizgul akkor igen nedves tud lenni, valamit teljesen kikapcsol.Egy kicsit szégyenlős, fejét oldalra hajtja mint a filmeken de élvezi az együttlétet. Alul hagyományos style, de engem nem zavar.
#211   2008. 12. 10. szerda 14:12
Miq Miq
Nem a témához kapcsolódik szorosan, de mivel főzni is tudott, a japán kulináris élvezetekben is részem volt.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 18:27
OMuS
OhMyunholyStan te szerencsés disznó!!!
Páran azt hiszem kellően irigyek lehetünk. nyes
#212   2008. 12. 10. szerda 14:51
T-A-M T-A-M VIP
Asszem ez a mondás ide vág:

"A távolkeleti puncik olyan szűkek, hogy úgy kell rápattintani makkra, mint a befőttes gumit!"
#213   2008. 12. 13. szombat 18:56
MrEnigma MrEnigma
Hát ha nem is szex, de én agyon szívesen látok akár még echte original japán étel receptjét. smile
Szóval csak bátran OFFolj! Én nyitottam a topicot, asszem ha nekem belefér másnak is bele fog. nyes
(Ez egy válasz Miq üzenetére (2008. 12. 10. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 14:12
Nem a témához kapcsolódik szorosan, de mivel főzni is tudott, a japán kulináris élvezetekben is részem volt.
#214   2009. 01. 13. kedd 11:02
Miq Miq
Az Utolsó szamurájban amikor Taka öltözteteti Algren kapitányt az nekem nagyon életszerű volt.
Aki látta, az tudja mit értek finom erotika alatt...........
#215   2009. 01. 19. hétfő 12:53
Miq Miq
Én 4x voltam Japánba és van olyan lány, -most már nő- ismerősöm akivel 8 éve tartom a kapcsolatot (most e-mail), valamint még 2 tényleg lány akiket jól ismerek. Én azért azt mondanám, hogy ott is magvannak a plázacicák és a "hagyományos értékrendet" jobban bíró csajok. avalamint aki világot látott és külföldön tanult az már másképp gondolkodik a nagy átlagtól eltérően. A szexről nem fogsz velük beszélgetni, a gyakorlatban vagy összejön vagy nem de ha már a pusziig eljutottál akkor sínen vagy.
#216   2009. 01. 19. hétfő 18:34
RamirezSan RamirezSan
Eh, a gésáknak semmi közül a prostikhoz, ez csak a nyugati kultúrában terjedt el. ejnye1 Ők szórakoztatónők, akik tánccolnak, énekkelnek, zenélnek, teaszertartást vezetnek le, stb. Még régen az Edo korszakban voltak olyan kurtizánok, akik hasonlóan sminkelték magukat, öltözködtek, mint a gésák, ők voltak az oiran-ok, de az teljesen más kategória volt.
#217   2009. 03. 02. hétfő 12:09
Miq Miq
Egy kicsit eltérve a földrajzilag, egy thaiföldi munka után azt kell, hogy mondjam: jók a japán lányok, de ha közvetlen és gyönyörű nőt akartok látni, az a földi paradicsom. Fehér bőrrel és kis kedvességgel nagyon odaadó barátnőre lehet szert tenni. "Alul" közelebb állnak az európai trendhez és nagyon szép bőrök van.
Feleségnek ázsiai nőt kellene választani, bármennyire is lokálpatrióták vagyunk.
#218   2009. 03. 14. szombat 23:00
Miq Miq
A következő utam Kínába lesz a jövő héten, kíváncsi leszek a Japán, Thai tapasztalatok után az ottani lányokra. smile
#219   2009. 03. 25. szerda 16:03
Miq Miq
Nem kiröhögni smile
Itt nem olyan szépek és kedvesek a nők (Kína), de azért lehet egy-két jobbat is látni. Sajnos akivel majdnem összhozott a sors nem volt bombázó és nagyon szőrős volt a hónalja és komolyan elment a kedvem az egésztől... Ha nem lesz jobb akkor maradok a Thai vagy a Japán csajoknál..
#220   2009. 03. 25. szerda 16:41
Kalandozo Kalandozo
Azért a Thai csajokkal vigyázznék a helyedben, mert könnyen kiderülhet, hogy pasi smile )

... 9 10 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Mr.Enigma Mr.Enigma
Nyitás ideje: 2006. 12. 19. kedd
Üzenetek: 260db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 07. péntek

Hírek

tegnap 15:30
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Felhasználóink! Bizonyára sokan tapasztaltátok az elmúlt időszakban a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos nehézségeket. Szeretnénk biztosítani Benneteket arról, hogy a probléma mielőbbi megoldása érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
Kezdő
30 nap
3 799 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
Haladó
120 nap
9 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
1+ hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
22 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
6+ hónap
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!