Iszol velem egyet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 21:44
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
Na mi van má, hát senki nincs akivel betolatnánk néhány felest az arcunkba??!!
Na mi van má, hát senki nincs akivel betolatnánk néhány felest az arcunkba??!!
Én meg remélem,nem üvegböl ittad meg...
maradjunk a hazaiboroknál és az asszuboroknál
ezzel is eléggé ellehet bódulni
ezzel is eléggé ellehet bódulni
jéger...
pe
...Asti persze... no meg az ooooolasz borocskák alf
zs alf
gő
Falusi diszkóban:
-Iszóó valami édest?
-Köszi kérek!
-Kijössz dugni?
-Ne haraguggyá de nem!
-akkó
/Saját gyüjtésem anno.../
-Iszóó valami édest?
-Köszi kérek!
-Kijössz dugni?
-Ne haraguggyá de nem!
-akkó
ni
se! alf
nc alf
s alf
pia/Saját gyüjtésem anno.../
örülök, hogy egy nap alatt ekkora forgalom volt a "nappali bárjában" :)
most értem haza a karácsonyi bevásárlásról. vettem magamnak egy üvek KOZEL sert :) (remélem, surdi is olvasni fogja)
most értem haza a karácsonyi bevásárlásról. vettem magamnak egy üvek KOZEL sert :) (remélem, surdi is olvasni fogja)
Ez meg egy poén. Üvegnyitó, ami az üvegnyitás közben orgazmust átélő nő hangját játssza. (van olyan marhaság, amit még nem talált ki az ember??)
A Rituálé
Az
A ma elterjedt ivószertetartás a cseh módszer: Egy kanálra teszünk egy vagy kettő darab kockacukrot, a pohár fölé tartjuk, és leöntjük
Nagyon kevesen tudják, hogy az eredeti, francia rituálé nem tartalmazott semmiféle "piroeffekteket", sőt szerintem a cseh szertartás nagy csodálkozást vagy neheztelést váltott volna ki egy 19. századi
Az
ab
valószínűleg a vele járó ivórituálé tette oly vonzóvá az absintheur-ök körében, s manapság is különlegességnek számit. De hogyan is kell kulturáltan alf
sz alf
in alf
tfogyasztástab
fogyasztani? Lássuk a RITUÁLÉT: alf
sz alf
in alf
totA ma elterjedt ivószertetartás a cseh módszer: Egy kanálra teszünk egy vagy kettő darab kockacukrot, a pohár fölé tartjuk, és leöntjük
ab
. Miután a cukor felszívta a folyadékot, meggyújtjuk, és várunk, amíg egy picit karamellizálódik. Tipp: magas százalékú (70%+) alf
sz alf
in alf
ttalab
, ne várd meg amíg teljesen leég a cukor, mert hajlamos ráégni a kanálra. Ezután leöntik a cukrot vízzel, és elkeverik. alf
sz alf
in alf
toknálNagyon kevesen tudják, hogy az eredeti, francia rituálé nem tartalmazott semmiféle "piroeffekteket", sőt szerintem a cseh szertartás nagy csodálkozást vagy neheztelést váltott volna ki egy 19. századi
ab
. Az eredeti rituálé keretében egy pohár alf
sz alf
in alf
tházbanab
tettek egy lyukacsos, úgynevezett alf
sz alf
in alf
traab
, majd arra egy vagy két darab kockacukrot. Erre engedtek nagyon lassan jeges vizet. A legtöbb alf
sz alf
in alf
tkanalatab
volt egy nagy, gazdagon diszített központi tartály sok kis csappal. Általában 1 : 5-höz higítottak.
alf
sz alf
in alf
tházban
A fehér ürmöt, mint a világ állítólag legkeserűbb növényét már az egyiptomiak és a görögök ismerték és gyógyításra használták. Nálunk és csaknem egész Közép- és Dél-Európában, Kelet-Ázsiában, Észak-Afrikában helyenként tömegesen előforduló, bokros, száraz helyeken termő évelő növény. Termesztése általánosan elterjedt. Hazánkban a középkori kolostorkertekben megtalálható volt, a szerzetesek különböző elixírek készítésére használták.
Étvágygerjesztő hatásánál fogva gyógyteák alkotója. A belőle nyert illóolaj görcsoldó, bélféregűző gyógyszerek egyik alapanyaga. Külsőleg reuma elleni beöntőkészítésére használják.
Görög nevében az első szó Artemis istennő neve, merthogy az ő adományának tartották, a második ízére utal: absinthosz = keserű, és hozzátették: apinthosz = ihatatlan, mivel
Az
Étvágygerjesztő hatásánál fogva gyógyteák alkotója. A belőle nyert illóolaj görcsoldó, bélféregűző gyógyszerek egyik alapanyaga. Külsőleg reuma elleni beöntőkészítésére használják.
Görög nevében az első szó Artemis istennő neve, merthogy az ő adományának tartották, a második ízére utal: absinthosz = keserű, és hozzátették: apinthosz = ihatatlan, mivel
tö
kiáztatott leve ihatatlan. alf
mé alf
ny alf
ebbAz
ab
szempontjából fontos hatóanyagai az alf
sz alf
in alf
tab
és az ürömolaj. Az alf
sz alf
in alf
tinab
felelős az ital keserű izéért, állítólag 1 gramm már érezhetően keserűvé tesz 100 liter vizet. Az ürömolajban található tujon és fellandrén idegméreg, mérsékelt mennyiségben izomrángásokat, nagyobb mennyiségben heves görcsöket okoz. Fokozott fogyasztása a központi idegrendszer leépüléséhez vezethet. Sokan ezeknek az anyagoknak tudják be az alf
sz alf
in alf
tinab
hallucinogén hatását is, bár ennek tudományos alapja nincs.
alf
sz alf
in alf
t
sajnos ezt így nem tudjuk megállapítani
ahhoz, hogy kijelenthessük, hogy tom egy igazi pasi, minimum az öt érzékszervünket kell használnunk...látnunk kell szexis testedet, éreznünk kell férfias illatodat, hallanunk kell gyönyörű basszusodat, ízlelnünk kell forró csókodat és tapintanunk kell ööö...izzzzé férfiasságodat...bizottságot hívok össze szakértő női személyekből, akik majd próbák elé állítanak...utána nyilatkozhatunk teljes biztonsággal
ahhoz, hogy kijelenthessük, hogy tom egy igazi pasi, minimum az öt érzékszervünket kell használnunk...látnunk kell szexis testedet, éreznünk kell férfias illatodat, hallanunk kell gyönyörű basszusodat, ízlelnünk kell forró csókodat és tapintanunk kell ööö...izzzzé férfiasságodat...bizottságot hívok össze szakértő női személyekből, akik majd próbák elé állítanak...utána nyilatkozhatunk teljes biztonsággal
Üdv Fennség!
A
Nyalhatok neked a nappaliban, válaszra sem méltatsz...
A
vo
-narancs a lányok itala volt felénk, én általában az unicum vagy vilmoskörte + alf
dk alf
a s
kombinációt kedveltem. Most szilveszterenként egy pohár Törley muskotály... alf
örNyalhatok neked a nappaliban, válaszra sem méltatsz...
Sajnálom...
Nálunk ez úgy történt, a kezdetekben még voltak haverok,
Aztán megszületett a lányunk, ez megáltoztatta életünket, elkoptak a haverok dolgoztunk mind a ketten keményen, hogy viszonylag jól éljünk, meglegyen mindene. Én még egy darabig meló után iszogattam,/nert
aztán családi házba költöztünk, otthon is volt mit tenni, így elmaradt ez is.
Voltak korszakok, mindegyik klassz volt, de most
így érzem jól magam. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 22. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 13:05
Nálunk ez úgy történt, a kezdetekben még voltak haverok,
pi
, ökörködés. A nejem is nagyon csípte ezt az életet, neki ez addig ismeretlen volt. alf
ál alf
ásAztán megszületett a lányunk, ez megáltoztatta életünket, elkoptak a haverok dolgoztunk mind a ketten keményen, hogy viszonylag jól éljünk, meglegyen mindene. Én még egy darabig meló után iszogattam,/nert
ko
után első a család/ alf
cs alf
maaztán családi házba költöztünk, otthon is volt mit tenni, így elmaradt ez is.
Voltak korszakok, mindegyik klassz volt, de most
így érzem jól magam. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 22. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívből kívánom h. a házasságkötéssel együtt járó megkomolyodás tartson örökké...
Nálunk is a kezdetek kezdetén megkomolyodás volt... Aztán jöttek a haverok: naaa gyere már, betoji vagy? félsz az asszonytól??? dumák...
Na.. most meg elváltunk.. Most mit mondanak a haverok? Teeee hülye.. nem találsz még egy ilyet aki ennyi mindent elnéz
Az ital uolyan mint a cigi... Vagyis.. igazából csak a cigi oldalát ismerem.
Ha Én inni akarok egy jágert iszom, ha inni akarok egy
Aki viszont nincs meg egy nap h. ne igyon valamit, legyen az
Nálunk is a kezdetek kezdetén megkomolyodás volt... Aztán jöttek a haverok: naaa gyere már, betoji vagy? félsz az asszonytól??? dumák...
Na.. most meg elváltunk.. Most mit mondanak a haverok? Teeee hülye.. nem találsz még egy ilyet aki ennyi mindent elnéz
pe
akkor iszom. Max. meg vadmacskázódom...Még zsenge lyánykoromban alf
zs alf
gő alf
tvo
, de akkor arról szólt az élet h. discó, alf
lt alf
am alf
ittasvo
-narancs, pasik... Érdekes.. akkor nem voltam még vadmacska alf
dk alf
a
ak
, az már segítségre szorul. Ezt nem ismerte be a volt férjem. Az ital egyféle menekvés: aztán jön a depresszió, a stresszelés, a különböző fóbiák, a pánikbetegség... alf
ár alf
s alf
ör
Szívből kívánom h. a házasságkötéssel együtt járó megkomolyodás tartson örökké...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 12:26
pe
akkor iszom. Max. meg vadmacskázódom...Még zsenge lyánykoromban alf
zs alf
gő alf
tvo
, de akkor arról szólt az élet h. discó, alf
lt alf
am alf
ittasvo
-narancs, pasik... Érdekes.. akkor nem voltam még vadmacska alf
dk alf
a
ak
, az már segítségre szorul. Ezt nem ismerte be a volt férjem. Az ital egyféle menekvés: aztán jön a depresszió, a stresszelés, a különböző fóbiák, a pánikbetegség... alf
ár alf
s alf
ör(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
Háát, régebben jópár évig erről a kettőről szólt az életem! Ha volt
be
/márpedig szinte mindig volt/ könnyebben ismerkedtem, gyorsabban tettem ajánlatot, általában sikerrel. A szex is oltári jó szokott lenni. Persze nem a alf
nn alf
em alf
piatö
állapotában. Voltak olyan esetek is amit józanul biztosan nem tettem volna, és most piszkosul sajnálnám! Aztán megnősültem, kicsit megkomolyodtam, ami nejem szerint azt jelenti, hogy józanul is tudok ugyanolyan lökött lenni mint régen alf
kr alf
és alf
zegségpi
! A szex meg talán még élvezetesebb lett, nincs ami zsibbasszon,tompítson, minden idegszálammal át tudom adni magam az élvezetnek.
alf
ás alf
an
Háát, régebben jópár évig erről a kettőről szólt az életem! Ha volt
be
/márpedig szinte mindig volt/ könnyebben ismerkedtem, gyorsabban tettem ajánlatot, általában sikerrel. A szex is oltári jó szokott lenni. Persze nem a alf
nn alf
em alf
piatö
állapotában. Voltak olyan esetek is amit józanul biztosan nem tettem volna, és most piszkosul sajnálnám! Aztán megnősültem, kicsit megkomolyodtam, ami nejem szerint azt jelenti, hogy józanul is tudok ugyanolyan lökött lenni mint régen alf
kr alf
és alf
zegségpi
! A szex meg talán még élvezetesebb lett, nincs ami zsibbasszon,tompítson, minden idegszálammal át tudom adni magam az élvezetnek.
alf
ás alf
an
Nincs ronda nő, csak
ke
alf
vé alf
s alf
pia

ez charlotte albumából való:):):):)

MmePrune

Caprice