Úgy látom, jelenleg foglalt...
(Ez egy válasz macsesz üzenetére (2007. 01. 02. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz macsesz üzenetére (2007. 01. 02. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol található ilyen kocsmárosné? Én is szívesen rendelnék töle...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 15:18
Törölt felhasználó (60564)
Kedvenc kocsmárosném...
Hoztam valami finomat mire jössz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 02. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 15:25
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 02. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Krapuci! Este várlak egy italra. Elmesélhetnéd közben, milyen volt az első napod!
még soha nem dugtam részegen,de mi értelme,ha ugyse emléxik rá az ember???:)
tom le fog tiltani, ha harácsolsz. szólj a témához "érdemben", akkor pontgyűjtésed álcázhatod :)
Krapuci! Este várlak egy italra. Elmesélhetnéd közben, milyen volt az első napod!
Kocsmai alapigazságok:
-Félig berúgni kidobott pénz!
-Ne este rúgj be, mert úgyis csak kialszod!
-Másnaposság ellen,maradj részeg!
-Félig berúgni kidobott pénz!
-Ne este rúgj be, mert úgyis csak kialszod!
-Másnaposság ellen,maradj részeg!
Boldog újévet mmindenkinek!!!!
Hála a génmanipulációs kísérleteknek, sikerült végre kifejleszteni a tökéletes tehenet! /napi 30 litert simán ad!!/
most kezdődik az igazi ünnepi hangulat, az avas bejglikkel meg a talpba álló fenyőtüskékkel
küldök egy-két pólót is fergeteges pókerpartink résztvevőinek, a folyton vesztőknek már úgyis elkell valami ruhadarab
tüneményesek :)
hullik a fenyőm! az előbb ültem vissza a fotelbe, s megszúrta a sejhajom egy fenyőtű! vége lassan az ünnepi hangulatnak.
hullik a fenyőm! az előbb ültem vissza a fotelbe, s megszúrta a sejhajom egy fenyőtű! vége lassan az ünnepi hangulatnak.
csak a szépre!!!!
köcce az italt, mia :) erre téjjeg inni kell :) ne emlékezzünk mindenre
óóó mme prune,, ez nagyon helyes volt!!!!
olyan mókás ez a pasas!!!!!!
erre inni kell
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
olyan mókás ez a pasas!!!!!!erre inni kell
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
hát majd ő énekel, teeeeee
minek, te? igy hogy fogunk a pókerasztalon táncolni?

MmePrune

Laetitia