Jó kis "intézmény" lehet...
lehet ez new1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 20:13
ko
? alf
cs alf
má alf
ja
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
Jó kis "intézmény" lehet...
Újra be tudtam jelentkezni!
Erre iszunk!
Erre iszunk!
Ebből én is kérek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 15:56
Törölt felhasználó (60564)
VIP
Újra be tudtam jelentkezni!
Erre iszunk!
Erre iszunk!
Egészségedre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 16:23
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ebből én is kérek!
Hiányzik már egy önfeledt bulizás!!!
Dita von Teese! Igen!:) köszönöm hogy breaktad! A legszebb burlesque előadóművész szvsz.
öntsd csak a puncidba azt a
majd én kilefetyelem!
pe
! alf
zs alf
gő alf
tmajd én kilefetyelem!
Mindenkire máshogy hat az
al
, van aki letargikus lesz tőle, van akit túlzottan is feldob, ez a nőkre hatványozottan vonatkozik! Nemrég voltam egy buliban, az egyik lány összeveszett a barátjával, a srác otthagyta, hazament. A csaj bevágott vagy fél liter alf
ko alf
ho alf
lko
, kiült a WC-be és minden srácot lecumizott akinek arra volt dolga. Hát persze mindenkinek arra akadt, szinte futószalagszerűen ment a dolog. Valószinűnek tartom, józanon máshogy állt volna bosszút! /De nekünk tetszett!/
alf
ny alf
ak alf
ot
A fárasztó konyhai robot közben jólesik néha egy kicsit megpihenni...
Köszi Tom!
Megkinálhatlak valamivel?
Megkinálhatlak valamivel?
Velem az a baj, hogy az
al
ugyan tök gátlástalanná tesz, és alf
ko alf
ho alf
les
kívánom is a szexet, de a becsiccsentésen túl már képtelen vagyok elélvezni. No erre mi a megoldás?
alf
zm alf
él alf
etlenül
Addig csináld, míg kijózanodsz
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 28. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 21:56
Velem az a baj, hogy az
al
ugyan tök gátlástalanná tesz, és alf
ko alf
ho alf
les
kívánom is a szexet, de a becsiccsentésen túl már képtelen vagyok elélvezni. No erre mi a megoldás?
alf
zm alf
él alf
etlenül
kis mértékben felpörget, de
ré
már nem nagyon élvezi az ember
alf
sz alf
eg alf
en
a legjobb
Többször is emlegették a topicban a
al
ital a 95%-os Spiritus néven Lengyelországban alf
ko alf
ho alf
losfo
. Nem rossz még a 80%-os észt alf
rg alf
al alf
ombalevő piavo
vagy a 80%-os osztrák alf
dk alf
aSt
sem. alf
ro alf
h alf
rum
Többször is emlegették a topicban a vo
narancsot, ez érdekes, én úgy vettem észre tipikusan női ital a férfiak nem szeretik keverni. Na jó, ismerek kivételeket akiknek a kedvence a Tabasco alf
dk alf
aTe
vagy a Chilli alf
qu alf
il alf
aVo
esetleg a alf
dk alf
agr
(törköly) erőspistával, azaz a bikafingató.
alf
ap alf
pa
egyébként van egy olasz mondás, ami lefordítva kb. ennyit: életed legszebb évi, ha rendszeresen van szex, ha nincs rendszeresen szex, de van
al
, akkor még elmegy, ha egyik sincs...
alf
ko alf
ho alf
l
Hát ez szép felsorolás volt, viking, de a szexet nem is említetted... amúgy a Stroht én is szeretem...meg a
2007. 04. 08. vasárnap 12:48
vo
(bármilyet, de a Finlandia a favorit)... De ha a pasi sokat ivott, akkor ott szex már nem lesz, az biztos...
(Ez egy válasz viking5642 üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
dk alf
át
a legjobb
Többször is emlegették a topicban a
al
ital a 95%-os Spiritus néven Lengyelországban alf
ko alf
ho alf
losfo
. Nem rossz még a 80%-os észt alf
rg alf
al alf
ombalevő piavo
vagy a 80%-os osztrák alf
dk alf
aSt
sem. alf
ro alf
h alf
rum
Többször is emlegették a topicban a vo
narancsot, ez érdekes, én úgy vettem észre tipikusan női ital a férfiak nem szeretik keverni. Na jó, ismerek kivételeket akiknek a kedvence a Tabasco alf
dk alf
aTe
vagy a Chilli alf
qu alf
il alf
aVo
esetleg a alf
dk alf
agr
(törköly) erőspistával, azaz a bikafingató.
alf
ap alf
pa
ja, Strohról annyit, hogy egyszer összefutottam egy osztrák sráccal és ő csodálkozott, hogy megitam a 80%-os Strohot, ők azzal csak főznek azt mondta
, pedig ég és föld a Stroh és a magyar Vitorlás
. Különösen a 2 dl-s műanyag lapos flaskás kiszerelést szeretem, nagyon praktikus, országtól függően 4 és 10 euro között van az ára, de vannak olyan országok és szórakozóhelyek, hogy 100 euro kell a
Bár most nézem a zsebemből előkapott 60-as Stroh hátulján a szöveg:
"Austria's classical fine taste. The Original Stroh 60 adds the final touch to your pastries, desserts, hot drinks and cocktails. Take the best. The original.
Sebastian Stroh GmbH. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 01:55
, pedig ég és föld a Stroh és a magyar Vitorlás fő
. Nem baj, én szeretem a 40%-osat, az 54%-osat, a 60%-osat és a 80%-os Stroh-t is alf
ző alf
r alf
um
. Különösen a 2 dl-s műanyag lapos flaskás kiszerelést szeretem, nagyon praktikus, országtól függően 4 és 10 euro között van az ára, de vannak olyan országok és szórakozóhelyek, hogy 100 euro kell a sz
, na ilyenkor 80-as Strohból 2 dl be a farszebbe, figyelni security mikor nem néz oda és sutyiba megiszogatni és 100 euro megspórolva, jó hangulat garantálva alf
al alf
on alf
spicchez
Bár most nézem a zsebemből előkapott 60-as Stroh hátulján a szöveg:
"Austria's classical fine taste. The Original Stroh 60 adds the final touch to your pastries, desserts, hot drinks and cocktails. Take the best. The original.
Sebastian Stroh GmbH. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
Hát ez szép felsorolás volt, viking, de a szexet nem is említetted... amúgy a Stroht én is szeretem...meg a
vo
(bármilyet, de a Finlandia a favorit)... De ha a pasi sokat ivott, akkor ott szex már nem lesz, az biztos...
alf
dk alf
át

MmePrune

slr2