Egy bizonyos határig serkenti mindkét nemet
A nők pedig hisztisek, sírósak, kötözködőek lesznek...ezek a saját tapasztalataim.
a
...azon túl a férfiaknál merevedési gondok lesznek, megnehezíti az elévezést, vagy nem is képes rá, ill. nem olyan intenzív a kéjérzés... alf
pi alf
aA nők pedig hisztisek, sírósak, kötözködőek lesznek...ezek a saját tapasztalataim.

Pedig szerintem ha valaki huncut lesz a
sz
, akkor nem elhanyagolható élményt nyújthat... alf
al alf
on alf
spicctől
A
2007. 10. 15. hétfő 23:09
ré
nőket anyyira nem szeretem hogy még csak meg sem dugnám őket,sőt még a alf
sz alf
egsz
állapot is taszit,és persze forditva is igaz ha sok bennem alf
al alf
on alf
spiccesa
hiába vagyok kanos nem dugok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
sz alf
es alf
z
Törölt felhasználó (21812)
Ez mind a férfiakra vonatkozik. És így igaz. Írjál, légyszi, legközelebb a nőkről is. Milyen hatással van rájuk?
Egy
ke
még belefér. A taj alf
vé alf
s alf
piaré
pasi meg bealszik.
alf
sz alf
eg
Na! mire elküldtem tiltották kispárnát
Igen a vége az tuti alvás
De én itt konkrétan arra értettem a "bénázást",hogy mondjuk nem jó ütemben "dugványozom",stb...ebbe inkább nem mennék bele
De én itt konkrétan arra értettem a "bénázást",hogy mondjuk nem jó ütemben "dugványozom",stb...ebbe inkább nem mennék bele
"házibuli magyar módra, igyál kedvesem....a szerelem gyönyörűűűűűű
ré
"
alf
sz alf
eg alf
en
Na igen...
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 15. péntek 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 23:28
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 15. péntek 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem.
Én mondjuk
Én mondjuk
ré
kevesebbet bénázok(már ha bénázok.nem kérdezem),mert akkor merészebb,magabisztosabb vagyok.Na meg ha alf
sz alf
eg alf
enré
bénázok lehet arra fogni később alf
sz alf
eg alf
en
Értem.
Én mondjuk
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 15. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 13:45
Én mondjuk
ré
kevesebbet bénázok(már ha bénázok.nem kérdezem),mert akkor merészebb,magabisztosabb vagyok.Na meg ha alf
sz alf
eg alf
enré
bénázok lehet arra fogni később alf
sz alf
eg alf
en
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 15. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mondjuk megtudom érteni a pasit, ha
ré
és rosszul teljesit, ez az én szememben nem gáz...Ha alf
sz alf
egré
elnézem, nem szólok semmit, mivel az valahol normális...De ha józanul bénázik, azon már kiakadok... alf
sz alf
eg
Mindenben, igy itt, is a mértékletességre szavazok. Jó ha oldódnak a gátlások, de nem szabad ezt se túlzásba vinni.Végül is mindenki a saját véleményével
Én mondjuk megtudom érteni a pasit, ha
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 22:09
ré
és rosszul teljesit, ez az én szememben nem gáz...Ha alf
sz alf
egré
elnézem, nem szólok semmit, mivel az valahol normális...De ha józanul bénázik, azon már kiakadok... alf
sz alf
eg
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged,mint nőt zavarna ha nem teljesítene jól a férfi
ré
? Úgy értem,hogy ez ciki?Mert 2 hete ez miatt nem mertem foglalkozni 1 nővel,pedig ő akarta alf
sz alf
eg alf
en
bazz,asszem
ré
vok kicsit... a libidóról nem tudok nyilatkozni...
alf
sz alf
eg
Téged,mint nőt zavarna ha nem teljesítene jól a férfi
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 19:26
ré
? Úgy értem,hogy ez ciki?Mert 2 hete ez miatt nem mertem foglalkozni 1 nővel,pedig ő akarta alf
sz alf
eg alf
en
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ebben egyetértünk...A
ré
pasik nem is mindig alkalmasak...
alf
sz alf
eg
Na ebben egyetértünk...A
ré
pasik nem is mindig alkalmasak...
alf
sz alf
eg