Hangulattol, es mertektol fuggoen valtozik.
Van mikor jo van mikor nem .Mértéktol is fugg ,szerintem .
Hát én nagyon gátlástalan vagyok, ha iszok, de nem is bánom
Mindig akkor élvezek olyan
(Ez egy válasz tiger05 üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 13:10
Mindig akkor élvezek olyan es
... alf
zm alf
él alf
etlenül
(Ez egy válasz tiger05 üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem bizonyos mertekben nem gond söt de a lany reszeröl a legjob ha picit spices joban felenged nem anyira gatlasos
szerintem bizonyos mertekben nem gond söt de a lany reszeröl a legjob ha picit spices joban felenged nem anyira gatlasos
Szerintem nem gond ha nem megy tulzásba a bevitt mennyiség. Mert járhat ugy az ember, hogy tudja, hogy meg volt, de nem emlékszik kellő képpen!
...hát ez eszembe sem jutott! (ötletes emberek járnak a gg-re)
Az irói tehetség... hmm, az még "kibontakozásra" vár.
Azt hiszem a fantáziám, sem olyan "szárnyaló",hogy maradandót alkothassak ebben a műfajban...
Bár elképzelem, hogy "kimegy a biztosíték", elkap az író hév...
... a nők elájulnak a férfiak elsápadnak és repülősóért szaladnak!
(no, ehhez már kéne a Zöld Tündér segítsége vagy egy Múzsa közreműködése) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:35
Az irói tehetség... hmm, az még "kibontakozásra" vár.
Azt hiszem a fantáziám, sem olyan "szárnyaló",hogy maradandót alkothassak ebben a műfajban...
Bár elképzelem, hogy "kimegy a biztosíték", elkap az író hév...
... a nők elájulnak a férfiak elsápadnak és repülősóért szaladnak!
(no, ehhez már kéne a Zöld Tündér segítsége vagy egy Múzsa közreműködése) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
és akkor ezt egészítsétek ki 3000 karakterre és még egy női szereplővel és kész a forgatókönyv pályázatotok!
és akkor ezt egészítsétek ki 3000 karakterre és még egy női szereplővel és kész a forgatókönyv pályázatotok!
(Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:23
Charlotte, ez nagyon jó kép! ...hahaha!
Gratulálok!
Lehet, hogy igy kezdődött a "történet" (?):
Gratulálok!
Charlotte, ez nagyon jó kép! ...hahaha!
Gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 23:05
Gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na jah
so
után beáll a kötél effektus... (könnyebb húzni mint tolni) XD
alf
k alf
sz alf
esz
Hogy befejezzem: csak módjával, mert könnyen csütörtököt mondunk.
Kell a nőknek egy kis ital, akkor szabadulnak fel igazán. A nejem
me
fél liter villányi alf
gi alf
sz alf
ikvö
, utána a legjobb, akkor minden van, óriásikat kefélünk. Ilyenkor sokszor a popóban fejezzük be, józanul hallani sem akar róla. Volt, hogy jó alf
rö alf
sb alf
ortba
ittunk, egy barátunk is ott volt, a nejem nagyon belezúgott a barátunkba, ott előttem, én meg annyit ittam, hogy kidőltem, lefeküdtem, de azt mondja másnap reggel a nejem, hogy nem volt semmi, annyit ivott a pasi, hogy használhatatlan volt. A nőknek jót tesz, a férfiaknak jobb vigyázni, csak módjával, mert
alf
ra alf
ny alf
ai bort
Na szóval! A legjobb barátnőm addig nyúzott, mig végül ráálltam, hogy menjünk el egy partira...
Ko
, sok-sok alf
kt alf
él alf
okjó
, ittunk, és egy pasi nagyon megkörnyékezett, én pedig nagyon szexéhes voltam, valszeg az alf
p alf
iaal
hatására, és olyant keféltem vele, amilyet még soha senkivel, még jó, hogy mindenre emlékszem! Nagyjából ennyi...
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ko alf
ho alf
l
mesélj!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 10:06
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Huh, én az
al
hatására nagyon beindulok, nem érdekel semmi, csak élvezni akarok, volt már ilyen szitum,az egyik legjobb szexélményem volt...
alf
ko alf
ho alf
l
Huh, én az
al
hatására nagyon beindulok, nem érdekel semmi, csak élvezni akarok, volt már ilyen szitum,az egyik legjobb szexélményem volt...
alf
ko alf
ho alf
l
azért ne írjuk le az oroszokat, ők professzionális versenyzők
.
Meg akik a
.
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 00:26
. Meg akik a
de
rozskenyérrel megszűrik, ők se az alap kategória alf
na alf
tu alf
rált szeszt
.(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
csodálkozott, hogy megitam a 80%-os Strohot
na, ebből is látszik, mit bír a magyar!
És még mondják, hogy az oroszok...
na, ebből is látszik, mit bír a magyar!
És még mondják, hogy az oroszok...
Ez Te vagy, charlotte???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 22:33
Törölt felhasználó (21812)
Egy közepesen huncut charlotte

MmePrune

mertezigyjo