Hangulattol, es mertektol fuggoen valtozik.
Van mikor jo van mikor nem .Mértéktol is fugg ,szerintem .
Hát én nagyon gátlástalan vagyok, ha iszok, de nem is bánom
Mindig akkor élvezek olyan eszméletlenül...
(Ez egy válasz tiger05 üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 27. vasárnap 13:10
Mindig akkor élvezek olyan eszméletlenül...
(Ez egy válasz tiger05 üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem bizonyos mertekben nem gond söt de a lany reszeröl a legjob ha picit spices joban felenged nem anyira gatlasos
szerintem bizonyos mertekben nem gond söt de a lany reszeröl a legjob ha picit spices joban felenged nem anyira gatlasos
Szerintem nem gond ha nem megy tulzásba a bevitt mennyiség. Mert járhat ugy az ember, hogy tudja, hogy meg volt, de nem emlékszik kellő képpen!
...hát ez eszembe sem jutott! (ötletes emberek járnak a gg-re)
Az irói tehetség... hmm, az még "kibontakozásra" vár.
Azt hiszem a fantáziám, sem olyan "szárnyaló",hogy maradandót alkothassak ebben a műfajban...
Bár elképzelem, hogy "kimegy a biztosíték", elkap az író hév...
... a nők elájulnak a férfiak elsápadnak és repülősóért szaladnak!
(no, ehhez már kéne a Zöld Tündér segítsége vagy egy Múzsa közreműködése) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:35
Az irói tehetség... hmm, az még "kibontakozásra" vár.
Azt hiszem a fantáziám, sem olyan "szárnyaló",hogy maradandót alkothassak ebben a műfajban...
Bár elképzelem, hogy "kimegy a biztosíték", elkap az író hév...
... a nők elájulnak a férfiak elsápadnak és repülősóért szaladnak!
(no, ehhez már kéne a Zöld Tündér segítsége vagy egy Múzsa közreműködése) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
és akkor ezt egészítsétek ki 3000 karakterre és még egy női szereplővel és kész a forgatókönyv pályázatotok!
és akkor ezt egészítsétek ki 3000 karakterre és még egy női szereplővel és kész a forgatókönyv pályázatotok!
(Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:23
Charlotte, ez nagyon jó kép! ...hahaha!
Gratulálok!
Lehet, hogy igy kezdődött a "történet" (?):
Gratulálok!
Charlotte, ez nagyon jó kép! ...hahaha!
Gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 23:05
Gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na jah sok szesz után beáll a kötél effektus... (könnyebb húzni mint tolni) XD
Hogy befejezzem: csak módjával, mert könnyen csütörtököt mondunk.
Kell a nőknek egy kis ital, akkor szabadulnak fel igazán. A nejem megiszik fél liter villányi vörösbort, utána a legjobb, akkor minden van, óriásikat kefélünk. Ilyenkor sokszor a popóban fejezzük be, józanul hallani sem akar róla. Volt, hogy jó baranyai bort ittunk, egy barátunk is ott volt, a nejem nagyon belezúgott a barátunkba, ott előttem, én meg annyit ittam, hogy kidőltem, lefeküdtem, de azt mondja másnap reggel a nejem, hogy nem volt semmi, annyit ivott a pasi, hogy használhatatlan volt. A nőknek jót tesz, a férfiaknak jobb vigyázni, csak módjával, mert
Na szóval! A legjobb barátnőm addig nyúzott, mig végül ráálltam, hogy menjünk el egy partira...Koktélok, sok-sok jó pia, ittunk, és egy pasi nagyon megkörnyékezett, én pedig nagyon szexéhes voltam, valszeg az alkohol hatására, és olyant keféltem vele, amilyet még soha senkivel, még jó, hogy mindenre emlékszem! Nagyjából ennyi...
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
mesélj!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 10:06
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Huh, én az alkohol hatására nagyon beindulok, nem érdekel semmi, csak élvezni akarok, volt már ilyen szitum,az egyik legjobb szexélményem volt...
Huh, én az alkohol hatására nagyon beindulok, nem érdekel semmi, csak élvezni akarok, volt már ilyen szitum,az egyik legjobb szexélményem volt...
azért ne írjuk le az oroszokat, ők professzionális versenyzők
.
Meg akik a denaturált szeszt rozskenyérrel megszűrik, ők se az alap kategória
.
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 00:26
. Meg akik a denaturált szeszt rozskenyérrel megszűrik, ők se az alap kategória
.(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
csodálkozott, hogy megitam a 80%-os Strohot
na, ebből is látszik, mit bír a magyar!
És még mondják, hogy az oroszok...
na, ebből is látszik, mit bír a magyar!
És még mondják, hogy az oroszok...
Ez Te vagy, charlotte???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 22:33
Törölt felhasználó (21812)
Egy közepesen huncut charlotte

MmePrune

kndogs
Ivana P