Egy bizonyos határig serkenti mindkét nemet a pia...azon túl a férfiaknál merevedési gondok lesznek, megnehezíti az elévezést, vagy nem is képes rá, ill. nem olyan intenzív a kéjérzés...
A nők pedig hisztisek, sírósak, kötözködőek lesznek...ezek a saját tapasztalataim.
A nők pedig hisztisek, sírósak, kötözködőek lesznek...ezek a saját tapasztalataim.

Pedig szerintem ha valaki huncut lesz a szalonspicctől, akkor nem elhanyagolható élményt nyújthat...
A részeg nőket anyyira nem szeretem hogy még csak meg sem dugnám őket,sőt még a szalonspicces állapot is taszit,és persze forditva is igaz ha sok bennem a szesz hiába vagyok kanos nem dugok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 23:09
Törölt felhasználó (21812)
Ez mind a férfiakra vonatkozik. És így igaz. Írjál, légyszi, legközelebb a nőkről is. Milyen hatással van rájuk?
Egy kevés pia még belefér. A taj részeg pasi meg bealszik.
Na! mire elküldtem tiltották kispárnát
Igen a vége az tuti alvás
De én itt konkrétan arra értettem a "bénázást",hogy mondjuk nem jó ütemben "dugványozom",stb...ebbe inkább nem mennék bele
De én itt konkrétan arra értettem a "bénázást",hogy mondjuk nem jó ütemben "dugványozom",stb...ebbe inkább nem mennék bele
"házibuli magyar módra, igyál kedvesem....a szerelem gyönyörűűűűűű részegen"
Na igen...
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 15. péntek 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 23:28
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 15. péntek 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem.
Én mondjuk részegen kevesebbet bénázok(már ha bénázok.nem kérdezem),mert akkor merészebb,magabisztosabb vagyok.Na meg ha részegen bénázok lehet arra fogni később
Én mondjuk részegen kevesebbet bénázok(már ha bénázok.nem kérdezem),mert akkor merészebb,magabisztosabb vagyok.Na meg ha részegen bénázok lehet arra fogni később
Értem.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 15. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 13:45
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 15. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mondjuk megtudom érteni a pasit, ha részeg és rosszul teljesit, ez az én szememben nem gáz...Ha részeg elnézem, nem szólok semmit, mivel az valahol normális...De ha józanul bénázik, azon már kiakadok...
Mindenben, igy itt, is a mértékletességre szavazok. Jó ha oldódnak a gátlások, de nem szabad ezt se túlzásba vinni.Végül is mindenki a saját véleményével
Én mondjuk megtudom érteni a pasit, ha részeg és rosszul teljesit, ez az én szememben nem gáz...Ha részeg elnézem, nem szólok semmit, mivel az valahol normális...De ha józanul bénázik, azon már kiakadok...
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 22:09
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged,mint nőt zavarna ha nem teljesítene jól a férfi részegen? Úgy értem,hogy ez ciki?Mert 2 hete ez miatt nem mertem foglalkozni 1 nővel,pedig ő akarta
bazz,asszem részeg vok kicsit... a libidóról nem tudok nyilatkozni...
Téged,mint nőt zavarna ha nem teljesítene jól a férfi részegen? Úgy értem,hogy ez ciki?Mert 2 hete ez miatt nem mertem foglalkozni 1 nővel,pedig ő akarta
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 19:26
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ebben egyetértünk...A részeg pasik nem is mindig alkalmasak...
Na ebben egyetértünk...A részeg pasik nem is mindig alkalmasak...
legutóbbi partin volt egykis zöld
is nagyon meglepődtünk a gátlástalanságunkon
is nagyon meglepődtünk a gátlástalanságunkon

MmePrune

Mellinda
Jolena