már megtettem

Hát ha gondolod, küldjed csak....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
zizzenet!

Ne aggódj! Nem küldött semmit sem...

még:):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 14:56
Törölt felhasználó (48751)

Ne aggódj! Nem küldött semmit sem...

nyuszi vagy mekfláj!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
MÉG tényleg nem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindezek mellett a dolog vaze télleg igaz:D Egyszer nagyon beszoptam:D Komámmal gyakran járunk fel csak úgy szétnézni vásárolni. Az egyik ilyen alkalommal kimaradt nreggel a keletiben a kv, amit mindenalkalommal betúrunk. Hozzá kell tennem, egy napo három négy kvt iszom meg, egy féllityis kólát meg vagy három energiaitalt:D Koffein függő vagyok:D Szval a függésemet enyhítendő, beültünk egy cukiba, mert az volt szem előtt, és a környéket annyira(semmenyire) nem ismertük. És megrendeltük a két preszó kávét tejszínnel, és külön kérve "! cukorral. A pincér gyerek már bazsajgott, visszamondta , hogy akkor ez a rendelés? Ezt elég félhangosan tete. Mondom ja, igen enny. Utána jöttek a kis fecnik, a "üljenek át ide" stb, végül a pincér gyerel világosított fel, hogy itt ez a nem hivatalos rendszer, és amit kérünk az a "jel". Na baszki. :D Jelzem nem mentünk el ráncos puncit tolni:D
még mindig nem?
Hát nem hittem volna, de megkaptam...
Annyit mondhatok hogy nagyon ott van!!

Annyit mondhatok hogy nagyon ott van!!

erre ne vegyél mérget! sosem tudhatjuk, hogy őseink mit csináltak, mert nem beszéltek róla, de valahonnan csak bekerültek a génjeinkbe a pajzán hajlamok
s hogy moraitika mit is akart? szinte lényegtelen, mert mi megoldottuk a topic pörgést, már csak zárnod kell

s hogy moraitika mit is akart? szinte lényegtelen, mert mi megoldottuk a topic pörgést, már csak zárnod kell

Úgy látom elég jó a topic,,pár óra alatt több mint 30 hozzászólás:))
Köszi nektek,...
Tényleg érdekel e téma,,esteleg olyan nők,akik járnak is oda...egyszer tuti kipróbálom,,,mástnem iszok egy jó kávét:)
Köszi nektek,...
Tényleg érdekel e téma,,esteleg olyan nők,akik járnak is oda...egyszer tuti kipróbálom,,,mástnem iszok egy jó kávét:)
MmePrune!
Épp az előbb írtam neked mailt..ha gondolod,,olvasd el.)
Épp az előbb írtam neked mailt..ha gondolod,,olvasd el.)
Na hogy is van ez ? Valaki írja le rendesen mi folyik abban a cukiban! :)))
hogy irják a dzsigolot?
selyemfiú
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia szépséges....

Örülök hogy újra itt vagy!

Írtam Neked mailt...lehet hogy már olvastad, csak gondoltam szólok. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
az MTA 11. kiadású helyesírási szabályai-ban nincs benne...a Bakos féle idegen szavak szótárában dzsigoló lásd gigolo-->fr. 1. parkett-táncos 2. selyemfiú
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
természetesen olvastam, és boldoggá tesz, hogy hasznos voltam:):):)
és íme az ominózus kávéház:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 17:42
Szia szépséges....
Írtam Neked mailt...lehet hogy már olvastad, csak gondoltam szólok.
és íme az ominózus kávéház:

Törölt felhasználó (48751)

Szia szépséges....

Írtam Neked mailt...lehet hogy már olvastad, csak gondoltam szólok.
Na most valaki részletesen írja le hogy mi jót lehet ott csinálni mert teljesen felcsigáztatok!