Az új tutty biztos vállalkozásom Biztossan bejön

A történet lényege ez: neked nem jön be
Nekem meg az nem jön be amit ti műveltek inkább vagyok egy nevetlen napofájú bunkó minthogy bután mosolyag azon hogyan tologatnak sakktáblán mások és a 173 nyitott priviablakban az én ostobaságomon mosolyogjanak....
De sajnos vitatkozni csak okos emberrel lehet
Ezzel nem degradállak csak magamban minősítettelek .
Mint említettem 2 dolog van : Vagy okos ember vagy és hülyéskedsz/ez megbocsájtható/
Vagy hülye ember vagy és okoskodsz /ez számomra tűrhetetlen!/
Ezennel arra is megkérnélek ha nem nagyon muszály akkor ne nagyon gyere ide nekem kötekedni mintahogy én sem megyek hozzád.
Mert kezdesz olyan Brigittás lenni ez az Ő stylusa
Nekem meg az nem jön be amit ti műveltek inkább vagyok egy nevetlen napofájú bunkó minthogy bután mosolyag azon hogyan tologatnak sakktáblán mások és a 173 nyitott priviablakban az én ostobaságomon mosolyogjanak....
De sajnos vitatkozni csak okos emberrel lehet
Ezzel nem degradállak csak magamban minősítettelek .
Mint említettem 2 dolog van : Vagy okos ember vagy és hülyéskedsz/ez megbocsájtható/
Vagy hülye ember vagy és okoskodsz /ez számomra tűrhetetlen!/
Ezennel arra is megkérnélek ha nem nagyon muszály akkor ne nagyon gyere ide nekem kötekedni mintahogy én sem megyek hozzád.
Mert kezdesz olyan Brigittás lenni ez az Ő stylusa

Hidd el,nem kötekedésből mondtam..csak a véleményemet írtam le.De rendben van:+egyeztünk;nem jövök többet a topic"odba.:)
jeah
Ennek a hsz-nek aztán volt értelme.....
Kommunikációs készségednek frenetikus hangot adtál elfogadom nagyon idevág.
Kommunikációs készségednek frenetikus hangot adtál elfogadom nagyon idevág.

Ne bántsd hiszen olyan szépen kifejtette a véleményét :)

ÁÁÁÁ aki tudja mit akar annak elég egy szó aki egy hullámhoszon van a másikkal elég egy pillantás is

151-es hsz-t kérném törölni
hello brig rossz helyen jársz
Te is törölheted a 151-est köszi
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 26. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
végűl is még mindig érvénybe van brigi ellen a statáriális eljárás...
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 26. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor cselekedj ne írogass :)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 26. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 26. péntek 09:15

végűl is még mindig érvénybe van brigi ellen a statáriális eljárás...
Na aki azt hitte megszabadult tőllem az tévedett itt vagyok megjöttem kiengedtek a kezelésről
Azt mondták minden rendben nem vagyok közveszélyes tehát nyugodtan írhattok beírásokat

Azt mondták minden rendben nem vagyok közveszélyes tehát nyugodtan írhattok beírásokat

az nem végzetes hiba ha nincs itthon sör
Az a végzetes hiba mikor az asszony nem ad rá pénztet

Az a végzetes hiba mikor az asszony nem ad rá pénztet

na megittam 100 sört meg 200 pálinkát indulhat a buli
Egész héten kéregettem a Blahán tehát asszem lesz pénzem arra hogy megvendégeljem a társaságot 1-2 kisfröccsre /ha kevés lenne a lé gondolom kipótolják/

Egész héten kéregettem a Blahán tehát asszem lesz pénzem arra hogy megvendégeljem a társaságot 1-2 kisfröccsre /ha kevés lenne a lé gondolom kipótolják/

ÚÚÚÚÚÚÚÚtááálok 478.-ik lenni :P

lassan megint csúszol lefelé....
Na nehogy ám a második oldalon legyen!!

Mivel már eléggé régen írtam "blogom" ba ezé írok neked kedves naplóm : Ma is másnapossan ébredtem mint minden nap lerúgtam magamról a sörösdobozhalmot és kitámojogtam a mosdóba köptem egyet a csészébe... Lezuhanyzom.... a hütőben nincs más mint némi savanyú tej és pálinka én az utóbbit választom..... Na isten veled józan élet
Aki eztet elhiszi szamarabb egy lónál
De jó sztori :p

Aki eztet elhiszi szamarabb egy lónál