az attol fugg kinek:az asszony a baratainak "mikor jottok ujra" nekem meg "most te jossz gyere kerlek nyalj ki"aztan mar csak osszebujunk es simogatjuk csokolgatjuk egymast
Ezt én is imádom nagyon. Sőt izgat is rendesen ha más is lekurvázza a párom nagyon beindulok tőle. Minap épp leveleztem egy sráccal és ő írt nekem hasonló levelet melyben lekurvázta a párom egész este állt a farkam
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 17. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 17. szerda 18:54

Törölt felhasználó (180551)

én a barátnőmet le szoktam kurvázni baszás közben. higgyétek el a nők úgy szeretik a sexet ha közben a porig alázzák őket.pl:élvezed te kis ribanc? szereted ha meg vagy baszva rendesen ugye stb.
én a barátnőmet le szoktam kurvázni baszás közben. higgyétek el a nők úgy szeretik a sexet ha közben a porig alázzák őket.pl:élvezed te kis ribanc? szereted ha meg vagy baszva rendesen ugye stb.
megbeszelt menu a gyerek vegett ;gyere edes mosni- kis ido mulva a no eszbekap- na gyere apa,mire aferj -aa mar kimostam kezzel
Perverz disznók
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 01:00

Törölt felhasználó (437877)

Ezeket szoktuk mondani:
- Éhes vagyok.
- Álmos vagyok.
- Menjél Te teregetni!
- Mikor megyünk Tescoba?
- Éhes vagyok.
- Álmos vagyok.
- Menjél Te teregetni!
- Mikor megyünk Tescoba?
Ezeket szoktuk mondani:
- Éhes vagyok.
- Álmos vagyok.
- Menjél Te teregetni!
- Mikor megyünk Tescoba?
- Éhes vagyok.
- Álmos vagyok.
- Menjél Te teregetni!
- Mikor megyünk Tescoba?

-aahhh,de finom a szád...gyönyörű vagy...szeretlek...de tüzes vagy...meghaltam...

Én csak azt mondom:MÉÉÉÉG!!!!!!!
én előtte: szerinted kicsi a farkam? Erre csaj: nekem épp elég lesz
vagy ugyanez a hölgy utána: azért jó a méreted mert pont "ott" csikiz belül

vagy ugyanez a hölgy utána: azért jó a méreted mert pont "ott" csikiz belül

Az jó!!!
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 02. 10. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 10. szerda 13:28

Nem vagy vele 1edül,csak én nem pont ezeket mondom mivel én csinálom

Amit sok férfi szívesen hallana felesége szájából: Még ne menj el, a barátnőmet is dugd meg a kedvemért...

Nem vagy vele 1edül,csak én nem pont ezeket mondom mivel én csinálom
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 09. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 09. kedd 20:27

Törölt felhasználó (730768)
VIP

Én speciel szeretek alpári lenni sex közben.Pl:dugjál meg,basszál stb
a szex után 10ből 9szer megkapom, hogy: már el is aludtál, te disznó??!
Hát ja!!!! hisz én melóztam az ágyban!

Hát ja!!!! hisz én melóztam az ágyban!
Én speciel szeretek alpári lenni sex közben.Pl:dugjál meg,basszál stb
Van egy J-N-SZ megyei negyvenes szeretőm, ő mondja a legjobbakat. (Összeszorított foggal üvöltve):"szeress, szeress, te strici!" vagy: "ilyen jót még nem basztam!!!"
Drágám mit tehetek érted,hogy jól érezd magad este ?Cseréld ki az elemeket a vibrátoromban még lefekvés előtt
!

Közben: Kúrjál,kúrjál te gumifaszú baszóisten!
ááááááÁÁÁáááá.. begörcsölt a lábam
.. na fasza:P

Ritkán beszélünk, de volt már néhány szex utáni közbeni mondata barátnőimnek.
Eddigi kedvenceim:
Szüzességem elvesztése után (a csaj tapasztaltabb volt): "Most volt először igazán jó."
"Isten vagy!"
"Jézusom meddig bírod még????"
"Tenyészcsődör!"
De legtöbbször csak piheg a mellkasomon.
Eddigi kedvenceim:
Szüzességem elvesztése után (a csaj tapasztaltabb volt): "Most volt először igazán jó."
"Isten vagy!"
"Jézusom meddig bírod még????"
"Tenyészcsődör!"
De legtöbbször csak piheg a mellkasomon.

Közben:
"Ne már, hogy most ébred fel a gyerek..."
"Ne már, hogy most ébred fel a gyerek..."