"komolyan képes uralni a nöt az ágyban"- ebben sokminden benne
van,tökéletesen igaz!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 27. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 27. szombat 08:27

Törölt felhasználó (805295)

kb én is erre.. nagyon felizgat.. mondjuk ehhez tényleg olyan férfi kell aki előtt a lélek is mezítelen és nem csak szerepként teszi ezt.... ő komolyan képes uralni a nőt az ágyban..
kb én is erre.. nagyon felizgat.. mondjuk ehhez tényleg olyan férfi kell aki előtt a lélek is mezítelen és nem csak szerepként teszi ezt.... ő komolyan képes uralni a nőt az ágyban..
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 02. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 02. vasárnap 17:25
Törölt felhasználó (746827)
VIP

Az én párom arra indul be ha igazi kurvaként beszélek vele...
mégmégméééég:b*szál sz*t
imádlakistenivoooltál
alig kapok levegőt
szívem ne kínozz mindjárt elmegyek
kérlek tedd be.. nem bírom tovább
nem fáj a hátad a szád a nyakad.. nem akartam ilyen mohó lenni

imádlakistenivoooltál
alig kapok levegőt
szívem ne kínozz mindjárt elmegyek
kérlek tedd be.. nem bírom tovább
nem fáj a hátad a szád a nyakad.. nem akartam ilyen mohó lenni

A szex a fülek között - pontosabban az agyban - támad....tehát beszélni néha mégis arany
A szexuális izgalom nem korlátozódik az erogénzónákra. A beszéd tehát közvetlen út a képzeletbeli, majd a beteljesülő érzéki atmoszféra megteremtéséhez.
A szerelmes suttogásoknál is számít a nemek közötti "apró" különbség, míg a nők imádják a nagy formátumú, részletekbe menő dicséreteket, a férfiak legtöbbször megelégszenek a szűkszavú, de velős, "remek vagy édesem"-féle dicsérettel. A hízelgés mindig a lélek legmélyét csiklandozza!
No meg ízlés dolga is,... van kiknek az erotikus szóbajnokságok gyakran egész forgatókönyvek alkotói jönnek be.
van kiknek pedig a piszkos beszéd..A szex nem csak a kedvesen szelíd vonzalom kifejezése, hanem érzéki vadság és (pozitív) agresszió is lehet. Így aztán a "legszaftosabb" kifejezések is helyénvalónak bizonyulhatnak az ágyban, igaz, a "piszkos beszéd" csupán az igazán bizalmas viszonyban lévők privilégiuma.
Azonban az ágyban nem a szavak a főszereplők. Azok csupán eszközök, kellemes játékok, melyek az eksztázis elérését segítik. De fontos, hogy a kimondott szónak súlya van, különben hitelét vesztheti, nem lesz meggyőző az ember, s legközelebb már elmarad a kellő hatás.

A szexuális izgalom nem korlátozódik az erogénzónákra. A beszéd tehát közvetlen út a képzeletbeli, majd a beteljesülő érzéki atmoszféra megteremtéséhez.
A szerelmes suttogásoknál is számít a nemek közötti "apró" különbség, míg a nők imádják a nagy formátumú, részletekbe menő dicséreteket, a férfiak legtöbbször megelégszenek a szűkszavú, de velős, "remek vagy édesem"-féle dicsérettel. A hízelgés mindig a lélek legmélyét csiklandozza!
No meg ízlés dolga is,... van kiknek az erotikus szóbajnokságok gyakran egész forgatókönyvek alkotói jönnek be.
van kiknek pedig a piszkos beszéd..A szex nem csak a kedvesen szelíd vonzalom kifejezése, hanem érzéki vadság és (pozitív) agresszió is lehet. Így aztán a "legszaftosabb" kifejezések is helyénvalónak bizonyulhatnak az ágyban, igaz, a "piszkos beszéd" csupán az igazán bizalmas viszonyban lévők privilégiuma.
Azonban az ágyban nem a szavak a főszereplők. Azok csupán eszközök, kellemes játékok, melyek az eksztázis elérését segítik. De fontos, hogy a kimondott szónak súlya van, különben hitelét vesztheti, nem lesz meggyőző az ember, s legközelebb már elmarad a kellő hatás.
Engem az hoz totàl làzba,ha a férjem hangosan megy el és latom közben is végig,élvezi és kéri,hogy folytassam...aaaa...ilyenkor kész vagyok rögvest egy màsodik menetre!!!!
Én attól jövök izgalomba és nedvesedem be, ha a párom kurvaként viselkedik velem: paskolja a popóm, tövig nyomja a számba a férfiasságát, arcomra élvez, miközben trágár szavakat mond (normál esetben ezekre kiakadnék, de ilyenkor nem
)

..." Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő. Fellép és lelép: s mindenkit sok szerep vár életében. " - Shakespeare: Ahogy tetszik
Szex közben amit beszélünk nem feltétlen adja vissza a valóságot, legalábbis én így gondolom. És sokan az akkor elhangzottakat szex után már nem merik felvállalni... Nem tartom magam "beszédesnek" szex közben
Viszont szex után aki felteszi a kérdést, hogy "jó volt", és válaszképp azt kapja hogy "igen, drágám" ...nos ott lehet nagyon gyengus volt az élmény!
Szex közben amit beszélünk nem feltétlen adja vissza a valóságot, legalábbis én így gondolom. És sokan az akkor elhangzottakat szex után már nem merik felvállalni... Nem tartom magam "beszédesnek" szex közben

Viszont szex után aki felteszi a kérdést, hogy "jó volt", és válaszképp azt kapja hogy "igen, drágám" ...nos ott lehet nagyon gyengus volt az élmény!
A barátnőm szex közben nagyon csúnyán beszél.Eleinte szokatlan volt,de felizgatott engem is.Hamar megszoktam én is és azóta minden nap jól megbaszom,mert imádom ahogy felhúz a dumájával.Pl:
-Jaj drágám milyen szép a faszod! Na gyere,add a számba,hadd szopjam fel! Imádom amikor olyan daliás és kőkemény.De aztán ne sajnáld a pinám,baszzál meg rendesen!
-OK drága kis ribancom,gyere kapd be,nagyon jól szopsz! Ne félj,meg foglak baszni alaposan! Utána teletöltöm a szádat a sok gecimmel,ahogy szereted.Ó te kis ringyó,imádom ahogy szereted a faszt!
-igen drágám,nagyon szeretem a faszod.Úgy élvezem ahogy szájbabaszol,vagy szétkúrod a pinámat.Gyere te csődör,basszál,basszál mééég...abba ne hagyd! Hadd nézzem,ahogy mozog a pinámban ez a szép méretes fasz!Gyere még,ne sajnáld pinám,vágd bele tövig! Fúúú de jó kemény az a fasz! Óóó de jó voltál,most gyere lődd a számba a finom gecidet.Le akarom nyelni minden cseppjét! Mmmm,olyan finommm! Jó,most forduljunk meg és nyald ki a pinámat.Én meg szeretgetem egy kicsit ezt a hatalmas faszod.Olyan szép így lankadtan is! Annyira kívánom! Akarod,hogy leszopjalak?Gyere szopass meg jól! Mmm,de finom!
-Jaj drágám milyen szép a faszod! Na gyere,add a számba,hadd szopjam fel! Imádom amikor olyan daliás és kőkemény.De aztán ne sajnáld a pinám,baszzál meg rendesen!
-OK drága kis ribancom,gyere kapd be,nagyon jól szopsz! Ne félj,meg foglak baszni alaposan! Utána teletöltöm a szádat a sok gecimmel,ahogy szereted.Ó te kis ringyó,imádom ahogy szereted a faszt!
-igen drágám,nagyon szeretem a faszod.Úgy élvezem ahogy szájbabaszol,vagy szétkúrod a pinámat.Gyere te csődör,basszál,basszál mééég...abba ne hagyd! Hadd nézzem,ahogy mozog a pinámban ez a szép méretes fasz!Gyere még,ne sajnáld pinám,vágd bele tövig! Fúúú de jó kemény az a fasz! Óóó de jó voltál,most gyere lődd a számba a finom gecidet.Le akarom nyelni minden cseppjét! Mmmm,olyan finommm! Jó,most forduljunk meg és nyald ki a pinámat.Én meg szeretgetem egy kicsit ezt a hatalmas faszod.Olyan szép így lankadtan is! Annyira kívánom! Akarod,hogy leszopjalak?Gyere szopass meg jól! Mmm,de finom!
nekem legutóbb a fülembesúgta a lány hogy: "nagyon nedves a puncim" - közben megfogta a farkam, a szemembe nézett, adott egy csókot... hát azonnal felállt...
Szex előtt...?:ITT és MOST
Szex közben..?: Azt csak aki ismer az értené meg, de különben is teleszájjal beszélni?
Szex után...?:Lehet egy jó szex után megszólalni?

Szex közben..?: Azt csak aki ismer az értené meg, de különben is teleszájjal beszélni?

Szex után...?:Lehet egy jó szex után megszólalni?

Az én párom arra indul be ha igazi kurvaként beszélek vele...
Nekem most ballagáson mikor elkapott a haver sex után ennyi volt hol van a tangám meg mi folyik kifele következőt gumival csináljuk. Erre a srác ok rendben de akkor leveszem az öltönyt
utana latom elfaradtal holnap folytatjuk
Mit nem szeretnél hallani szex közben? - Drágám megjöttem !
Ezt én is imádom. Kifejezetten izgat a trágárság sex közben!! A párom is szereti, izgatja ahogy beszélek közben:
- Gyere szépen kicsikém... gyere... ezaz... szopjál... szopjad a faszomat... jó nyálasan... igeeen... hogy beleáll a faszom a szádba... aaa... gyere megkúrlak... megbaszlak geci kurva... aaaaa... rohadt jó pinád van... úúú milyen lucskos... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 09. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 09. kedd 20:27
- Gyere szépen kicsikém... gyere... ezaz... szopjál... szopjad a faszomat... jó nyálasan... igeeen... hogy beleáll a faszom a szádba... aaa... gyere megkúrlak... megbaszlak geci kurva... aaaaa... rohadt jó pinád van... úúú milyen lucskos... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 09. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (730768)
VIP

Én speciel szeretek alpári lenni sex közben.Pl:dugjál meg,basszál stb

történt április 2-án Budapesten, Újpesten...
előtte: van elég időnk egy finom menetre?
közben: "finoman, úgy szeretem, a férjem is úgy szokta"
+5perc: "gyere méééég"
+10perc: "keményebben"
+15perc: "basszál keményen, gyerünk basszál még, még"
+17perc: "a fenekemet ne, az fáj"
+20perc: "igen, dugd meg a seggem, kívánom te állat, még"
utána: "legközelebb ne finomkodj ennyit, azt hittem már el sem kezded rendesen. Adsz egy adag papírzsepit, valami folyik...basszus, ezt hogy magyarázom meg otthon. basszus, legközelebb gumival dugj seggbe! Hülye!"
utána: "legközelebb ne finomkodj ennyit, azt hittem már el sem kezded rendesen. Adsz egy adag papírzsepit, valami folyik...basszus, ezt hogy magyarázom meg otthon. basszus, legközelebb gumival dugj seggbe! Hülye!"
- Ohh édes kívánlak...
- Gyere kis ribancom!
- Nagyon bizsereg már a puncikám, gyere nyald...
- Megyek szétnyalom a pinád te kis kúrva a lucskos puncid ááá
- Ohh igen, ez az csináld meg ne merj állni te állat!
- Isteni a nedved babe....
- Igen én is imádom az ízét, ha tudnám kinyalnám magam!
- Huhhhhhh kész vagyok tőled...
- Kérlek paskold a farkaddal a puncim!Aztán bekapom s tövig
szopizlak!Akarom a farakad!Dugd meg a szám....
- Megdugom tövig ám..nyeld be a faszom!
- Ohh igen yeee babe
- Keményebben csináld basszál szét...légy pervez kérlek!
)
- Most dugj addig, hogy spricceljen a puncikám
- Igen, ez az babe most megkapod szétbaszlak kis ribancom!
- Ohh, de jó, ez az...
- ÁÁááááá meghalok végem phuuuuuuu
- Isteni volt drágám...
- Imádtalak én is kicsim...
- 5 perc folytatjuk....?
))
- Gyere kis ribancom!
- Nagyon bizsereg már a puncikám, gyere nyald...
- Megyek szétnyalom a pinád te kis kúrva a lucskos puncid ááá
- Ohh igen, ez az csináld meg ne merj állni te állat!
- Isteni a nedved babe....
- Igen én is imádom az ízét, ha tudnám kinyalnám magam!
- Huhhhhhh kész vagyok tőled...
- Kérlek paskold a farkaddal a puncim!Aztán bekapom s tövig
szopizlak!Akarom a farakad!Dugd meg a szám....
- Megdugom tövig ám..nyeld be a faszom!
- Ohh igen yeee babe
- Keményebben csináld basszál szét...légy pervez kérlek!

- Most dugj addig, hogy spricceljen a puncikám
- Igen, ez az babe most megkapod szétbaszlak kis ribancom!
- Ohh, de jó, ez az...
- ÁÁááááá meghalok végem phuuuuuuu
- Isteni volt drágám...
- Imádtalak én is kicsim...
- 5 perc folytatjuk....?

történt április 2-án Budapesten, Újpesten...
Én imádom lekurvázni a párom és ő is szereti... Nagyon felizgat minket meg ha más is azt mondja rá sex közben ha többesbe vagyunk azt is imádja...
Hááát,nem vagy egy locsi-fecsi típus!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 03. 01. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)