Szex előtti - közbeni és utáni mondatok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Sok mindenki csendben szexszel.
Vannak, akik csak egy-egy szót, mondatot suttognak a partnereik fülébe, ami lehet érzelmes, erotikus, vagy akár izgatóan perverz is!
Viszont vannak, akiknek be nem áll a szájuk szex előtt, közben, vagy után, szinte úgy kell őket halkabbra fogni, szájukat betapasztani.
Ti hova soroljátok önmagatokat?
Írjátok meg tapasztalataitokat, kívánságaitokat, vagy éppen azt, hogy milyen szavakat és mondatokat használtok a szex alkalmával!
Csak bátran, itt minden szép, vad, szexis, vagy akár perverz, és mocskos dolog belefér!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#303   2013. 04. 27. szombat 09:27
X Törölt felhasználó (818842)
"komolyan képes uralni a nöt az ágyban"- ebben sokminden benne vigyor van,tökéletesen igaz!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 27. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2013. 04. 27. szombat 08:27
kb én is erre.. nagyon felizgat.. mondjuk ehhez tényleg olyan férfi kell aki előtt a lélek is mezítelen és nem csak szerepként teszi ezt.... ő komolyan képes uralni a nőt az ágyban..
#302   2013. 04. 27. szombat 08:27
X Törölt felhasználó (805295)
kb én is erre.. nagyon felizgat.. mondjuk ehhez tényleg olyan férfi kell aki előtt a lélek is mezítelen és nem csak szerepként teszi ezt.... ő komolyan képes uralni a nőt az ágyban..
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 02. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746827) VIP
2010. 05. 02. vasárnap 17:25
Az én párom arra indul be ha igazi kurvaként beszélek vele...
#301   2013. 04. 27. szombat 08:23
X Törölt felhasználó (805295)
mégmégméééég:b*szál sz*t nyes
imádlakistenivoooltál
alig kapok levegőt
szívem ne kínozz mindjárt elmegyek
kérlek tedd be.. nem bírom tovább
nem fáj a hátad a szád a nyakad.. nem akartam ilyen mohó lenni nyes
#300   2013. 04. 13. szombat 21:19
Demona Demona VIP Admin
A szex a fülek között - pontosabban az agyban - támad....tehát beszélni néha mégis arany crazya
A szexuális izgalom nem korlátozódik az erogénzónákra. A beszéd tehát közvetlen út a képzeletbeli, majd a beteljesülő érzéki atmoszféra megteremtéséhez.
A szerelmes suttogásoknál is számít a nemek közötti "apró" különbség, míg a nők imádják a nagy formátumú, részletekbe menő dicséreteket, a férfiak legtöbbször megelégszenek a szűkszavú, de velős, "remek vagy édesem"-féle dicsérettel. A hízelgés mindig a lélek legmélyét csiklandozza!
No meg ízlés dolga is,... van kiknek az erotikus szóbajnokságok gyakran egész forgatókönyvek alkotói jönnek be.
van kiknek pedig a piszkos beszéd..A szex nem csak a kedvesen szelíd vonzalom kifejezése, hanem érzéki vadság és (pozitív) agresszió is lehet. Így aztán a "legszaftosabb" kifejezések is helyénvalónak bizonyulhatnak az ágyban, igaz, a "piszkos beszéd" csupán az igazán bizalmas viszonyban lévők privilégiuma.
Azonban az ágyban nem a szavak a főszereplők. Azok csupán eszközök, kellemes játékok, melyek az eksztázis elérését segítik. De fontos, hogy a kimondott szónak súlya van, különben hitelét vesztheti, nem lesz meggyőző az ember, s legközelebb már elmarad a kellő hatás.
#299   2013. 04. 07. vasárnap 13:38
X Törölt felhasználó (818842)
Engem az hoz totàl làzba,ha a férjem hangosan megy el és latom közben is végig,élvezi és kéri,hogy folytassam...aaaa...ilyenkor kész vagyok rögvest egy màsodik menetre!!!!
#298   2013. 04. 06. szombat 12:08
vadmacska2010 vadmacska2010
Én attól jövök izgalomba és nedvesedem be, ha a párom kurvaként viselkedik velem: paskolja a popóm, tövig nyomja a számba a férfiasságát, arcomra élvez, miközben trágár szavakat mond (normál esetben ezekre kiakadnék, de ilyenkor nem smile )
#297   2013. 04. 06. szombat 11:47
ravenna ravenna VIP Admin
..." Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő. Fellép és lelép: s mindenkit sok szerep vár életében. " - Shakespeare: Ahogy tetszik

Szex közben amit beszélünk nem feltétlen adja vissza a valóságot, legalábbis én így gondolom. És sokan az akkor elhangzottakat szex után már nem merik felvállalni... Nem tartom magam "beszédesnek" szex közben smile

Viszont szex után aki felteszi a kérdést, hogy "jó volt", és válaszképp azt kapja hogy "igen, drágám" ...nos ott lehet nagyon gyengus volt az élmény!
#296   2013. 04. 06. szombat 09:13
dugo54 dugo54
A barátnőm szex közben nagyon csúnyán beszél.Eleinte szokatlan volt,de felizgatott engem is.Hamar megszoktam én is és azóta minden nap jól megbaszom,mert imádom ahogy felhúz a dumájával.Pl:
-Jaj drágám milyen szép a faszod! Na gyere,add a számba,hadd szopjam fel! Imádom amikor olyan daliás és kőkemény.De aztán ne sajnáld a pinám,baszzál meg rendesen!
-OK drága kis ribancom,gyere kapd be,nagyon jól szopsz! Ne félj,meg foglak baszni alaposan! Utána teletöltöm a szádat a sok gecimmel,ahogy szereted.Ó te kis ringyó,imádom ahogy szereted a faszt!
-igen drágám,nagyon szeretem a faszod.Úgy élvezem ahogy szájbabaszol,vagy szétkúrod a pinámat.Gyere te csődör,basszál,basszál mééég...abba ne hagyd! Hadd nézzem,ahogy mozog a pinámban ez a szép méretes fasz!Gyere még,ne sajnáld pinám,vágd bele tövig! Fúúú de jó kemény az a fasz! Óóó de jó voltál,most gyere lődd a számba a finom gecidet.Le akarom nyelni minden cseppjét! Mmmm,olyan finommm! Jó,most forduljunk meg és nyald ki a pinámat.Én meg szeretgetem egy kicsit ezt a hatalmas faszod.Olyan szép így lankadtan is! Annyira kívánom! Akarod,hogy leszopjalak?Gyere szopass meg jól! Mmm,de finom!
#295   2013. 02. 07. csütörtök 20:01
fazonkirály fazonkirály
nekem legutóbb a fülembesúgta a lány hogy: "nagyon nedves a puncim" - közben megfogta a farkam, a szemembe nézett, adott egy csókot... hát azonnal felállt...
#294   2013. 02. 06. szerda 21:58
Demona Demona VIP Admin
Szex előtt...?:ITT és MOST felkialtas
Szex közben..?: Azt csak aki ismer az értené meg, de különben is teleszájjal beszélni? ravasz1
Szex után...?:Lehet egy jó szex után megszólalni? vigyor2
#293   2010. 05. 02. vasárnap 17:25
X Törölt felhasználó (746827) VIP
Az én párom arra indul be ha igazi kurvaként beszélek vele...
#292   2010. 05. 02. vasárnap 14:27
kitty19 kitty19
Nekem most ballagáson mikor elkapott a haver sex után ennyi volt hol van a tangám meg mi folyik kifele következőt gumival csináljuk. Erre a srác ok rendben de akkor leveszem az öltönyt
#291   2010. 04. 30. péntek 20:38
dzivka dzivka
utana latom elfaradtal holnap folytatjuk
#290   2010. 04. 11. vasárnap 21:14
zimmi zimmi
Mit nem szeretnél hallani szex közben? - Drágám megjöttem !
#289   2010. 04. 11. vasárnap 20:15
Exson Exson
Ezt én is imádom. Kifejezetten izgat a trágárság sex közben!! A párom is szereti, izgatja ahogy beszélek közben:
- Gyere szépen kicsikém... gyere... ezaz... szopjál... szopjad a faszomat... jó nyálasan... igeeen... hogy beleáll a faszom a szádba... aaa... gyere megkúrlak... megbaszlak geci kurva... aaaaa... rohadt jó pinád van... úúú milyen lucskos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 09. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (730768) VIP
2010. 02. 09. kedd 20:27
Én speciel szeretek alpári lenni sex közben.Pl:dugjál meg,basszál stb
#288   2010. 04. 05. hétfő 03:12
sexivagy sexivagy VIP
nyes
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2010. 04. 03. szombat 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 03. szombat 23:47
történt április 2-án Budapesten, Újpesten...
előtte: van elég időnk egy finom menetre?
közben: "finoman, úgy szeretem, a férjem is úgy szokta"
+5perc: "gyere méééég"
+10perc: "keményebben"
+15perc: "basszál keményen, gyerünk basszál még, még"
+17perc: "a fenekemet ne, az fáj"
+20perc: "igen, dugd meg a seggem, kívánom te állat, még"
utána: "legközelebb ne finomkodj ennyit, azt hittem már el sem kezded rendesen. Adsz egy adag papírzsepit, valami folyik...basszus, ezt hogy magyarázom meg otthon. basszus, legközelebb gumival dugj seggbe! Hülye!"
#287   2010. 04. 04. vasárnap 18:14
Liana0 Liana0
- Ohh édes kívánlak...
- Gyere kis ribancom!
- Nagyon bizsereg már a puncikám, gyere nyald...
- Megyek szétnyalom a pinád te kis kúrva a lucskos puncid ááá
- Ohh igen, ez az csináld meg ne merj állni te állat!
- Isteni a nedved babe....
- Igen én is imádom az ízét, ha tudnám kinyalnám magam!
- Huhhhhhh kész vagyok tőled...
- Kérlek paskold a farkaddal a puncim!Aztán bekapom s tövig
szopizlak!Akarom a farakad!Dugd meg a szám....
- Megdugom tövig ám..nyeld be a faszom!
- Ohh igen yeee babe
- Keményebben csináld basszál szét...légy pervez kérlek! smile )
- Most dugj addig, hogy spricceljen a puncikám
- Igen, ez az babe most megkapod szétbaszlak kis ribancom!
- Ohh, de jó, ez az...
- ÁÁááááá meghalok végem phuuuuuuu
- Isteni volt drágám...
- Imádtalak én is kicsim...
- 5 perc folytatjuk....? smile ))
#286   2010. 04. 03. szombat 23:47
jaloezie jaloezie
történt április 2-án Budapesten, Újpesten...
előtte: van elég időnk egy finom menetre?
közben: "finoman, úgy szeretem, a férjem is úgy szokta"
+5perc: "gyere méééég"
+10perc: "keményebben"
+15perc: "basszál keményen, gyerünk basszál még, még"
+17perc: "a fenekemet ne, az fáj"
+20perc: "igen, dugd meg a seggem, kívánom te állat, még"
utána: "legközelebb ne finomkodj ennyit, azt hittem már el sem kezded rendesen. Adsz egy adag papírzsepit, valami folyik...basszus, ezt hogy magyarázom meg otthon. basszus, legközelebb gumival dugj seggbe! Hülye!"
#285   2010. 03. 31. szerda 15:42
X Törölt felhasználó (742634) VIP
Én imádom lekurvázni a párom és ő is szereti... Nagyon felizgat minket meg ha más is azt mondja rá sex közben ha többesbe vagyunk azt is imádja...
#284   2010. 03. 28. vasárnap 12:59
simogatos simogatos
Hááát,nem vagy egy locsi-fecsi típus! nyes
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 03. 01. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 01. hétfő 11:10
Én csak azt mondom:MÉÉÉÉG!!!!!!!

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Ody no1 Ody no1
Nyitás ideje: 2007. 01. 10. szerda
Üzenetek: 323db
Utolsó üzenet: 2021. 08. 23. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!