szűz? és akkor kinek mondja ezt? saját magának?
(Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2007. 01. 17. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 15:41

Haverom egyik nagy mondása sex utánra: Most menj le tajaritsd ki a kocsit azt menj haza. A baj hogy ő még szűz 22 évesen... Szar neki!( talán ezért nincs senkije)
Haverom egyik nagy mondása sex utánra: Most menj le tajaritsd ki a kocsit azt menj haza. A baj hogy ő még szűz 22 évesen... Szar neki!( talán ezért nincs senkije)
a vőlegényt kioktatja az apja a nászéjszaka előtt:
"Édes fiam, ha már nem bírod akkor használd e középső ujjad."
el jön a nászéjszaka.
az ifjú pár egymásnak esik.
de mikor a kiéhezett ara 5* akarja a férjnek meg már semmi energiája eszébe jutnak apja szavai és használja a középső ujját:
elkezdi bökdösni a középső ujjával az arája homlokát és ekkép szól: "nem meg mondtam, hogy már nem bírom?"
"Édes fiam, ha már nem bírod akkor használd e középső ujjad."
el jön a nászéjszaka.
az ifjú pár egymásnak esik.
de mikor a kiéhezett ara 5* akarja a férjnek meg már semmi energiája eszébe jutnak apja szavai és használja a középső ujját:
elkezdi bökdösni a középső ujjával az arája homlokát és ekkép szól: "nem meg mondtam, hogy már nem bírom?"
Drágám jó volt, de legközelebb a barátnődet is hozd el 3.nak!
Könyörgök hányszor mondjam még,ne fejjed tovább a farkamat!Nem lesz elég a túros csúszára.! Elég ha a capuccinódra futja.
ebben igen, úgy tűnik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 21:59
Törölt felhasználó (33028)

látom, egy hullámhosszon vagyunk

látom, egy hullámhosszon vagyunk
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ez is találo legtöbbször szerintem is ez hangzik el
adj egy rongyot

kérek 1 teát!
-Neked jó volt?
- Jó!
- Jó neked...
- Jó!
- Jó neked...
anyukám most már rakd össze a lábaidat mert huzat van
- Jó éjszakát!Reggel folytatjuk!
-Mondd hogy rajtad maradt a gumi!
:D
:D
Mit ettél, bazmeg, hogy ilyen keserű?
nah elkezdjük már?
Most a "csokisba" is...

ez szex utáni mondat volt, vagy személyes megjegyzés? ha az előbbi, akkor valószínűtlen, ha az utóbbi, akkor meg ne offolj

nem is akartam, hogy bejöjjek.
különben meg ne azért utáljon meg egy ember, mert cigiszagom van. na, utálj meg ezért:

különben meg ne azért utáljon meg egy ember, mert cigiszagom van. na, utálj meg ezért:

hehe, nálam olyan volt pl.: -hol a távirányító? :)