CSodálatos volt Drágám! Folytatás?
teljesen belefeledkeztem a játékba, no! azért történt a "baleset"
surdapapa: ha lesz még ilyen alkalom, hozzáteszem a mondathoz: "uhhh, elfelejtettem lenyelni, megyek megmosom az arcom. ... de előbb fotózz le, kedves"

surdapapa: ha lesz még ilyen alkalom, hozzáteszem a mondathoz: "uhhh, elfelejtettem lenyelni, megyek megmosom az arcom. ... de előbb fotózz le, kedves"

Pillécske! arcmosás előtt csinálj egy fotót magadról és küld el a mélemre!
Betetted már, édes? .......Mi az, hogy elmentél???!!!! :(
Igen! Nekem is! ...Bocsika, ...mit is kérdeztél???
a lepedőről isnyaldfel légyszi
Ma olyan hatalmasakat élveztem beléd,hogy legszivesebben itt hagynám a farkam benned holnap estig!Csak félek itt felejteném ,és nem tudnék vele elszámolni az asszonynál!
Szex utáni mondat: wáááá! Ez olyan jó volt, hogy majd elsült a faszom!
uhhhhh....pedig az fini állitolag

Most már jó lenne végre behatolni is!!!
Férfi: van egy jó és egy rossz hírem!
Nő: kezd a jóval!
Férfi: volt rajtam gumi!
Nő: igen éreztem!
Férfi: a rossz az, hogy csak volt!
Nő: kezd a jóval!
Férfi: volt rajtam gumi!
Nő: igen éreztem!
Férfi: a rossz az, hogy csak volt!
Ez jó
naaaaaaa! még egy kört!
Csaj mögött vagy!Huhhh. Elkurtam. Kezdhetnék előröl???
...uhhhh, elfelejtettem lenyelni...
...megyek, megmosom az arcom...

Az, hogy a haverod szűz, az az ő baja :-), meg a csajé akivel lesz :))))
(Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2007. 01. 17. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 15:41

Haverom egyik nagy mondása sex utánra: Most menj le tajaritsd ki a kocsit azt menj haza. A baj hogy ő még szűz 22 évesen... Szar neki!( talán ezért nincs senkije)
Repetaaaaa! Jöhet?!!!
Nem haveroknak, felvágásból...
De a mindent vivő beszólás sex utánra. Biztonsági őr pasitól a csajnak: Most már vedd vissza a ruhád és vigyázz magadra... Bocs mindenkitől aki az érintett területen dolgozik.(én is csak hallottam de nagyon jót mosolyogtam!
Aztán a sexrodeós nem rossz, bár én ugy ismertem hogy lovaglás közben mondod a nőnek.Régebben a haverjaimmal versenyeztünk ki birja tovább a nyeregben! :o)