a vőlegényt kioktatja az apja a nászéjszaka előtt:
"Édes fiam, ha már nem bírod akkor használd e középső ujjad."
el jön a nászéjszaka.
az ifjú pár egymásnak esik.
de mikor a kiéhezett ara 5* akarja a férjnek meg már semmi energiája eszébe jutnak apja szavai és használja a középső ujját:
elkezdi bökdösni a középső ujjával az arája homlokát és ekkép szól: "nem meg mondtam, hogy már nem bírom?"
"Édes fiam, ha már nem bírod akkor használd e középső ujjad."
el jön a nászéjszaka.
az ifjú pár egymásnak esik.
de mikor a kiéhezett ara 5* akarja a férjnek meg már semmi energiája eszébe jutnak apja szavai és használja a középső ujját:
elkezdi bökdösni a középső ujjával az arája homlokát és ekkép szól: "nem meg mondtam, hogy már nem bírom?"
Haverom egyik nagy mondása sex utánra: Most menj le tajaritsd ki a kocsit azt menj haza. A baj hogy ő még szűz 22 évesen... Szar neki!( talán ezért nincs senkije)
szűz? és akkor kinek mondja ezt? saját magának?
(Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2007. 01. 17. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 15:41
(Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2007. 01. 17. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Haverom egyik nagy mondása sex utánra: Most menj le tajaritsd ki a kocsit azt menj haza. A baj hogy ő még szűz 22 évesen... Szar neki!( talán ezért nincs senkije)
Aztán a sexrodeós nem rossz, bár én ugy ismertem hogy lovaglás közben mondod a nőnek.Régebben a haverjaimmal versenyeztünk ki birja tovább a nyeregben! :o)
De a mindent vivő beszólás sex utánra. Biztonsági őr pasitól a csajnak: Most már vedd vissza a ruhád és vigyázz magadra... Bocs mindenkitől aki az érintett területen dolgozik.(én is csak hallottam de nagyon jót mosolyogtam!
Nem haveroknak, felvágásból...
Repetaaaaa! Jöhet?!!!
Az, hogy a haverod szűz, az az ő baja :-), meg a csajé akivel lesz :))))
2007. 01. 17. szerda 15:41
...uhhhh, elfelejtettem lenyelni...
...megyek, megmosom az arcom...
...megyek, megmosom az arcom...
Csaj mögött vagy!Huhhh. Elkurtam. Kezdhetnék előröl???
naaaaaaa! még egy kört!
Ez jó
Férfi: van egy jó és egy rossz hírem!
Nő: kezd a jóval!
Férfi: volt rajtam gumi!
Nő: igen éreztem!
Férfi: a rossz az, hogy csak volt!
Nő: kezd a jóval!
Férfi: volt rajtam gumi!
Nő: igen éreztem!
Férfi: a rossz az, hogy csak volt!
Most már jó lenne végre behatolni is!!!
uhhhhh....pedig az fini állitolag
Szex utáni mondat: wáááá! Ez olyan jó volt, hogy majd elsült a faszom!
Ma olyan hatalmasakat élveztem beléd,hogy legszivesebben itt hagynám a farkam benned holnap estig!Csak félek itt felejteném ,és nem tudnék vele elszámolni az asszonynál!
a lepedőről isnyaldfel légyszi
Igen! Nekem is! ...Bocsika, ...mit is kérdeztél???
Betetted már, édes? .......Mi az, hogy elmentél???!!!! :(

Ody no1

vki76
Hanna