Szuper..izgato

meg szokták nézni a párom ruhában. nekem tetszik. ruha nélkül viszont nem jár. pedig nudira el mennék vele
Miért nem csináljátok meg? Abból semmi rossz nem lehet és biztos lesz látogatottsága a párodnak. Ha mindkettőtöket izgatja, miért ne? Esetleg még egymásnak is eshettek ott a nézők előtt.
(Ez egy válasz hank and cat üzenetére (2017. 08. 15. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 15. kedd 13:39

A párommal arrol fantáziálunk hogy kimegyünk egy nudira es kulonfekszik es onnan nezi ahogyan környékeznek.
Izgat ha látják!!Bár valaki megdugná...!!!
Engem sem zavar,ha megnézik ruhában,vagy nélküle.Büszke vagyok rá!
A párommal arrol fantáziálunk hogy kimegyünk egy nudira es kulonfekszik es onnan nezi ahogyan környékeznek.
Sziasztok. Én meg nézném mi van a"V" között!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 21. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 21. péntek 17:34
Törölt felhasználó (119398)

Ott a pont!

Törölt felhasználó (119398)

Ott a pont!
Ott a pont!
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 14:43

Engem felizgat,ha a barátnőm nèzik...arra gondolok milyen lenne ha 2en dugnánk!
Engem felizgat,ha a barátnőm nèzik...arra gondolok milyen lenne ha 2en dugnánk!
Büszke vagyok rá!
Örülök neki, ha megnézik
Tehát jól választottam, másoknak is tetszik.
Lényegtelen, hogy ruhába vagy anélkül. Nincs féltékenység.

A párod az a párod.. a többi statiszta.

És ha még te is lerendezheted a párod az nyaló faló pasit,az a csúcs! Kamuoldal ez is mint a többi magyar!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 27. kedd 06:31
Törölt felhasználó (929799)

Nagyon izgat ha meztelen látják,sőt,ha nyalják-falják az mégjobban.
szerintem egy igazi férfi büszke rá ha megnézik a párját ez azt jelenti hogy jol választott és dögös
Büszke vagyok rá!
Nagyon izgat ha meztelen látják,sőt,ha nyalják-falják az mégjobban.
Izgató, mikor meztelenül látják idegenek. Ma délután Délegyen...
Egy esküvőn voltunk és egy olyan overál volt a páromon hogy ugymond minden látszódott,és a vacsorán ott volt a pap is és mindenkitől kérdezte hogy ki az az overálos hölgy. Azért nem semmi érzés volt amikor a többiek mondták.
Tegnap a kedvesem nem vett a lábszárközépig érő ruhája alá bugyit. A fényviszonyoktól függően teljesen átlátszó volt! Aki észrevette,hát jól megbámulta! Még a nők is! Dagadt a mellem hogy ilyen szexi az én drágám! És mindez egy bevásárló központban.