Ösztönböl probaljuk az altala beszeltet beszelni,gondolva igy jobban erti...ami sok esetben igaz is. Hatranya,hogy türelmetlensegünk altal okozott ferde kommunikacio az ö nyeltanulasat fekezi.
Meg az "aga-uga" , "uga-aga" hamarabb eredmenyhez vezet.
Meg az "aga-uga" , "uga-aga" hamarabb eredmenyhez vezet.
Szerintem nem hibásan beszélünk hozzá, hanem lassabban és hangosabban.
Az emberréválásban az értelem fejlődése után(?) mingyárost az eszközhasználat következik, mint meghatározó tényező(tudom, ez így nem helyes megfogalmazás, de érti, aki akarja). A gombnyomás erőssége is ide vezethető vissza: csak "emlékezet" arra a korra, amikor a fizikai ráhatás erősítésével tökéletesen meg lehetett oldani olyan problémahelyzeteket, amelyek már "gyengédebb" módszerekkel nem mentek. :))))
Az elektronika térhódítása mitsem változtat az idegpályákba beivódott őskoron. Ilyen szempontból ma is tökéletesen ősemberek vagyunk!
Az elektronika térhódítása mitsem változtat az idegpályákba beivódott őskoron. Ilyen szempontból ma is tökéletesen ősemberek vagyunk!

a merült elemre ott a magyarázat a második mondatban!!!
sok ember azért nyomja erősen mert nem ért hozzá!
sok ember azért nyomja erősen mert nem ért hozzá!
Na ez nekem való kérdés! Ha az elem merül, akkor nem erősen kell nyomni, hanem hosszabban!!! Sok esetben nem az elem gyenge, hanem a gpmbok kapcsolata nem megfelelő a panellel. Ami azt jelenti, hogy a távirányító gumibillentyűi könnyen átveszik a zsírt az emberi kézről ill. egy idő után belül elkoszolódik. Ha szét szeded a távkapcsolót, akkor a gumibillentyűk másik oldalán kis fekete korong alakok vannak, vagy egyéb alakok, amik grafitot tartalmaznak. Ezt a gumibillentyűt célszerű mindkét oldalán szappanos vizzel megkefélni, majd jól megöblíteni, hogy a zsíros szennyeződés lejöjjön róla! Hagyni kell megszáradni! Az elektronikus panelt pedig alkohollal (98%) áttörölni ott, ahol érinkezik a gumibillentyű korongjaival. Miután ezzel megvagyunk, az olcsóbb változat az, hogy szerzünk egy 6B-s grafitceruzát és a gumibillentyű fekete korongjait jól besatírozzuk vele! A drágább megoldás az, hogy veszünk egy grafit spray-t (amit kisebb városokban lehetetlen kapni) és azzal óvatosan befújjuk ezeket a korongokat! Ha ez megvan, akkor összerakjuk a távolkapcsolót! Ügyeljünk az elemek megfelelő polaritására!
Jó távirányítást kívánok!!!
Jó távirányítást kívánok!!!

Így van. Annyi a különbség, hogy az orvosi-állatorvosi és a jogi egyetem abszolválása után a végzett hallgató automatice doktorrá válik. Míg a többinél (pl.: a matematika tudományok doktora, a történelem tudományok doktora stb.) meg plussz éveket kell az egyetemen lehúzni PhD. vagy doktorandusz képzésen, illetve (ahogy tudom) jelentős publikációt is kell prezentálnia a tagnak, és nem árt valami egyedit is "alkotnia" az általa képviselt tudomány terén. Szóval jóval nehezebb és bonyolultabb. Tehát aki pl.: a matematika tudományok doktora, az egy "szimpla" egyetemet végzett matematikusnál feltehetően sokkal jobb képviselője a tudományának. Ha belegondolsz, sokkal kevesebb "egyéb" doktor rohangál, mint orvos vagy jogász.
Na, sztem így már dako is érti majd.
Na, sztem így már dako is érti majd.
nem értem! mindegy!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 17. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 20:52

A most megszűnő Budai MÁV-ban.
Szoktam volt mondani, doktor vagyok, de nem orvos...

A most megszűnő Budai MÁV-ban.
Szoktam volt mondani, doktor vagyok, de nem orvos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 19:00

Törölt felhasználó (69371)

Yah ismertem! Te melyik korházban dolgozol?
Yah ismertem! Te melyik korházban dolgozol?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 17. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Asserossz...

Törölt felhasználó (69371)

de a pék
de a pék
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 17. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 17:41
Csak egy villámkérdés, hogy feljöjjön a topic, olyan let volt...
Ki az? Korán kel, fehér a ruhája, tésztát gyúr, nem a pék?

THX!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 16. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

a doki kérdése:)

Milyen számok kerülnek a kérdőjelek helyére és miért?
4____64 //// 7___343 //// 8___512 //// 11____?
__40___ //// __157__ //// __200__ //// ___?___
10____6 //// 10____9 //// 8_____6 //// ?_____?
(Azért írtam így, mert a képben a számok négyzetekbe voltak beírva, tehát úgy kellene elképzelni, mintha a számok 5-5 négyzetben lennének elhelyezve, 5-5 db. szám alkot egy csoportot, minden csoportra ugyanaz a szabály vonatkozik, azért van több csoport, hogy esetleg könnyebb legyen).

Zöldruhás tengerész a merülő tengeralattjáró tetején! :)))
Töltsd fel a rejtvényed (képed) újra a http://www.imageshack.us/ -ra, és szúrd be ide újra, ha már ennyire dögrováson van a kepfeltoltes.hu....:)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 16. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 16. péntek 19:36

Affrancba, ez a sz@r megint nem jeleniuk meg, pedig tegnap este itt figyelt, Mme Prune is látta, de most nekem se jelenik meg. Akkor beírom manuálisan a köv.ben.

4____64 //// 7___343 //// 8___512 //// 11____?
__40___ //// __157__ //// __200__ //// ___?___
10____6 //// 10____9 //// 8_____6 //// ?_____?
(Azért írtam így, mert a képben a számok négyzetekbe voltak beírva, tehát úgy kellene elképzelni, mintha a számok 5-5 négyzetben lennének elhelyezve, 5-5 db. szám alkot egy csoportot, minden csoportra ugyanaz a szabály vonatkozik, azért van több csoport, hogy esetleg könnyebb legyen).

Affrancba, ez a sz@r megint nem jeleniuk meg, pedig tegnap este itt figyelt, Mme Prune is látta, de most nekem se jelenik meg. Akkor beírom manuálisan a köv.ben.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 16. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 16. péntek 10:12

Felhozom:
(2269-ben van az ábra...mmeprune)

(2269-ben van az ábra...mmeprune)

Zöld bádog koppantó? Romlott mikulás?